resh1 כנס

רוזיA

New member
אחי מה הדיבור יא מסריח איזה גועל..

אחי אם אתה לא רואה את רש 1 בעיניים אז אתה כנראה לא רואה טוב לך לרופא עיניים....... הוא יכול לפעמיים להיות מאוד מתנשא אבל הוא עדיין הבוס פה בפורום ואני בטוח שהוא לא מתכוון להיות ככה פשוט מתפלק לו אפילו שאני אני קורע אותו במים מי בחינת גלישה אני מתכוון ואני נותן הופעה במים שאם הוא היה נמצא במים הוא היה לוחץ גם ת´יד זה לא משנה כי בסופו של העניין הוא מדבר לעניין ולפחות פה על המסך הוא נראה כאחלה בחור.....וגולש נשמה . אז שמור על הפה.....תן כבוד או שניקח מימך כבוד בכוח יא תולעת!

resh0

New member
תודה על התמיכה.

אם אני מתנשא לעיתים, אשמח לקבל הערות במיידי ואני מתחייב לתקן. על כל מקרה, זאת לא הכוונה. הפורום הוא שלעם ובשבילכם, אני רק מנסה לנווט אותו כך שכולם יוכלו להנות ממנו, כולם חוץ מאלו שרוצים לחבל בו. אני לא בא לים כדי לקרוע אותו, אני מקווה שגם אתה לא כזה. להבדיל מבעלי הגוף הקל והצעיר, אני יכול "להתפרע" רק בגלים מעל לגובה מטר ואני יכול לספר לך שאין יום בו אני גולש בחוף שלי בגלים גדולים, שלא באים אלי חברה צעירים ואומרים לי שמזמן לא ראו גלישה כזאת... אז בוא נכבד האחד את השני ולא אמחוק את הודעתו של ה"אובייקט" בראש פרק זה, כדי שכולם יבינו במה מדובר.

עכשיו אתה מתנשא

מה היה כל כך דחוף או קשור להכניס את הקטע שהגולשים הצעירים באים אליך ואומרים לך שמזמן לא ראו גלישה כזאת??? זה קורה הרבה שאתה מכניס את זה וזה נותן לנו "בעלי הגוף הקל והצעיר" להרגיש כאילו אתה בא להראות לנו שאנחנו לא שווים לעומתך... זה לפעמים מעצבן... אני לא בא להעליב סך הכל אני מכבד אותך אתה עושה פה עבודה טובה אבל בחיית... עשה קצת מאמץ...

רוזיA

New member
רייש מה קשור משקל לגלישה...

קלי סלייטר הוא מטר ואסימון ושוקל 55 קילו אז עזוב ואתה מרים אף לפעמיים בגלל הנסיון שלךוזה בסדר אפילו שזה לא תמיד נכון כי כמו בהכל נסיון לא תמיד גורם אקטיבי לדברים פשוט אל תנסה להישמע מתנצל כשאתה מדבר על עצמך פשוט תגיד .......מה אתה חושב זה יישמע הרבה יותר טוב באחריות אני בטוח שאתה שוחט ולשחוט לא אומר אריילים ופניות חדות עם מחויבות גם סתם להיות מחויב ולנצל תגל זה שחיטה והרבה גולשים תותחים שאני מכיר הגלישה מתחילה ונגמרת בדאון דה ליין ואייר בסוף שזה לדעתי חוסר ניצול ולא כייף של גל......... תראה אותי אני יודע איך אני גולש ולא מנסה להסתיר את זה או ההיפך ליפות את זה פשוט כל אחד שיידע מי הוא ומהוא ולא ינסה להיות אחד שרוצה להיות יענו(יומרני..) ביי

zvikel

New member
אתה בטוח??

סלייטר שוקל 55 קילו? מה הוא בחורה בגיל ההתבגרות? ואיי ואיי גורם לי להרגיש שמן

resh0

New member
סלייטר שוקל מעט יותר.

עד כמה שידוע לי הוא שוקל 73 ק"ג בגובה 177 ס"מ ויש לו כפות רגליים כמו של קוף!!! (מידה 47 ). לאחרונה רואים בסרטים באקסטרים שהוא אפילו העלה משקל. אני שוקל 100 ק"ג על אותו הגובה...בקיצור, צריך לקצץ. אבל... בגלים גדולים המשקל הוא יתרון!! כאשר לגל יש את הכוח משלו ולא צריך לבצע מהלכים כדי להשאר על הגל, אז ניתן להשתמש במשקל כדי לצבור מהירות ולחתוך חזק יותר.

רוזיA

New member
אחי אתה צודק רק בקשר לרגליים..

ראיתי אותו במציאות הוא גמד.......! ושוקל משהו כמו 55-60..

רוזיA

New member
עזוב אתר ראיתי בעיניים יש לי...

תמונה איתו הוא יותר נמוך מימני ואני 1.72 אבל זה לא הפואנטה ראיתי ילדים בקליפורניה איתי בפייק בים של 12 פייט אתה יודע כמה זה אתה לא ילד אני מדבר על זאטוט בן 14-12 שנכנס לגל מהאין סייד לתוך צינור בנפילה מחוייבות שם זה דרך חיים לא סתם מילה! אני בפייק בהתקפות הראשונות כמעט קפאתי במקום זה לא נתפס הגודל והכוח עד שאתה לא רואה את תיקון מרגיש את זה ורואה איך במים יש אופנועיי ים של מצילים ואתה קולט ש´פה אים אתה נופל אתה משלם בעור ועצמות אפילושהים מסודר ויש תעלה בצד אתה עדיין יודע שאם אתה נופל אתה נגרר למטה עד לסלעים זה היה בחוף בשם סואמייס חוף מפורסם אוליי אתה מכיר..... ואחי זה לא שלא גלשתי בגחים גבוהים ירדתי גלים של 3-3.5 בארץ חופשי עוד שהיו גלים בארץ לפני 4-5 שנים.....

שאייאן

New member
איזה זייני מוח אתם!!!!!

תפסיקו כבר לאכול תמוח זה בטח איזה תולעת מהפורום שמפחד לדבר דוגרי ואתם כל אחד מתחיל לזיין תמוח על עצמו יאללה חלאס אם אין לכם מה להגיד סתמו תפה

רוזיA

New member
שייאיין מה הקטע ש´ך אף אחד.....

לא מזיין לך ת´מוח אז שתוק לא יודע מאיפה זה נובע המרירות ש´ך גבר אנחנו כותבים וסוף סוף יש פה דיבור בריא ובונה כמו בפורומים אחרים ואם אין לך מה להגיד אל תגיד ! כי אתה סתם הורס אל תגיד לאף אחד במיוחד לא לזיין תמוח בביקורתיות כזו כי אתה לא כותב פה כלום ורק מגיב. "להתחרע" במילים ביננו זה אחלה אבל בויכוחים כאלה כשה זה קשור עליך ובלי להעליב אחי אני מכבד אותך כשאתה מוסיף אתה גורעה... כי אתה מלא בביקורתיות שאין שום בסיס כי אתה פה שווה לכולם אז תכבד אחי תיישם הכל נאמר באהבה בלי בלי שום כוונות להעליב....

מה אתה חושב?

שווה לשלם בחיים בשביל גל טוב??? לפי דעתי לא... עדיף לוותר על יום אחד של גלישה ולהמשיך לגלוש כל החיים מאשר לוותר על החיים אבל לא על יום אחד של גלישה...

רוזיA

New member
תגיד לי עומר מה קשור חיים ומוות...

אם אתה מת בגלים זה או שאתה ממש טירון שלא יודע להעריך את הים את רמת הגלישה העצמית או שהיה לך ממש ביש מזל והיית מת גם אם לא היית גולש היה נופל עליך איזה בלוק מהשמיים .... כי בעיקרון לכול אחד יש מנגנון של פחד ובן אדם יודע מתי זה גדול עליו ומתי לא! יש הבדל גדול מאוד בין סכנת חיים לסתם ריגוש של פחד ואנדרנלין ובקשר לפציעות כן כן ילד יש מחיר שמשלמים כשה נופלים וככככככולם משלמים אותו בסוף גם מקצוענים... כמו לכמעט..! כל דבר בחיים גם לגלים יש מחיר אם זה בכרטיסי טיסה וזה מכוון לרש 1 שהולך להשתולל בקוסטה ריקה (ושיהיה לו1000 לבריאות) עד למחיר היותר כבד של שריטות פנסים ולפעמים כמה עצמות שבורות ... אפילו שלי עדיין לא נשבר כלום טפו טפו טפו ... ראיתי ואני יודע מה יכול לקרות כשה משהו משתבש וברוב המקרים תוך כדי הכיף במים דברים משתבשים ויש נפילות לא צריך לחשוב על זה יותר מדיי רק לדעת שזה בפינה ולהפעיל שכל ישר... והכי חשוב להנות לכייף ולזרום אם זה אם זה לא מקובל עליך תעבור לבאולינג הרבה יותר בטוח ולא פחות כייף..! וקח גם תמונה ותראה שאפשר להפגע גם בים נמוך יחסית ואנשים שומרים על עצמם ולא מוותרים....

אמממ מה?

אחי... אני מבין שאתה נחשב גולש ברמה גבוהה אבל עכשיו היית נכנס לים שתים עשרה מטר שנשבר מעל ריף??? בלי קשר לפחד... זה לא רכבת הרים שלא יכול לקרות לך כלום וזה רק פחד ואנדרנלין תאונות קורות בגלישה ושמעתי כבר על הרבה מקצוענים ברמה שקרו להם דברים ממש רציניים ותאמין לי שהם לא טירונים שלא יודעים להעריך את הים! ואפילו לא מזמן קרה מקרה מצער באשדוד...
אז אולי אני נחשב מעפן בלי מחוייבות כי אני לא יסכן את החיים שלי ואכנס לגלוש בים ממש גבוה שהכל סלעים מתחת ... ככה אני חושב שעדיף נכון שכולם רואים את כל הסרטים איך גולשים מקריבים את עצמם... אבל סרט זה סרט וחיים זה חיים... ובסך הכל שאלתי אותך מה אתה חושב... או גולשים אחרים חושבים... וזהו אח שלי אני חושב גם שאני יישאר בגלישה ולא יעבור לבאולינג

רוזיA

New member
אחשלי עומר יש לך בעיה בהבנת....

הנקרא כתבתי 12 פייט....! פייט זה מידה אחרת שמשתמשים בה באירופה וארצות הברית ונראה לי ברוב העולם חוץ מי בארץ! זה 33 סנטימטר בערך מה שאומר ש12 פייט זה משהו שנע בין 3-3.5 מטר בערך לא מדיוק כי בים כזה גבוה בחו´ל באוקינוס הים עוצמתי אז הוא זורק סטים של משהו כזה בערך ככל שהים יותר גבוה היחס של הסטים בגודל בין סט לסט יותר גדול לפעמים אפילו יש הבדל של מטר או שניים בגדול יענו גלים של מטר אם סטים של 2-2.5 מטר ...... אני לא משוגע ואני לא יכנס בים של 12 מטר גם אם ישימו לי אקדח בראש (12 "מטר תופס תראש ב בבעתה...") תאמת אפילו משהו מעל 3 מטר כבר ניראה לי תלוי באיזה חוף כמובן מאוד קיצוני ועוין... ואני לא נחשב לשום דבר אני גולש כמוך וכמו כולם גולש ברמה בשבילי ולדעתי זה גולש שיודע לחייך במים ונהנה מהגלישה זה גולש ברמה יותר מי כל "תותח" שביא ים תרגילים אבל משחק אותה קשוח וזועף במים עם פרצוף של לא להתעסק איתי ובטח שיצא לך לפגוש ת´סוג הזה של הגולשים אז קח ת´כל באיזי החיים זה לקח שכולם לומדים בסוף ........!

.......

רשמתי 12 מטר בלי קשר למה שרשמת רק בשביל הדוגמא שיהיה משהו קיצוני... ובקשר למה שאמרת בסוף... אתה צודק הגולש הכי טוב זה זה שנהנה הכי הרבה! אבל אני לא מבין רק למה אתה משחק אותה קשוח וזועף במים... בשביל מה? דרך אגב... יש לך קרחת בכל הראש???

רוזיA

New member
עומר מתוקי מה יהיה איתך...

אמרתי שזה שזה מסריח לראות גולשים אם פנים כועסות וקשוחות זה 1..! ו2. יש מלא חברה אם קרחת במים עקב גיוס כללי תמוה של גולשים בחוף ראשון כולם פתאום אוהבים תמולדת ורוצים גולני פחח..יעבור להם לא משנה עכשיו בקשר אליי אתה נראה לי מתבלבל אם מישהו אחר אבל גם אם אתה מכיר אותי אז אתה לא מקבל יחס בגלל שאני לא מכיר אותך ומה לעשות אחשלי אני אוכל מלח וחול בחוף הזה כבר 12 שנים אז תבין אותי שבא איזה אלמוני ןנדחף לי לפרצוף לא בכוונה אומנם אבל אנחנו אנשים עובדים אין זמן להיות אדיבים אל תיהיה רגשי דיי....

zvikel

New member
סתם כי נמאס לי מהזיבולי מוח בפורם

לדעתי אתה לא ידוע לגלוש בכלל... בטח לפני חודש למדת לרוץ פינה ואין לך חברים לספר להם אז אתה מזיין את המוח כאן... מזלך שבאמת אין הרבה דיבורים בפורום כאן אחרת מזמן היו מעיפים אותך פשוט כרגע אתה הגולש היחיד כאן אז זה לא ממש מפריע לאף אחד אחר לנהל שיחה נורמלית אה ולשם שינוי אני דווקא לא התאכזבתי מהגל שהיה היום, מרוב כל הדיבורים כאן הורדתי צפיות וכשהגעתי לים קצת לפני 4 אומנם היה מבולגן אבל בהתקפות היה גל פתוח בין גובהה מותניים לכתפיים

למעלה