Rescue Remedy Spray

Rescue Remedy Spray ../images/Emo26.gif

Rescue Remedy Spray - Bach כשמו כן הוא. ספריי 'רסקיו' שמטרתו היא להרגיע במצבי לחץ, עצבים, מתח. עקב החמרת הטיקים, אני ואלי קנינו אותו לשם ניסיון ומסתבר שהוא אכן עוזר להפחתת הטיקים ברמה משמעותית
לטוראטניקים שבינינו, אני ממליצה בחום רב שתנסו להשתמש בו, מי ייתן וגם לכם יעזור כמו שעוזר לי. שווה את המחיר (75 ש"ח), ניתן להשיג בסופר-פארם ללא מרשם רופא. בהצלחה

../images/Emo41.gifתודה נופר... זה פשוט ספריי

ששואפים או מרססים על מקום כלשהו גוף?? איך זה הולך?? אשמח לתשובה... ביי בינתיים
שקד

ועוד משהו,

במקום ספריי ישנן טיפות. מטפטפים שתי טיפות מתחת ללשון, ארבע פעמים ביום. מחיר הטיפות זול יותר, כ-45 ש"ח (אם אני לא טועה)

erez1977

New member
תודה לך אלין......

מה שלומך רציתי להגיד לך מספר דברים ..ליפני שראיתי אותך בבלוג שלך לא היה לי מושג מה זה טוראט וברגע שראיתי אותך מצאתי את עצמי מיתעניין ומיסתקרןבקשר לטוראטככה שאותי הצלחת להכניס למודאות של הטוראט שלך ושל עוד הרבה אנשים תיסמונת שלא היתה מוכרת לי ביכלל..(רק עכשיו אני מקשר)שהייתי רואה אנשים עים טוראט והייתי נרתע מייד לא יודע מה יש להם ומתבייש..אפילו לישאול..יש לי מכר שיש לו טוראט ותאמיני לי אף פעם לא שאלתי אותו מה יש לו תמיד התעלמתי...אלין...תודה שפתחת לי חלון לעולם שלא היכרתי ליפני זה ..תמשיכי להיות מעניינת ומסקרנת..וחוצפנית...ביי ארז.......נ.ב רק שתדעי אפשר לגלות דברים יפים ומענינים בבלוג(עובדה)

רסקיו נחשבת תרופה טבעית מעולה!!!

לי באופן אישי לא עזרה ניסתי אותה בטיפות כמובן בתחילת תקופת ההחמרה שלי וזה לא עזר. בהצלחה לכל המנסים החדשים

למעלה