Republic Commando

Obi Dan Kenobi

New member
Republic Commando ../images/Emo61.gif ../images/Emo71.gif

היום קניתי את המשחק, בחנות "פריק" בתל אביב. לפי מה שנראה עכשיו, משחק אדיר. אני כבר שיחקתי וסיימתי (כמה פעמים) את הדמו, ככה שהמשחק לא היה לי לגמרי זר. אני לא זוכר מי כתב פה שהמשחק בסינגל הוא קצר, אבל לדעתי הוא טעה. לפי מה שנראה, זה הולך להיות משחק ארוך. אני עדיין בג'נוסיס
הדבר הטוב במשחק, זה התהליכים שעוברים כדי לעבור משהו, אפילו דלת. לפוצץ קיר, לפרוץ קוד, להכנס אל תוך מכונת ירי.. הכל מתוכנן, וזה מה שגורם למשחק להיות כל כך מהנה. עוד לא נסיתי את המולטיפלייר, אני אנסה בימים הקרובים. כמו הביקורות, גם אני ממליץ. בחיי, אני נשמע כמו ג. יפית..

Earth Jedi

New member
כן..משחק ענק ! סיימתי אותו...

ואני חייב לציין שזהו אחד המשחקים שממש ממש נהיניתי לשחק בזמן האחרון ! [ואני משחק בכל משחק חדש...] וואי ! הסאונד ! הגרפיקה ! המשחקיות ! הכלללל מושלם ! יחי ג'ורג' לוקאס !! חח ולכל מי שלא שיחק- משחק חובה ! שחקו !

אבל כמו שנאמר רבות על המשחק...

הוא קצר מדי. חוץ מזה הוא מושלם. אולי בגלל שהוא כלכך מושלם - הוא נראה קצר יותר - כי רק רוצים עוד ועוד ולא רוצים שהוא ייגמר.

Earth Jedi

New member
חחח..בדיוק !

אנחנו, מעריצי SW עושים אותו 'גדול' ! וכן...הוא היה די קצר... הלוווואאאיייי ויהיה לו המשך !! אלוהים ! שמע את זעקתי !

Obi Dan Kenobi

New member
אם סיימת.. ../images/Emo71.gif

איך לעזאזל עוברים את החלק שהספינה עומדת להתפוצץ, ואני לא מצליח לפצח את המערכת ההיא, שלוקח דקה ועשר שניות לפצח אותה, כשכל הרובוטים קופצים עלייך, כולל הרובוטים האלה מלמעלה.. איך לעזאזל עוברים את זה? (אני עדיין בג'נוסיס)

tactical

New member
הטקטיקה שלי...

כמו שאתה נכנס לחדר זרוק כמה רימוני "חשמל" על הרובוטים הקטנים שלח קומנדו אחד לפצח את הקוד ואת השתיים האחרים לחפות עליו בעמדות ירי שמאחוריו ואתה עומד ביניהם וזורק רימונים ואם יש לך ANTI ARMOR מה טוב... וברגע שהוא מסיים רוץ כמו מטורף לחדר האחורי... כמו כן לפני שאתה מגיע לחדר הזה אל תתעכב יותר מדי על הרובוטים למשל את הדרואידיקה אתה יכול להוריד עם כמה מכות של "הסכין" וב- SBD תטפל עם ה-ANTI ARMOR.

Earth Jedi

New member
כמו שtactical אמר...

יש לך טקטיקה טובה, טאקטיקל. אותו דבר אני עושה...שולח אחד לפצח ת'קוד והשאר מחפים.... בקשר לרימונים, לא חובה . . . אבל הANTI ARMOR באמת מטפל טוב...כי אתה יכול למות מהר, במיוחד מהחרקים המעופפים האלה.חחחח [וואי איך אני שונא אותם!]

tactical

New member
יש בעיה אחת עם ה....

ANTI ARMOR, הוא סובל מחוסר בתחמושת... יש לך רק 4 רימונים בו... וזה לא ממש מספיק. ובקשר "לחרקים המעופפים" כפי שהגדרת אותם למזלנו אין כאלה "בחדר 5 הדקות" אגב יש שמועות שכבר עובדים על חבילת הרחבה או המשך למשחק.... מישהו נתקל במידע על זה?

Earth Jedi

New member
רציני ?~ הרחבה?!

אני מחבב משחקים ויודע כמעט על כל מידע שעובר, אבל הרחבה לrepublic commando !? עוד לא שמעתי :S אני יחפש מידע ברשת...אולי אתה צודק... אגב מאיפה שמעת את זה?!

tactical

New member
כמו שאמרתי...

מדובר בשמועות בלבד... אני לא ממש זוכר איפה אני חושב שזה היה באחד הפורומים של גיימר אני מקווה שהם יחליטו להוציא משחק חדש כי אני דיי שונא את כל העניין של החבילות הרחבה...

Obi Dan Kenobi

New member
ועוד שאלה.. ../images/Emo71.gif

בשלב שאחרי ג'נוסיס.. מה הדבר שהורג את כל המשובטים?

tactical

New member
אופס שלחתי לפני שכתבתי את ההודעה...

בקיצר... בשלבים של הספינה הנטושה אתה בעיקר נלחם ב TRANDOSHANS (החברה הירוקים) וברובוטים קטנים מעופפים ומעצבנים שירים עליך חשמל ומנסים לנסר לך את הקסדה... ואח"כ גם כמובן יש לנו את ה-BD וה- SBD וכמה דרואידיקה...

מה עושים שם?

שמעו אני בהתחלה של השלב עם הספינה הנטושה ואין לי לאן ללכת הייתי בכל חור ואין דרך הכל חסום.

אופס בטעות שלחתי

טוב אז אני ממש בתחילת השלב עוד לא הרגתי אף אחד ואני עולה במדרגות והולך במסדרון ואז יש כאילו מערכת צינורות שנראה כאילו עוברים את זה על ידי קפיצה אבל זה לא עוזר ואני בכלל לא יודע אם זה הכיוון.

tactical

New member
עוד פעם שלחתי בטעות....

אתה מדבר על אזור שאתה נכנס אליו מתחילה לך קליטה לא טובה ורואים קצת שלג וזה אזור חשוך שאתה צריך להשתמש בראיית לילה... אם כן - אז אתה צודק צריכים לעבור את הצינור הזה בקפיצה... אתה פשוט צריך לקחת תנופה כי מקרוב הוא לא מצליח לקפוץ מסיבה לא ברורה

למעלה