Renaissance - הסקר

pinnacle

New member
Scheherazade And Other Stories

כל התקופה שבין פרולוג לנובלה היא מצויינת בעיני. במקום שני לאחר שחרזדה ממוקם Ashes Are Burning הנפלא אף הוא!

Bardogo14

New member
scheherazade & other stories

הוא היחידי שלהם שאני מכיר. תמיד ששמעתי אותו הוא היה נשמע לי בינוני, התלהבתי רק מהקול של האסלם. אני שומע אותו עכשיו, והיצירה האחרונה הדהימה אותי, אז באתי להצביע :)

iair82

New member
Scheherazade and Other Stories

נראה מאבק צמוד ashes are burning מצויין אף הוא

מורנא007

New member
ההצבעה תסתיים ביום רביעי

בגלל שלא אהיה זמין ברביעי ליולי

giloni

New member
אז יש לי עוד זמן כדי להחליט

אם זה יהיה Renaissance או Illusion. יקי

giloni

New member
חס וחסליסה

זמרת נפלאה. אם היו מגלים אותה ב 1969 אני מניח שהלהקה שהקימו מקארת'י וראלף הייתה הופכת לשם דבר ולא מתפוגגת. הסיבה היא כמובן לא האסלאם, אלא החדשנות העצומה שההרכב המקורי הביא למוסיקת הרוק. היה צריך עוז אמיתי להקליט דבר כזה. יופי אקוסטי בתולי יש באלבום הראשון, ונראה לי שאני הולך עליו. הבחירה שלי Renaissance - ST 1969 יקי

מורנא007

New member
האלבום הראשון

אני לא יודע אם Renaissance היו הראשונים ששילבו בארוק ברוק, (דה נייס וג'תרו נגעו בזה קודם) אבל האלבום הראשון הציג שילוב כזה בצורה מרשימה. זאת מבלי לגרוע ממה שהלהקה עשתה אחר-כך.

pinnacle

New member
אז אתה שינית את הצבעתך../images/Emo35.gif

משחרזדה לאלבום הראשון, לאחר שכבר שילשלת את המעטפה. מה תאמר על כך וועדת הבחירות המרכזית

מורנא007

New member
חס וכרפס, העובדה ששחרזדה

קיבל את קולי אינה סוטרת את הערכתי לאלבומים אחרים.

מורנא007

New member
הלוואי

זאת אומרת שאני צריך למצוא סקרים שיעניינו הרבה ח'ברה, וגם לא לזנוח את השוליים (RIO , Neo, Folk וכו').

giloni

New member
במיוחד הרשים אותי

מספר המשתתפים העצום בבחירת אלבום של הסטרובס. היו שם אפילו פחות מצביעים מאשר עבור אנגלגראד ולא שיש לי משהו נגדה חלילה, אלא שבכל זאת מדובר בלהקה שהקליטה קרוב ל 30 אלבומי אולפן ב 38 שנים. אין דבר, אולי רנסאנס מהווים נחמה פורתא יקי

RamiSun

New member
לא יודע איך זה בחו"ל אבל לפחות בארץ

רנסאנס תמיד יותר הצליחו מהסטרובס. כנראה זה חלק מהעניין.

giloni

New member
תלוי מתי

ב-1973 זה היה הפוך. Bursting at the seams וגם Grave new world מכר בארץ לא רע, כולל סינגלים על 45!. לגבי שאר הזמן - אתה צודק. רנסאנס להקה מצויינת וראוייה לכל שבח ולכל סקר שצביע על כך. יקי

למעלה