remote connection

qbox1

New member
remote connection

שלום, יש לי שני מחשבים בעלי windows 2003. אחד DC והשני Client. כאשר אני מנסה להתחבר דרך remote connection מהדומיין קונטרולר ללקוח בעזרת שם משתמש של administrator אני מצליח בלי שום בעיה, אבל כשאני מנסה להיכנס בעזרת שם משתמש שיצרתי בדומיין אני מקבל את ההודעה the local policy do not premit to log on interactivaly. מה עושים?? תודה רבה מראש!

qbox1

New member
אוקי - יש בעיה

אני מנסה להוסיף את המשתמש דרך ה computer mangement, אבל הוא נותן לי להוסיף רק משתמשים מאותו מחשב - ולא משתמשים מהדומיין. מה עושים? תודה!

qbox1

New member
התקדמות אבל עדיין בעיה

עכשיו הוא נותן לי לחפש משתמשים מהדומיין עצמו, אבל הוא לא מקבל את השם משתמש שאני מכניס לו. למה זה? תודה

qbox1

New member
בבקשה

מצורפת תמונה של הכנסת שם המשתמש ב computer management -> remote users כמו שאמרתי, שם המשתמש הוא nb.. כאשר אני מנסה להכניס אותו ב remote users group תחת המיקום של הדומיין עצמו, הוא לא מוצא את שם המשתמש. שם המשתמש קיים ב AD על ה DC תחת users. שוב תודה רבה על העזרה!

qbox1

New member
כמובן שאני מנסה להכניס את המשתמש

במחשב ה client

antidot

New member
------->

על המחשב W2K3 שהוא לא DC, תריץ את הפקודה הבאה כאשר אתה logged in עם חשבון של דומיין בעל הרשאות של אדמיניסטרטור לוקלי במכונה:
net localgroup "Remote Desktop Users" %USERDOMAIN%\test /ADD​
תחליף את test בשם המשתמש שאותו אתה מנסה להוסיף.

qbox1

New member
גדול מהחיים!

עכשיו תגיד, רק בשביל הידע, למה זה לא מצליח בדרך הקובנציונלית? שוב תודה תודה!

antidot

New member
------->

לא יודע... בשבילי הדרך הקונבנציונלית היא להשתמש בשורת פקודה
בכל מקרה, אני מנחש שעשית משהו לא נכון בGUI. הפקודה שנתתי כבר כללה את כל האופציות הדרושות ולכן הצליחה. בקיצר, תבדוק את עצמך שוב. גם הGUI אמור לעבוד.

למעלה