?remember me

candyheart

New member
?remember me

מה קורה חבריס? חלקחם בטח זוכים אותי,חלק בטח לא...אבל בכל מקרה החלטתי לחזור(שוב). דיברתי עם שירן לא מזמן בפורום בריטני והיא אמרה שכדאי לי לחזור לפורום,הגעתי למסקנה שהיא צודקת,ושבתי.
בכל מקרה,ראיתי אתמול את House of Carters ואני הייתי די בשוק אחרי שגמרתי לראות...המשפחה הזאת מחורפנת לגמרי. אני חייבת להגיד שבהתחלה לא ממש רציתי לראות את זה...אבל אחרי הפרק הראשון אני מצפה בקוצר רוח לפרקים הבאים.זה היה פאקינג חזק.ממש חזק.פשוט טלוויזיה במיטבה. סוף-סוף אני מבינה למה ניק כל-כך בעייתי...אני מרחמת עליו. יש לי עוד הרבה מה להגיד על הסדרה ואני מקווה שיהיה פה דיון מעניין אחרי שכולם יראו.
(כל מי שמתלבט-תראו את זה!!!) ואם כבר ניק,אז יש לי שאלה: הוא התראיין פעם לאיזה מגזין ישאלי/גיא פינס/משהו דומה על המעריצים פה,הארץ בכלל או משהו אחר? פשוט בקסטריט יחסית מצליחים פה וגם האלבום סולו שלו הצליח והוצא שוב וכל זה...היתי רוצה לדעת אם הוא מודע לזה? אניווי...I'm back ואני מקווה להשתלב שוב.

אהה ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

בקשר לניק הוא אף פעם לא דיבר עם התקשורת הישראלית , והדיסק שלו גם לא הצליח האומנם שלא ידוע לי שהוציאו אותו מחדש ... והבאקסטריט אממ קשה לדעת אם הם מצליחים כאן האומנם שהסינגל הראשון מתוך האלבום ה-5 באמת היה להיט אבל אח"כ ,פשוט לא הצליח להם
גם הדיסק לא מכר כמו שכולם חשבו , אבל המון אנשים ניסו לפרגן לאלבום אבל לא הצליח להם.

candyheart

New member
תודה

אני יודעת כעובדה שהאלבום שלו הוצא פה במהדורה חדשה,אחרי שהוא כנראה ממש הצליח פה.קראתי את זה כמה פעמים. וקשה לי להאמין שהוא -אף-פעם- לא התראיין לתקשורת הישראלית...משהו?

מתי האלבום של ניק יצא בפעם השנייה ?

זה מעניין לדעת , כי עד עכשיו בכלל לא שמעתי על זה.

candyheart

New member
אני לא בדיוק יודעת...

כמה זמן אחרי המהדורה המקורית,אני חושבת.

Blank Smile

New member
לא ממש..

הוא לא יצא במהדורה חדשה.. הוא יצא בארץ בו זמנית עם המהדורה הרגילה, פשוט ב"מחודשת" היה גם את הדיוידי, וברגילה לא היה...

../images/Emo45.gif

מסכימה איתך. אני באתי עם גישה שלילית [למרות שעדיין שיש לי] כשראיתי את התוכנית. אני ההייתי פשוט בהלם! מסכן ניק. משפחה מסכנה. וברוכה השבה!

Shiri from the block

Active member
../images/Emo24.gif יאי לי! הצלחתי לגרום לך לחזור../images/Emo9.gif למרות שלקח לך ממש מלא זמן..../images/Emo10.gif בכל אופן, טוב שחזרת!

Shiri from the block

Active member
אגב, לשאלתך- אני לא יודעת עד כמה אמין זה אבל במעריב לנוער (או ראש אחד) קיבלנו ברכה שניק כתב למעריצים בארץ, בזמן הסולו שלו.. וקווין אמר בשטיח האדום ב EMA 00 שהוא מת לבוא לבקר בישראל, שיש שם את הנשים הכי יפות.. ובראיון מ-96 במעריב לנוער היה שער שבענק היה כתוב "מבטיחים לבוא לישראל" כן, כבר ראינו עד כמה הם מקיימים את ההבטחות שלהם......

candyheart

New member
יא!

עכשיו אני נזכרת בברכה הזאת!זה היה בראש1 אני חושבת... טוב,אם פרסמו את זה אז זה כנראה אמיתי...הם לא היו שמים סתם. על קווין ידעתי(איזה מגניב זה!) בגלל זה שאלתי על ניק,כי לא זכרתי כל-כך לגביו...ותמיד עניין אותי לדעת מה חושב עלינו ועל ארצנו. ו-lol על ההבטחות שלהם!

Shiri from the block

Active member
התכוונתי אני לא יודעת אם ניק באמת רשם את זה, אי אפשר לדעת.. אבל זה נראה ככה../images/Emo13.gif

candyheart

New member
כן כן לזה התכוונתי../images/Emo3.gif

שהוא כנראה באמת רשם את זה או שלא היו שמים סתם.

candyheart

New member
דרך אגב...

את זוכרת מה היה כתוב בברכה ההזאת בכלל? וגם בריטני שלחה פעם ברכה למעריצים בישראל,לא?

Shiri from the block

Active member
ממ לא ממש אבל יש לי את זה בבית איפשו, אני יכולה לחפש ולבדוק לך, אבל תצטרכי לחכות כמובן למחר כי אני בצבא.. וכן, בריטני גם כתבה, בשנת 2001

למעלה