candyheart
New member
?remember me
מה קורה חבריס? חלקחם בטח זוכים אותי,חלק בטח לא...אבל בכל מקרה החלטתי לחזור(שוב). דיברתי עם שירן לא מזמן בפורום בריטני והיא אמרה שכדאי לי לחזור לפורום,הגעתי למסקנה שהיא צודקת,ושבתי.
בכל מקרה,ראיתי אתמול את House of Carters ואני הייתי די בשוק אחרי שגמרתי לראות...המשפחה הזאת מחורפנת לגמרי. אני חייבת להגיד שבהתחלה לא ממש רציתי לראות את זה...אבל אחרי הפרק הראשון אני מצפה בקוצר רוח לפרקים הבאים.זה היה פאקינג חזק.ממש חזק.פשוט טלוויזיה במיטבה. סוף-סוף אני מבינה למה ניק כל-כך בעייתי...אני מרחמת עליו. יש לי עוד הרבה מה להגיד על הסדרה ואני מקווה שיהיה פה דיון מעניין אחרי שכולם יראו.
(כל מי שמתלבט-תראו את זה!!!) ואם כבר ניק,אז יש לי שאלה: הוא התראיין פעם לאיזה מגזין ישאלי/גיא פינס/משהו דומה על המעריצים פה,הארץ בכלל או משהו אחר? פשוט בקסטריט יחסית מצליחים פה וגם האלבום סולו שלו הצליח והוצא שוב וכל זה...היתי רוצה לדעת אם הוא מודע לזה? אניווי...I'm back ואני מקווה להשתלב שוב.
מה קורה חבריס? חלקחם בטח זוכים אותי,חלק בטח לא...אבל בכל מקרה החלטתי לחזור(שוב). דיברתי עם שירן לא מזמן בפורום בריטני והיא אמרה שכדאי לי לחזור לפורום,הגעתי למסקנה שהיא צודקת,ושבתי.