Remember me ?!?

Free4ever

New member
Remember me ?!?

Hello fox ... just came back after a long long week i hope some of you do remember who i am ?!? any freaking ways how was your week ? write back //Yossi

tairon

New member
יוסיפופו הלו איש...

מה צלומך? שמחים שמצאת את הזמן ולא לא שכחנו אותך מקווה שעבר עליך שבוע קל שיהיה לך סופשבוע נעים

Free4ever

New member
שבוע ארוווווווווווך

היי בחור טוב לראותך וטוב לדעת שלא שכחת :) בכל אופן השבוע תאמת היה די קליל , מעין השבועות הללו שאתה פשוט לא עושה כלום ומרגיש חסר אונים עם המצב ... בקיצור אז אתה מבין שאתה בצבא ... חשבתי וחשבתי , הסקתי והפקתי , הלכתי לפה הלכתי לשם , כתבתי לו וכתבתי גם לה והכל הכל עם תקווה ... לא ניכנס ממש לפרטים ידידי אבל ככה בתמונה הכללית אני הולך לקרבי ... זו רק שאלה של זמן . אז תאחל לי בהצלחה חבר יקר . יוסיפופו

יוספופו............קרדיטו....

ככה זה? אני מחכה לך גם ביום וגם בלילה, מחכה ואתה לא בא ...ועד שסוף סוף הגעת עד הלום... אין שלום............. אתה רואה גם אני זוכרת אותך...........חחחחחחה. מה העניינים? דע לך שבזכותך המלאה מכל ולך מגיע הקרדיט בראש ובראשונה , על השינוי שחל בי השבוע....האמת כולם אחלה,,,,אבל חשבתי לעצמי אם בן 19 אומר לי מה שהוא אומר אז מצבי חמור ועלי לעשות שינוי תיכף ומיד. מאז וואוו יוצאת חבל``ז. שלך יוניתתתתתתתת

Free4ever

New member
יוצאים גם היום ?

יונית :) טוב לשמוע שאת נהנית , תאמת שיצא לי לחשוב עליך השבוע , שאלתי את עצמי אם באמת לקחת ללב , הפנמת וביצעת את אשר אמרתי ביום ההוא :) אני נשמע כמו איזה רבי אבל לא נורא , אני שמח שזה עזר ושאת יוצאת מבלה ועושה חיים . חזרתי כפי שאמרתי משבוע סואן בכלום ומלא בשומדבר , אפילו קיבלתי 87 במבחן ... רצתי וסיימתי 5 ובכפיפות בטן ניצחתי את כולם ... משעמם לי רצח בבה``ד 7 , בסיס הדרכה של חיל קשר , היית שם פעם ? בכל אופן רציתי להגיד שלום תחילה אז אני אחזור לי עוד מעט אחרי מקלחת קצרה :) don`t you go dying on me mommie ;) בנך יוסיפופו

אהובה.א

New member
חמודדדדדד

שמחה לראותך שוב אצלנו.. איך עבר השבוע? לספר לך מה היה לי בבה``ד 7? לפני 22 שנה התגייסתי לצבא... עברתי קורס בבה``ד 7. אני חושבת שזה היה הקורס הכי ארוך שהיתי בו למרות שנמשך כמעט שבועיים. (שבועיים נהפכו לחודש..חחחחחחח) אבל...... אחי , שעדיין בצבא , עבר קורס קציני קשר... ולפי מה שזכור לי , זהו קורס הקצינים הארוך ביותר בצה``ל , לא? הוא סיים קצין מצטיין למופת. עשה לנו את השנה. כמה הייתי גאה בו אז.. היום אחי הוא רב סרן . קצין מחשבים בפד``מ. אם תרצה מאפיה או משהו... אולי אנסה לעזור , איכשהוא. ססססתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתםםםםםם. בטוחה שאתה מסוגל להסתדר עם המוח המעולה שיש לך... בקיצער , געגעתי אליך נורא , חייל שלי.. כבר אמרתי לך כמה אני משוגעת אחרי חיילים? אם לא , הנה אמרתי... מתה עליך , יוסי אהובה

למעלה