REM
תרגיל חמוד

KEiN

New member
REM ../images/Emo42.gif תרגיל חמוד

(מונחון
: REM= תנועת עפעפים מהירה, מצב המזוהה בשלב מסויים של חלימה- בו אתה חווה חלומות וויזואלים) שכבתי לי על המיטה והסתכלתי לכמה שניות על המנורה, ואז האור סינוור לי את העיניים... מה שקרה זה שעליתי על התרגיל הבאה: -שיכבו על המיטה בעיניים פקוחות והתסכלו על המנורה הדלוקה, -כעת עיצמו עינכם, -כסו על עינכם בקצות העצבות (תיגעו בעיניים). -סביר להניח שכעת אתם רואים צורות זהובות מרחפות להן במרחב, -קחו את הזמן, ולאחר שנחתם, תנסו להתמקד באחד העננים הצהובים, -לאט לאט התמונה תתחיל להתחדד, ואז תראו פיסת אור זהובה (כתוצאה מצריבת הרשתית - בגלל שהתסכלת זמן רב על האור)- בגלל שהתמקדתם עליה
- עכשיו תנסו להתמקד כמה שיותר, עד שהיא תיראה מציאותית לחלוטין- ותוכלו להישבע שהיא מרחפת לה באוויר. -באותו זמן שחוויתם את החוויה הוויזואלית הזאת, סביר להניח שגם הרגשתם את העפעפים שלכם רוטטים חזק חזק, - זה מוזר
סתם כיף לנסות... "אההה, אז ככה זה כשישנים..."

Pimpernel

New member
REM...

בהתחלה חשבתי שאתה מדבר על הלהקה!
דרך אגב מה שקורה לי במקרה הזה זה שאני מנסה להתמקד על צורות ואז כאילו הצורה בורחת לי! עכשיו, העין שלי עוקבת אחרי הצורה, שכאילו יורדת למטה, ואז אני רואה צורה מרחפת לה למטה! זה ממש מצחיק לפעמים. ניסיתי להעלות אותה בחזרה למעלה, אבל זה בקושי עובד לי.

KEiN

New member
אצלי זה זז שמאלה.. ../images/Emo13.gif

איזה מגניב זה... בכל מיקרה, אצלי לפעמים הם לובשות דמיות של קרטונז כאלה, כמו ארנב או כלב

double M

New member
אני מצליח לשנות את הצבעים.....

זה נחמד לשחק עם זה... עם קצת מוזיקה זה כמו מועדון!

איזה מצחיקים אתם! (הסבר למה זה זז)

כנראה כשהסתכלתם על האור , לא הסתכלתם בדיוק עליו, אלא טיפה לייד. ואז מה שקורה הוא שהצריבה ברשתית היא לא בדיוק במרכז, נניח שאם הסתכלתם טיפה שמאלה ממרכז האור במנורה ,אז הצריבה תהיה מימין למרכז הרשתית וזה יגרום לכך שלכל נקודה שתתרכזו בה, הכתם יופיע מעט ימינה מהמרכז, (בדיוק איפה שהמנורה היתה כשהסתנוורתם) ,ואז כמובן, אתם מנסים להתמקד על הכתם, ומסיטים את האישון מעט ימינה כדי לראות אותו, וכמובן, והכתם שוב יהיה מעט ימינה מהמוקד שעליו אתם מסתכלים וזה גורם לתגובת שרשרת שבה נראה כאילו הכתם בורח אבל זה אתם שמזיזים את העיניים. כדי לייצב את הכתם, תתרכזו בנקודה אחת ואל תזיזו את העיניים. עופר.

למעלה