Reference

mande

New member
Reference

שלום אני מתכנת מתחיל ואני צריך עזרה אני הורדתי קובץ MSI ממיקרוסופט שזה ADD ON של SHERPOINT ל- C# הרצתי את הקובץ . אבל שאני פותח מהויזואל סטודיו קובץ C# חדש עם ה- SHERPOINT מראה לי את ה -Reference ל SHERPOINT עם סימן קריאה . כלומר לא רואה את הקובץ MICROSOFT.SHAREPOINT.DLL ואז שאני עושה USING הו לא מופיע שום דבר. אותו דבר קרה לי שהורדתי ADD ON ל- SQLite הורדתי קובץ MSI אני מריץ אותו אבל ה-Reference יוצא עם סימן קריאה . אם אני מריץ את זה מהתחל , תוכניות , SharePoint Solution Generator , ומנסה להפעיל SITE DEFINITION יוצא לי השגיאה שיש לי בקובץ המצורף. מה אני צריך עוד לעשות שזה יעבוד כמו שצריך?תודה רבה מראש [email protected]

Justin Angel

New member
קה פרובלמה מואי צ'יקיטה?

צריך להבין את מודל האסמבליס והפניה ביניהן בדוט נט. יש Reference שזה הפרוייקט שלך שבא ואומר "אני צריך את ה-DLL הזה". את זה עושים פעם אחת ברמת הפרוייקט, בזה בזה שלוחצים Right Click על References, בוחרים Add reference ומשם בוחרים איזה אסמבלי\ס רוצים להוסיף. יש Using שזה קובץ קוד שלך שבא ואומר "זוכר את ה-DLL הזה ברמת הפרוייקט? אני רוצה לעבוד איתו כאן בלי להשתמש בנתיב המלא של ה-Namespaceים שלו". כלומר, ה-DLL על כל מחלקותיו כבר זמין בכל מקום בפרוייקט שלך. אבל אנחנו מפתחים חכמים ואנחנו לא רוצים לכתוב בכל מקום Microsoft.SharePoint.Something.myClass אלא נרצה לכתוב רק Something.myClass, ולכן נוסיף הצהרת Using שרק תחסוך לנו קוד. עכשיו, מה שאתה אומר זה שיש אייקון אדום קטן ליד ה-reference וסיכוי סביר שאתה מדבר על המאמר הזה ב-devx וכמו שכתוב אם יש בעיה ב-refernece תצטרך לתקן ידנית. תמחק את ה-reference המקולקל (תעמוד עליו ותלחץ delete או right click ותבחר למחוק), תשתמש ב-add reference ותוסיף הפנייה ל-Microsoft.SharePoint.dll.

mande

New member
הבעיה הוא

הבעיה היא שאם אני עושה add reference אני לא מוצא את המחלקה Microsoft.SharePoint.dll. אפילו שאני התקנתי את הקובץ MSI חוצמזה הלכתי גם ל- C:\Program Files\Microsoft SharePoint Developer Tools\package ושם יש רק את הקובץ SPDevTools.dll מה אני עוד יכול לעשות כדי שהקובץ יהיה בלי סימן קריאה צהוב תודה מראש [email protected]

itaysk

New member
תשובה

אתה לא יכול להשתמש בAPI של Sharepoint מאף מחשב חוץ משרת הSP עצמו. כלומר, אתה צריך להתקין VS על השרת ואז תוכל למצוא את ה dll. זאת בעייה ידועה ואין לה פתרון למיטב ידעתי. ד"א איזה MSI בדיוק הורדת? מה זה Templates ל VS?

idv

New member
אם אני זוכר נכון

אפשר למשוך את ה DLL מהשרת למחשב הפיתוח וליצור הפניה חדשה אליו בכל פרוייקט שפותחים

itaysk

New member
זה לא יעבוד..

ממחשב הפיתוח אפשר להשתמש ב web services ש sharepoint מספק.

mande

New member
הורדתי MSI

שלום . הורדתי קובץ שנקרא MSI שנקרא VSeWSS הורדתי אותו מהלינק http://msdn.microsoft.com/sharepoint ואאחרי ההתקנה הוא מייצר ב-PROGRAM FILES את הקבצים שהוא פתח וגם ב-START PROGRAMS מייצר קיצור דרך לתוכנה שנקראת SharePoint Solution Generator ושוב תודה רבה מראש [email protected]

למעלה