RedSnow - זמינה להורדה

LinkTree

New member
RedSnow - זמינה להורדה

RedSnow - זמינה להורדה - אז אם יש לכם אייפון דור ראשון / אייפון דור שלי 3G שהוא SimFree או אייפוד טאצ (דור ראשון / שני) הגיע הזמן שלכם לשדרג! תוכנת RedSnow יצאה וכעת היא זמינה להורדה בחינם (כמו תמיד) RedSnow היא התוכנה שמאפשרת לפרוץ את האייפון / אייפוד שלכם לאחר התקנת גרסה 3.0. חשוב לזכור שהתוכנה לא כוללת עדיין את UltraSn0w ולכן אם האייפון שלכם הוא אייפוד דור שלישי 3G שאינו SimFree אזי בשידרוג הוא ינעל ולא תוכלו להשתמש בו בינתיים. עוד פרטים תמצא כמו שתמיד בבלוג שלי בפוסט על RedSn0w

limozinka

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gifאפשר להזמין את האייפון../images/Emo32.gif

לא יודעת אם זה כפול- מקווה שלא, בכל מקרה חברות הסלולאר הקימו אתר דרכו אפשר לשריין מכשירי איפון מי שמעונין זה פה

בוביץ

New member
איך מורידים את זה

הורדתי את הטורנט פתחתי את הקובץ ואז יש את הBROWSEק איזה קובץ אני מחפפש שם?

DDN

New member
שאלה, רק כדי לוודא שהבנתי

יש לי אייפון דור ראשון שהוא לא סים פרי. הRED SNOW הזה, יוכל לשחרר לי אותו אחרי השדרוג? כלומר, אני אוכל לדבר והכל יהיה סבבה?

DDN

New member
כלומר, אם quickPwn עבד לי בשדרוג ל2.2.1,

התוכנה החדשה תעבוד לי בשדרוג ל3? תודה, וסליחה על חוסר הסבלנות.

DDN

New member
תודה ושאלת המשך

ראיתי בתוכנה שהוא מחפש קובץ IPSW. מאיפה אני משיג את הקובץ הזה? תודה

zmird

New member
../images/Emo207.gif שדרוג טאצ' דור שני

שלום לכולם ברשותי אייפוד טאצ' דור שני האם שדרוג שלו למערכת ההפעלה החדשה יגרום למחיקת כל המידע שעליו? אם כן, כיצד מומלץ לגבות אותו?

flipper

New member
רגע לפני שאני משדרגת... האם העברית מספיק טובה

? (לעומת OpenHebrew) אני מניחה שאין אפשרות להתקין את ה OpenHebrew אחרי שמשדרים לגירסה3.0.....

LinkTree

New member
מספיק טובה

העיברית מספיק טובה ולפעמים טובה יותר. המקלדת העיברית החדשה מסוגלת לנחש איזה מילה ניסיתם לכתוב (כמו באנגלית) מצד שני ספר הכתובות לא כולל רשימת אותיות בעיברית אלה רק באנגלית

Booz3D

New member
מאוד מוזר, אני רואה רשימת אותיות בעברית

והסידור מתחיל מ-'א' (למרות שיש לי גם שמות באנגלית) העברית של אפל -(לדעתי) מצויינת

הערה קטנה על רשימת האותיות

רשימת האותיות מופיעה רק אם הממשק הכולל של המכשיר מוגדר כ"עברית" (זה האמת קצת מפריע לי כי אני מעדיף את הממשק האנגלי).

LinkTree

New member
וולאה - זה נכון

מספר אנשים באמת אמרו לי ּ שראו ככה בעוד אחרים טוענים אחרת - בסופו של דבר זו התשובה - רק כאשר המנשק בעיברית אז רואים את האותיות - די מטופש אני חייב להודות...

מעניין אותי...

האם זה ככה רק בעברית? יכול להיות שזה גלובלי לכלל השפות (אין לי ממש דרך לבדוק כי התכנים שלי על האייפוד הם רק בעברית ובאנגלית).

בעצם אני יכול לבדוק...

(לא משנה אם יש לי תכנים בשפות אחרות - הסרגל מופיע בשלמותו בכל שפה) והמצב אכן ככה גם בשפות אחרות. במחשבה שנייה זה אפילו די הגיוני שזה יהיה ככה: במידה ולאנשים יש תכנים ביותר מ-2 שפות על המכשיר אז יווצר מצב שעל סרגל אחד יהיו יותר מ-2 שפות - שזה כבר נראה לי די מוגזם, ובמצב שבו השפות הן רק אנגלית + שפה מקומית כלשהי, ההיגיון אומר שהשפות שיופיעו בסרגל הגלילה יהיו תואמים לממשק המכשיר. קצת חפרתי, אבל אם תחשבו על זה - זה הגיוני.

30 Rock

New member
דבר נוסף

הוא שהרבה מאד שפות משתמשות באותיות "אנגליות" כך שאם למשל יש לך אנגלית וגרמנית אתה צריך סרגל אחד.

30 Rock

New member
בקשר לעברית של OpenHebrew

הבנתי שהם הוציאו גרסה מעודכנת ל-3.0. אם אני מתקין אותה כדי לכפר על הפאשלות הקטנות של העברית של אפל, עדיין יהיה לי ניבוי המילים תוך כדי כתיבה?

למעלה