Red State - מה דעתכם?

Red State - מה דעתכם?

יצא לי לראות את הסרט היום אחרי זמן רב שבו רציתי, ולא התאכבזתי. כל הדברים שסיפרו עליו - מפתיע, מלא תפניות וטוויסטים, מזגזג בין ז'אנרים, ברוטאלי ומותח - נכונים. במיוחד חיבבתי את המשחק של כל השחקנים - מייקל פארקס וג'ון גודמן היו מעולים, מליסה ליאו וקארי בישה (ההיא מה"עונה" של סקראבס) ואת השנינות והציניות של הסרט.
הדבר היחיד שהפריע לי, בסופו של דבר, זה שהסרט הזה, שדי יוצא נגד הטפות, הוא בסופו של דבר גם הטפה לא קטנה. הוא חושב שיש לו מסר עמוק וחתרני, אבל בפועל מדובר בלא יותר מ-"Religion is bad, Mmmkay? And God is... also bad, Mmmkay?"

אז מה אתם חשבתם? זה באמת אחד הסרטים הכי מיוחדים ומעניינים שיצא לי לראות לאחרונה ונורא בא לי לשמוע עליו חוות דעת אחרות.

BlackUnicorn

New member
לא ראיתי אבל הצצתי עכשיו ב- IMDB...

כתוב שזה אימה - זה מסוג הסרטים שמקפיצים אותך? או סתם מותח בכיף?
לא בא לי סרט שמקפיצים אותי כל 2 דק'..

זה לא סרט אימה אפילו קצת.

זאת רק הטעייה שיווקית (והסיבה לכך שכ"כ הרבה אנשים שנאו את הסרט - הם ציפו לסרט אימה וקיבלו משהו שונה לגמרי). הוא באמת הכי קרוב למותחן, וגם זה לא בדיוק.

CallMeCavanaugh

New member
מצטער

אבל גם אני נורא נהניתי ממנו.
סרט ענק, צריך לראות אותו שוב מתישהו.

אם אתה אוהב סרטים מטורפים ובלתי צפויים

אתה תמות על בקתת הפחד. ואני מאוד מקווה שאני אמות על זה, עשית לי חשק לראות ואני בהחלט מתכוון להוריד את הסרט. בוא נעשה החלפות

CallMeCavanaugh

New member
אתה בטוח שזה לא רק באפי?

אני מתעב את באפי/אנג'ל, אבל מבין סרטי הסופר גיבורים שלא מצריכים אפילו תא מח אחד הנוקמים לוקח בעיני בגדול ו-פיירפליי/סרניטי (אני כבר לא זוכר איזה הסדרה ואיזה הסרט) ממש אחלה, ואפילו בלוג השירה בציבור של דוקטור הוריבל היה כיפי בעיני, ואני לרוב לא אוהב מיוזיקלס. אלא אם הם של מאט סטון וטריי פארקר. הם בין הבודדים שהבינו איך עושים מיוזיקל כיפי.

נסה לבדוק דברים שלו שהם לא באפי, הוא דווקא יוצר די מוצלח כשהוא לא מתעסק בערפדים וטינאייג'רים.

CallMeCavanaugh

New member
שמע

בהשוואה לרד סטייט, בקתת הפחד מפתיע בערך כמו זה שהשמש זורחת בבוקר.

אולי

ואולי הסדר הנכון הוא באמת בקתת הפחד ואז רד סטייט. אבל אני אישית הופתעתי מאוד מכמה מהר דברים התפתחו בבקת הפחד החל מהחצי השני של הסרט.

למעלה