RED HPT CHILLI PEPPERS

Darkness

New member
RED HPT CHILLI PEPPERS

אני לא רוצה להתלהב אבל... יש לי כרטיסי VIP להופעה של ה-CHILLI PEPPERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי שבא שיגיד הולך להיות סבבה בלגאנים !!!!!!!! יאללה ביי!

a_duck

New member
שישרפו red hot chilli peppers...

RED HPT CHILLI PEPPERS = היפים מסריחים....לך לפורום ילדים בני 10 יא מסריח

pows

New member
בינתיים יוצא שאתה המוגבל

אתה כל כך מאשים אחרים בכך שהם זבל והמוזיקה שהם שומעים זבל אבל מה אתה אחד ואנחנו הרבה שאומרים לך תזדיין!!!!!!!!!!!!!!!!!! ותלמד כבר להשתמש בפורומים כי מעצבן לראות את ההודעות המסריחות שלך כל פעם בלי שום קשר . ואני יודע מה אתה , אתה המגניב ששומע רק מטאל וחושב שהוא הכי בעולם , היקרתי כאלה עד שלא קיבלו מכות .

a_duck

New member
לא...

אתם המוגבלים כאן...ואני לא מפחד מהיפי דפוק שמאיים עלי...ואני בניגוד אליך לא מכיר כל כך הרבה אנשים ששומעים את מה שאני שומע...ולא איך אצלכם אבל אצלנו אלה שחוטפים מכות זה דווקא ההיפים שמתלהבים מרד הוט ופריקים מפגרים ששומעים קורן...

taya

New member
היפי דפוק?

עוד פעם אתה וההגדרות שלך.. ההיפים, אלה המקוריים של שנות השישים, יצרו מוסיקה כל כך יפה, חבל שאתה לא יודע להעריך את זה. חבל שאתה לא שומע קצת פינק פלויד, לא בשביל ההתלהבות- בשביל ההנאה, כי המטרה היחידה, שלי לפחות, בהקשבה למוסיקה היא ההנאה, אחרת למה? אני מעריכה את זה שאתה נהנה ממטאל ושאר דברים כאלה, אני מכבדת אותך בשל טעמך המוסיקלי אפילו שהוא רחוק שנות אור מההעדפות שלי. אין לי שום רצון לריב איתך, ואני בהחלט לא מקווה שתישרף או שמשהו רע כלשהו יקרה לך- להפך, אני מקווה שחייך יהיו מלאים בסיפוק ואושר. אין לי שום כוונה לכלוא אותך בתוך הגדרה של פריק/בלאקר/פאנקיסט/ווטאבר, להפך- אני רוצה שאתה תשתחרר מכל המוסכמות ותתנהג כמו שאתה רוצה, תאהב את כל תתי הז`אנרים במוסיקת הרוק ותהייה בשלום עם כולם. ומי יודע, אולי יום אחד גם תהייה לך אישיות משלך, ותרגיש כאדם חופשי. הנה לך גישה לאמץ, טאיה.

Yoni16

New member
כל הכבוד על ההודעה

היא היתה בדיוק במקום עשית לי את היום טאיה

pows

New member
מה שאתה אומר

זה שיש את כולנו ``ההיפים `` כפי שאתה מגדיר אותנו ויש אותך המתנה מהשמים . אז בוא אני אסביר לך שלפני המטאל היה רוק (נכון אתה המום) שממנו המטאל וכל השאר התפתח (כמובן גם היה משהו שממנו נולד הרוק ) . אז כדי להיות באמת מבין גדול במוזיקה כפי שאתה מגדיר את עצמך אתה הייתה צריך להתחיל עם הקלאסיקה של הרוק שממנה התפתח המטאל(וכל אחד יגדיר קלאסיקה איך שהוא רוצה ), זה שאתה קמתה יום אחד והחלטתה שאני אהיה כזה מגניב ומורד ששומע רק כבד ושוחט חתולים ומאמין בשטן ובכל החרא אז זאת הבעיה המזדיינת שלך , זא לפני שאתה מלמד אחרים קודם תסתכל על עצמך .

RoNa_y

New member
כיף לך!!

מאיפה אני יכולה להשיג כרטיס רגיל..? ולא מ: www.cartisim.co.il

pows

New member
לפי דעתי יש את עכבר כרטיסים

שזה נמצא ב IOL נסי לבדוק שם

ReD-HoT-GiRL

New member
יווווו....!!

איזה כיף לך!!! אני כל כך מקנאה בך!! מה הייתי עושה בשביל זה.... מאיפה השגת??????????? :(

למעלה