red hot chilli pepprs מתי הם באים לארץ ????????????????
K KamikazA New member 20/5/01 #2 28.8.01 הם יהיו חלק מפסטיבל רוק שכניראה פו פייטרס לני קרביץ וקולד פליי יהיו בו
א אפצ~י New member 20/5/01 #5 מההההההההה????????????????? אני רצה לקנות כרטיסים!!!!!!!! כולם במכה אחת!?!?!?!?! יוווו איזה מגיניב!!!!!!!!!!! B-() B-p
מההההההההה????????????????? אני רצה לקנות כרטיסים!!!!!!!! כולם במכה אחת!?!?!?!?! יוווו איזה מגיניב!!!!!!!!!!! B-() B-p
ק קורט קוביין New member 20/5/01 #6 ככה שמעתי אני אנסה בלילה לבדוק עם האנשים שם בארה``ב ואני מניח שזה לא יהיה רק לילה אחד... אבל אם פנתרה יבואו אז אני גם אהיה
ככה שמעתי אני אנסה בלילה לבדוק עם האנשים שם בארה``ב ואני מניח שזה לא יהיה רק לילה אחד... אבל אם פנתרה יבואו אז אני גם אהיה
M MegA~MooN New member 21/5/01 #8 לני קרביץ ופנתרה?!?!?! יווווווווווווווווווו!!!!!!!! עכשיו אני עוד יותר בטווווווח באה..... מישהו יודע איפה אני יכולה להשיג כרטיסים בהנחה?? ואם ב``גרבר`` הזה או whatever- הסוכנות כרטיסים- הם מוכרים שם בהנחה?? וווווואי איזה הופעה ענקית.... רק נירוונה ומגהדת` חסרות פה...
לני קרביץ ופנתרה?!?!?! יווווווווווווווווווו!!!!!!!! עכשיו אני עוד יותר בטווווווח באה..... מישהו יודע איפה אני יכולה להשיג כרטיסים בהנחה?? ואם ב``גרבר`` הזה או whatever- הסוכנות כרטיסים- הם מוכרים שם בהנחה?? וווווואי איזה הופעה ענקית.... רק נירוונה ומגהדת` חסרות פה...