Red Hot Chili Peppers

יש על זה קונפליקציה....

אני אישית חושבת שהם טובים (אבל אך ורק המוזיקה הישנה שלהם). בגיל 12-13 אני אישית מאוד אהבתי אותם,ועד היום יש לי 5 דיסקים שלהם. ואני מתגאה בלפחות 3..(ולדעתי הם לא שייכים לשרשור של אלבומים שחבל שקניתי). the uplift mofo party plan mother's milk blood sugar sex magik אוקיי ה-uplift mofo הוא עם הגיטריסט הנפלא (והישראלי!!) הלל סלובאק,שמת ממנת יתר בשנת 88. הוא היה באמת ענק.וחבל שככה הוא גמר. האלבום פאנקי,וזה האלבום שאפשר להגיד שנוספו להם כמה (הרבה) מעריצים חדשים.ולדעתי האלבום לא רע. באלבום הבא -mother's milk,הלל כבר לא מנגן,כי מה לעשות,הוא כבר לא ממש יכול,הוא מת...,החליפו אותו בג'ון פרישואנטה (שלדעתי הוא לא פחות טוב),הוא מנגן ממש טוב,והוא יחסית צעיר לשאר חברי הלהקה (כולם בני 40 ורק הוא בן 32).האלבום לדעתי ממש מעולה,יש כאלה האומרים שהוא אפילו יותר טוב מהאלבום הבא... blood sugar sex magik,אחד האלבומים המצליחים והטובים ביותר בשנות ה90. האלבום די שונה משאר האלבומים,הוא מאוד פאנקי עם שילוב קל של ראפ מצד אנתוני קידיס,שלפי דעתי יש לו גרון מרשים בהחלט. פה שומעים הרבה יותר את הבאס של פלי,אחד הבאסיסטים היותר טובים ברוק. כל השירים באלבום הוקלטו עם פרישואנטה,אבל זאת התקופה שהוא התמכר לסמים קשים (כמו חברו,מר קידיס),והוא ניגן כאילו לא אכפת לו מכלום,וזה לא ממש מצא חן בעייני הלהקה.שנייה לפני שהם עלו להופיע איפהשהו, הוא פתאום הודיע על כך שהוא עוזב את הלהקה. אבל שיכנעו אותו להופיע,וההופעה היתה ממש על הפנים (לפי דברי הלהקה). בכל מקרה,הם החליפו אותו בגיטריסט ששומו אריק מרשל,ואז הם פיטרו אותו,לקחו עוד מישהו,ואז פיטרו אותו גם (או שהוא התפטר,שכחתי). והלהקה החליפה גיטריסטים כל שבוע,וזה לא ממש הלהיב אותם שהם לא מצאו מישהו שימלא את מקומו של פרושיאנטה. אבל אז הגיע אליהם דייב נבארו (ג'יינז אדיקשן), והוא הקליט איתם את האלבום one hot minute,שלפי דעתי זאת התקופה שהם התדרדרו. בכל מקרה,דייב עזב,פרושיאנטה התנקה,חזר ומאז הם הוציאו את californication ו-by the way שאלה אלבומים שכבר הם התמסחרו קשות.כמו להקות רבות. בכל אופן,הצ'ילי פפרס.. אגדת רוק-נתון לויכוח,להקה טובה-בהחלט.

Sith Master

New member
קונפליקט!../images/Emo19.gif

לדעתי uplift הוא פשוט גאוני. הטוב ביותר של הפלפלים. הוא עשוי באווירה Pאנק כיפית כזו. גם מילים כאלה כיפיות ברב השירים. חלב-אם לדעתי הוא רע. אפשר להגיד הכי רע שלהם חוץ מהאחרון. BSSM הוא דיסק טוב, כמו שכולם חושבים, ואם דעת הקהל הרווחת אומרת שהוא טוב אז הוא טוב. אני מסכים שהוא טוב, אבל לדעתי הוא לא כל כך מצוין כמו שעושים ממנו. הוא רועש לי מידי.... וקליפ' הוא אמנם ממוסחר, אבל הוא כמו יין לדעתי. בהתחלה מאוד לא אהבתי אותו, היותו ממוסחר וכו', אבל אם כל שמיעה של האלבום, התגלה לי כל פעם שהוא יותר ויותר טוב ממה שחשבתי!

כן קונפליקט..טעיתי......אבל דווקא

מוזר שאתה לא אוהב את החלב של אמא של הפפרס. זה לדעתי אלבום מצויין,שאני ממש לא יודעת מה יותר טוב,הוא או דם סוכר סקס קסם...הם האמת לא כאלה שונים. אבל אין ויכוח על כך שהאפליפט מופו הוא מעולה,והוא שונה משאר האלבומים של הפפרס.בצורה חיובית.

Sith Master

New member
שמעי....../images/Emo19.gif

נראה לי שאת פשוט טיפה יותר אוהבת רעש ממני. כל אחד והטעם שלו

shiran lee

New member
אני חושבת ש.....

לפי דעתי מוות הוא גורם להצלחה אם אנטוני קידיס (הסולן של הפפרס) היה חס וחלילה נהרג עכשיו אז הם היו הופכים לאגדה. אני לא סתם אומרת את זה תיראו מה המוות עשה לנירוונה, לביטלס, לקווין. כמו הצ'ילי פפרס להקות אלו היו מוצלחות לפני שהמוות פגע בהן אבל אחריו הם הפכו רשמית לאגדות רוק בלתי נשכחות!

Wonder goat

New member
אז הנה

מי שעושה רוק והתחיל לנגן לפני שנות ה80 הוא אגדת רוק ולפי האגדות רוק שמדברים אליהם בפורום הזה זה נכון

מה???

נכון, מוות הוא בהחלט אחלה גורם להצלחה. אם מישהו מכם היה בודק הוא היה מוצא שהדלתות למשל מכרו פי שלוש לאחר שג'ים מת, ניק דרייק הגיע להערכה רצינית רק אחרי שמת, אפילו ואן גוך נמכר במיליונים אבל רק אחרי שהוא מת. אבל קווין? ביטלס???(???) קודם כל בקשר לנירוונה - הם באמת להקה מוערכת ולא רעה בכלל גם לפני מותו של קוביין ואפילו יותר אחרי, אבל בפורום הם לא נחשבים ובצדק לדעתי לאגדת רוק אז אין מה לדבר עליהם. עכשיו בקשר לקווין וביטלס - קווין מכרו מצויין גם הרבה לפני מותו של מרקיורי וגם אחרי בלי הבדל רציני. למרות שהמבקרים לא אהבו אותה במיוחד, אלבומי הלהקה ובמיוחד night at the opera, sheer heart attack ו-the game נמכרו כמו לחמניות. לפני ואחרי. וביטלס(?!?!?) הם הלהקה המוכרת ביותר אי פעם. שמעת על המושג ביטלמניה? הוא לא התחיל ב-1980 כשלנון מת, הוא התחיל ב-1964 כמדומני יחד עם hard days night וסינגלים כמו i want to hold your hand. כשלנון מת הביטלס זכו להערכה מחודשת מה שבטח חשף המוני צעירים חדשים למוסיקה שלהם, אבל הביטלס תמיד מכרו ותמיד היו מוערכים. גם הרבה לפני שלנון, הריסון ומקרטני (
) מתו...

אני חייב לציין

שדווקא מה שנכון נכון: הביטלמאניה התחילה בסביבות הזמן שבו מת יקירנו פול והחליף אותו יקירנו וויליאם, ועל סמך זה אפשר לקבוע את העובדה שהביטלס הצליחו בגלל מוות של אחד מהם. מסכים בהחלט!

אני חייב להבין את זה אחת ולתמיד

מישהו מוכן להסביר לי בפירוט את כל הקונספירציה של Paul is dead? הבנתי שזה מתישהו קרה ב-'66, אבל לא הבנתי הכל ואת כל הקטעים הנסתרים. זה שייך לפורום ביטלס, אני יודע, אבל בואו נענה על זה כאן ואז יהיה לנו מעניין והם יוכלו להכנס לפה ולקרוא (חי חי חי
). אז יאללה, תסבירו לי ושזה יהיה ארוך (לפחות 5 שורות, פליז!!!).

אוקיי

לילה אחד חזר חבר להקת החיפושיות פול מקרטני ממסיבה בה השתכר. הוא לא שם לב לרמזור (he didn't notice that the lights have changed), ואירעה לו תאונת דרכים, במהלכה הוא נמחץ לגוש תאים קטנטן. הביטלס לא יכלו להתפרק (כסף, כסף, כסף) ולכן מצאו לו מחליף בשם וויליאם קמפבל, שהיה יחסית דומה, ויחד עם ניתוח פלסטי שנערך עליו, ומלבד צלקת קטנה מעל הפה (שכמובן בגללה התחיל לגדל "פול" שלנו שפם וזקן) נראה בדיוק כמו פול. כך לפחות לפי הטוענים לכך שפול מת (כמוני). מאז, הביטלס מכניסים רמזים בשירים ועטיפות האלבומים שלהם לכך שפול מת (כמה הגיוני, הלא כך? מוצאים לו מחליף, אבל אומרים בשיר שהוא מת). מצאו לכך רמזים ב-a day in the life (כמובן), strawberry fields forever, revolution 9 ועוד שירים של הביטלס, ב-how do you sleep כתוב שהוא מת, ניתן להבין בדרכים מאד עקיפות ומוזרות מעטיפות האלבומים אביי רוד וסרג'נט פפרס וראבר סול וריבולבר (למרות שהוא עוד לא מת לכאורה במהלך ראבר סול, אבל למה לא למצוא רמזים למותו לפני מותו?). כדי לכתוב איך אפשר להפריך את כל הטענות האלה צריך עוד יותר מקום וזמן, ואין לי כוח כעת, אז... תסתפק בלמה הוא מת, ולא בלמה הוא חי.

אלרוס

New member
עכשיו לעדויות לחייו

1. אף גורם רשמי אל אישר שהוא מת. 2. אחד מהרמזים האהובים על מאמיני המוות הוא שבשיר SHE'S LEAVUNG HOME כתוב שהיא עזבה את הבית בחמש בבוקר- שעת התאונה, מצד שני, השיר נכתב ע"י פול. 3.כמו שאמרו כאן, הוא עוד לא מת בראבר סול 4.למה לביטלס לרמוז שהוא מת אם רוצים להכחיש את זה בכך שמוצאים לא מחליף, זה פשוט טריק פרסומי. 5.את רוב השירים בסרג'נט פפר כתב מקרטני 6. הוא המשיך לכתוב שירים אחר כך, גם אחרי הפירוק לדוג'.

LadyG

New member
אתה אוהב קונספירציות ../images/Emo35.gif

הרשת מלאה בכל מה שתרצה לדעת ואפילו לא חלמת לשאול וכדי לקצר תהליכים אני מביאה עבורך אתר בעברית. תהנה.

אוי... לא האתר הזה

אל תצפה בזה! זה פשוט מגיע לכאלה דרגות של טמטום: מרוב עצב התמכרו הביטלס לסמים...

דווקא אהבתי

תודה ליידי
כמובן שאני לא מאמין בכל הקונספירציה הזאת, אבל זה פשוט הפעלול התקשורתי הטוב ביותר שנעשה אי פעם ע"י אמן כלשהו - אם במוסיקה ואםם בקולנוע או בכל דבר אחר. לדעתי זה ממש מגניב, והאתר הזה בפעם הראשונה הראה לי את כל התמונה. תודה

קבלו עוד משהו שהם לא שמו לב אליו

עשיתי לעטיפה מראה ולא ראיתי את כל הקטע של HE DIE, אבל קבלו מה כן ראיתי (וגיליתי את זה לבד!!!) - בין שתי התמונות של פול יש גולגולת.

HelterSkelter1

New member
זה נראה יותר כמו יאסר עראפת

אבל זה נחמד
יאללה, עזבו את פול
אגב, מישהו יודע אם הוא הכחיש רשמית את הדבר הזה, או שהוא אפעם לא התייחסת לזה ברצינות?

למעלה