red alert!!!!

TaL53

New member
red alert!!!!../images/Emo190.gif

משהו מעניין שקראתי בעיתונות. שלשום נודע כי בכוונת מוסקבה לספח שטח של 1.2 מיליון קמ"ר של הקוטב הצפוני. ע"פ החוק הבינלאומי לאף מדינה אין בעלות על הקוטב וכדי לתבוע בעלות יש להוכיח כי השטח דומה מבחינה גאולוגית לשטח אחר שנמצא בבעלות אותה מדינה. דווח כי מדעני רוסים הצליחו להוכיח כי הקוטב הצפוני מחובר ברכס תת-ימי לאדמת סיביר. השטחים "הכבושים" החדשים שווים בגודלם לאיטליה+גרמניה +צרפת. חשוב לציין שרוסיה מתעננינת באזור לא בגלל דובי הקוטב החמודים אלא בגלל משאבי נפט וגז שמצויים מתחת לשטח. בטח שנה הבאה נראה כבר מחתרת של דובי קוטב ופינגווינים נלחמים נגד פוטין:)

ואחר כל הגויים מאשימים אותנו בכיבוש.

איטלה גרמניה וצרפת, זה כמו כל המזרח התיכון. ישראל "כבשה" שטחים קטנים בהרבה, ועדיין הגויים הצבועים עושים לנו את המוות. מה שמוכיח שהכל פוליטי ואינטרסים אישיים.

TaL53

New member
אני לא חושב שבקוטב הצפוני

יושב איזשהו עם שהוא כבוש או מדוכא לכן ההשוואה קצת לא רלוונטית. העניין הוא כלכלי לחלוטין ובנוסף לזה רוסיה היא מעצמה לכן פוטין יכול לצפצף על כול המערב. ישראל עדיין לא נמצאת בG8 לצערנו. הדבר היחיד שאותי באמת מטריד בכול העניין זה ההרס האקולוגי שיכול להיווצר בקוטב הצפוני אם הרוסים יתחילו לקדוח ולהרוג של חיות.

גם ברמה"ג לא יושב שום עם כבוש ומדוכא..

כנ"ל גם בסיני. והתשובה היא.. "רוסיה היא מעצמה לכן פוטין יכול לצפצף על כול המערב". קלעת בצורה מדוייקת. זה הכל פוליטי, ואינטרסים אישיים. אם ישראל הייתה מדינה גדולה [מבחינת שטח ותושבים], אז גם היא הייתה יכולה לעשות ככל העולה על רוחה. כמו סין למשל..

וואלה צודק..

לא חשבתי על זה בהתחלה. אבל גם ככה אפקט החממה מתחזק ואוטוטו יהיה איזה עידן-קרח חדש שיכחיד את המין האנושי הפרזיטי, אז רוסיה בסה"כ תחיש את בואו של סוף העולם...

TaL53

New member
מה אכלת ולן?!

התחלת לדבר ממש כמו אנטולי, מין אנושי פרזיטי:) האמת די מתאים לי ככה עידן קרח קטן אחרי שבוע של 90 אחוזי לחות עם 55 מעלות בצל. אבל עדיין זה לא אומר שצריך להכחיד את כול החי בקוטב בצפוני כמו שהרוסים עשו בכול שאר סיביר.

TaL53

New member
אנחנו מדברים על המין האנושי

של המאה ה-20, לא על המין האנושי בכללותו. יש יסודות במין האנושי שחיים בהרמוניה מוחלטת עם הטבע- שבטים באמזונס למשל, ככה שצריך לדעתי להתמקד בהצלת מה שאפשר ושינוי המין האנושי ב180 מעלות ולא להכחיד אותו. דרך אגב, ראייה לכך שמזהו זז קראתי לפני כמה זמן שהחור באוזום מצטמק בעקבות ירידה בפעילות מזהמת. הטבע יכול לרפא את עצמון אם רק ניתן לזה יד:)

TaL53

New member
אתה יודע שמי שאשם באיבוד אלסקה

זה הרוסים עצמם שויתרו על זכותם לקנות את השטח חזרה מארה"ב.

מה מה מה?

מה זה וויתרו? עם מהפכת אוקטובר ושמיטת החובות נשמט גם ה'חוב' של אלסקה, אבל לא הייתי קורא לזה וויתור..

TaL53

New member
אז איך היית קורא לזה?

לרוסים הייתה אופציה לקנות את אלסקה חזרה בכמעט אותו מחיר מגוחך שבו הם מכרו אותה. הם שמטו את העניין, אז מי אשם?

TaL53

New member
הסיפור המדוייק

הוא שהרוסים הסכימו למכור לארה"ב את אלסקה תמורת 7 מיליון דולר (כסף די גדול ב-1867). אבל היה שם סעיף שרוסיה תוכל לקנות חזרה את אלסקה תמורת הסכום הזה מאוחר יותר אם תרצה. לנין ששמט את החובות למערב ב-1918 ביטל גם את ההסכם הזה.

Dark Muse

New member
תתבייש...

לפחות את האדמה הזאת אפשר להשאיר בתולית. בשביל מה להרוס אותה? ועוד ידוע שהרוסים ואיכות הסביבה זה כמו חמאסניקים ואנשי פתח ב30 מעלות בעזה...

ומה שאחרים עושים זה בסדר?

כרגע אלו חוקי המשחק, ויש לרוסיה את כל הזכות לקדוח בקוטב ולעשות שם ככל העולה על רוחה. ד"א, לא ממש ראיתי מישהו מתלהם על מה שארה"ב עושה באלסקה.. ותן לי לספר לך, ככה בשושו, האמריקאים לא בדיוק מקימים שם כפרי נופש לאסקימוסים... אז חלאס עם הצביעות. אם יוצאים נגד רוסיה, אז חובה גם לצאת נגד שאר העולם. ואם זה מה שאתה עושה-כן ירבו. ואני איתך באש ובמים...

../images/Emo11.gif תגיד, ז'ניה - אתה באמת חושב שאתה "יכול על

פוטין"
מבחינה זו הוא לא שונה מקלינטון שאמר - "למה עשיתי את זה? פשוט, כי יכולתי"... אמנם, קלינטון אמר זאת בהקשר אחר
- אבל, כשזה קשור ל"כוח להשחית" זה ממש לא משנה...

TaL53

New member
תסבירי את עצמך בבקשה

לא הבנתי את השאלה "האם אתה יכול על פוטין?" אין לי בינתיים אימפריה משלי, אבל זה אחד היעדים שלי..מייד אחרי שאגמור את האוניברסיטה ואקנה דירה..ואז..נשטלש על העולם!! הם פינקי..הם פינקי והמוח:)

../images/Emo85.gifכוונתי היא, שעם כל הכוונות הטובות

אין לנו הרבה מה לעשות אם "מיני סטלין" יחליט לחסל איזה דב קוטב בכל בוקר במקום לאכול ורינקעס... ובטוח - שאם יבוא לו לשאוב את ה"אמאמא" של הקוטב הצפוני, רק בשביל לחזק את הכלכלה הרוסית - אז שום הפינגווינים וושום דובי קוטב לא יעזרו לנו... הבעיה היא שעם "מנהיגים" עולמיים כמו שיש לנו היום - מה שבטוח, שבסופו של דבר נלך כולנו "קיבינימט"... וכל טיעון מוסרי ו/או אנושי שאעלה - יזכה כאן מייד לניתוח רציונלי וחד; "שפוטין פשוט חייב לעשות את זה, כי אין לו ברירה אחרת מול האימפריאליזם המאטריאליסטי המערבי"... נו...
אז, red alert או לא - זה ממש לא משנה כלום... פשוט, מייאש... או כמו שנאמר "בועלי כל העולם - התאחדו"...

למעלה