red alert 2

kobi sitt

New member
red alert 2

האם יש כאן אנשים שהולכים לוותר על המשחק הזה? או שכולם פשוט הולכים לנסות

ilanos

New member
כבר ניסיתי - רשמים ראשונים!

הוא פשוט מדהים! הסיפור מעולה, מצחיק, עשוי כמו שצריך. המשימות מדהימות. לא משמעמם לרגע. אפילו הגרפיקה מצויינת! וכל המשחק כל כך מהיר... זה בקלות משחק השנה שלי. המשחק הטוב ביותר של ווסטווד אי פעם ללא ספק... היה שווה כל אגורה של המשלוח המהיר מחו``ל...

kobi sitt

New member
הפתעת אותי

שמע הפתעת אותי, לא ציפיתי לראות פרגון כל כך גדול.

ilanos

New member
למה?

אתה לא חושב שהוא כל כך טוב? אני ממש מאוהב בו...

kobi sitt

New member
red alert

אני חושב שהוא משחק RTS בהחלט מצוין אבל הייתי בטוח שתתייחס אליו באופן יותר בקורתי. כנראה, שאתה ממעריצי הסדרה.

ilanos

New member
קלעת בול...

תמיד אהבתי את משחקי האסטרטגיה של ווסטווד. רק טיבריאן סאן איכזב אותי טיפה... איך אפשר להיות ביקורתי על רד אלארט 2? אני מחשק בו כבר איזה שבוע ולא מצאתי בו אפילו חיסרון אחד... מה לעזאזל לא מושלם במשחק הזה? הדבר היחיד שלא קמבל אצלי מאה הוא בסוףשל הקמפיין עם הרוסים... קצר ולא מספק... אבל חוץ מזה, משחק מדהים. פצצות אטום כמו שהן צריכות להיות...

roy x

New member
אני הולך לחכות

זה לא נראה לי כמו איזה דבר חדש ומדהים אני מעדיף לחכות לWARCRAFT 3

ilanos

New member
לפחות תנסה!

תאמין לי, גם אני ניגשתי למשחק הזה מצפה למשהו אחר לחלוטין. אבל המשחק הזה שונה -לחלוטין- מכל המשחקים הקודמים של ווסטווד מבחינת סטייל המשחק שלו. זה בקלות משחק האסטרטגיה המהיר ביותר בהיסטוריה. כרגע גמרתי דו-קרב עם חבר שלי על הרשת שלי ברד אלארט 2. כל העניין נגמר תוך איזה עשר דקות, ותאמין לי שאף אחד מאיתנו לא עשה איזו שטות...

roy x

New member
תאמין לי שלא איכפת לי לנסות

אבל לצערי אין לי כסף לכל דבר ואני צריך לשמור למשחקים אחרים אני באמת לא אומר שהמשחק לא טוב הוא משהו

the-viper 15

New member
ברור שאני מנסה

זה שייך לסדרת המשחקים הכי טובה שיש כל C&C זה הסדרה הכי טובה שיש

למעלה