Recs!

GypsyGirl

New member
חושומר הופך את הבנאדם הכעי מכוער למייקלואיס

וסיימון אולי לא יפה אבל בהחלט לא מכוער. לדעתי, כאילו

GypsyGirl

New member
אומייגד, כמה שגיאות *חלחלה*

וש הומור הופך את הבן אדם הכי מכוער למייקל לואיס, מבחינתי. וסיימון אולי לא יפה, אבל הוא בהחלט לא מכוער. והוא מצחיק

GypsyGirl

New member
המנחה של Never Mind The Buzzcocks

זאת תכנית פאנל כמו משחק מכור. אחת המצחיקות (ז"א בשתי דקות שאני מצליחה לפענח את המבטא המעצבן)

על טבעי../images/Emo99.gif

אואואוווו אני יודעתD: מחלקה אלטרנטיבית! זה green wing באנגלית וזה שולט לגמרי. אני מקווה שתאהבי, אני מתה על זה^^ ואם בכלזאת תתענייני קצת בדברים יותר אמריקאיים, אז: יש את psych שזה הזוי וקורע לאללה וגם pushing daisies שזה מתוק להחליא וחמוד מאד והאוס
לא נראלי שיש צורך להסביר? תהני ממחלקה אלטרנטיבית^_^

purple floyd

New member
חחחחחחחחחחח הוא הורג אותי ../images/Emo6.gif

אבל ליבי תמיד יהיה שייך לשון
[ולמקסי,ולנעם, ולעדוכמהאנשים]

GypsyGirl

New member
Psych זה ניחוש חוקר, נכון?

כי אם כן אז זאת סדרה שווה ברמות. פושינג! יואו התחלתי להוריד את זה כשזה שודר באמריקה והכל.. אין לך מה לדאוג החמדמדות שלהם מתרככת עם הזמן את האוס התחלתי לראות לפני כמה זמן אבל באיזשהו שלב זה פשוט התחיל לשעמם אותי משום מה (היו יותר מדי מחלות נדירות ופחות מדי מיו לורי) אוקיי, גרין ווינג.. אני כ"כ הולכת להוריד את זה עכשו (ז"א ברגע שאני אגמור את כל העונה הראשונה שלSPN) תודה!

יאי^O^

[התגובה מסודרת לפי ההודעה שלךXD] בניחוש חוקר באמת שווה ברמות3> המ, אבל אני אוהבת את זה כשזה חמוד ככה]: "עם הזמן" זה לקראת סוף העונה? בבקשה

GypsyGirl

New member
סופעונה עלק, כולה 9 פרקים *שביתת תסריטאים

מזדיינת* ודווקא הפרק האחרון היה די מותח :(( לול, יפה שהשקעת כן? כי זה פשוט היה נשמע שזה מציק לך. אבל כן, זה טיפה מתרכך לקראת פרק 8 כזה אבל בכל זאת נורא מצחיק וכיפי וטים-ברטוני והכל אז לא צריך להתבאס. די, אני עדיין כועסת על איזה עיתונאית שכתבה שטד אנמי >< וגרין ווינג! אפילו העמוד שלהם בימד"ב נראה מצחיק, אז עכשו אני עוד יותר רוצה להוריד את זה. כמה מבאס שיש לי עבודה בקולנוע.

הממלכה הקטנה - Little Britain

אחת הסדרות הכי מצחיקות שראיתי, הומור בריטי במיטבו. בנוסף יש את המשרד, שהגרסא הבריטית הרבה יותר תמרח אותך על הרצפה מצחוק מאשר הגרסא האמריקאית.

למעלה