Recs!

GypsyGirl

New member
Recs!

אז עכשו כשסקינס נגמרה בקול ענות חלושה יותר מקו העלילה של אנוואר, אני ממש חייבת משהו חדש לראות. נכון, אני כרגע במהלך מרתון על טבעי, אבל עד כמה שדין-בלי-חולצה )Clothes are evil!) מעניין אותי הייתי מעדיפה למצוא איזה סדרה עם מבטא בריטי, רצוי עם קו עלילה מוגדר ולא כזה שהתסריטאים המציאו תוך כדי הנגאובר מעוד מסיבה סודית של הקאסט. בעצם עזבו סדרה, אני אסתפק גם בתכנית סאטירה, באודטה הבריטית, בפאקינג דיווח תנועה כל עוד מוצמד אליו המבטא המושלם הזה. אניוואי, שרשרו לכאן אם בא לכם להמליץ על משהו

GypsyGirl

New member
אבל אני רוצה שגם סאם יהיה :(

והגעתי כבר לפרק 10 (בעונה הראשונה אבל עדיין) ואני רואה את זה מיום ראשון |מתלהבת|

את עוד תראי :)

אבל לזמן קצר.. אבל סם סתם פוץ למרות שהוא חתיך. דין לעומת ז\את מקבל דיי הרה זמן מסך בחלי חולצה בפרקים 14 או 15 כשהוא פוגש תאקסית שלו :) תהני! העונה הראשונה ממש טובה!!

purple floyd

New member
לא רק הפרקים עם האקסית..

גם שהוא סתם מרויד את החולצה
[יש גם בפרק "עור" ובעוד כמה קטעים]

GypsyGirl

New member
אבלאבל! זו לא אשמתו שדין הוא הדמות הראשית

ושהוא צריך קונטרה ושהוא כזה פופולרי אז אם סאם לא זורם איתו הוא נהיה כבד... (אמג, למה כתבתי דן בהתחלה?) כלאופן-אני במרחק 2פרקים מדין-בלי-חולצה-פוגש-את-האקסית שלו! ווהו!

ארגגג מצויין!!!!!

זה ממש מצחיק ויש גם מתח לפעמים. אני יודעת שאני לא דוגמא (שיהיה לך סיוטים במשך שבוע אחרי שראית שלגיה זה קצת מוזר. אה וזה היה שהייתי בי') אבל היה לפחות שלוש פעמים שצרחתי בקול וכמעט נפלתי מהכיסא. וזה דיי כיף כי ישר אחרי זה צוחקים על זה אז זה הופך את זה ללא מפחיד. סידרה ממש מעולה קיצר. ואני ממליצה בחום גם על greek.תהני בייב!

purple floyd

New member
דינוש ../images/Emo99.gif

מה יש מבטא בריטי... אנגליה הקטנה D: אני לא ממליצה על זה פשוט רצית מבטא, הנה קיבלת.

GypsyGirl

New member
אע ראיתי כמה פרקים ולא ממש אהבתי, למרות

שחברה שלי מתעקשת לצטט משם כל הזמן קטעים מפגרים. אבל תודה וזה

זה א-ד-י-ר!

מי שלא אוהב פשוט מוכיח כמה הראש ההומור שלו תקוע בגבולות מסחרה של קומדיות רומנטיות. :\

GypsyGirl

New member
לא, זה פשוט מוזר. אהבתי את זה קצת בהתחלה

ואני עדיין חושבת שויקי שולטת ברמות, אבל התבניות שלהם כבר חוזרות על עצמן והסיטואציות שהם שמים את הדמויות בהן לא מעניינות יותר כי הכל נהיה צפוי כזה. ואני דווקא אהבתי את IT Crowd, Father Ted ואת Nevermind The Buzzcocks (ז"א בדקות הבודדות שהצלחתי להבין את המבטא) ככה שאי אפשר להגיד שאני מקובעת בצד האמריקאי והמטומטם של הסקאלה.

תראי זה הרעיון

להכניס לך תבניות ואז שעשית הכרות עם כל הנתונים הסיטואציות מתפתחות. אני וחברים שליי אחרי המוווון בירות פשוט מתחילים באקסטזה: dust dust dust dust anyone? no? dust dust dust dust anyone? no? dust dust dust DD:

GypsyGirl

New member
Dust?

הפסקתי לראות בתקופה שהיא הייתה אומרת yes but, no but, yeah but איזה שבעתאלפים מליון פעם

sweet shir

New member
נוור מיינד ד'ה באזקוקס. ../images/Emo99.gif

אנלא קשורה, אבל- סיייייייימון.

למעלה