RECALL לבטריה של אייפון 5

k-don

Well-known member
RECALL לבטריה של אייפון 5

אייפון 5 שנקנה באירופה.
לפני מספר ימים פניתי לסניף של אורנג' בעניין, אמרו שאני זכאי להחלפה.
פניתי לסניף של IDIGITAL, אמרו שאינני זכאי (הם עושים שם החלפה מלאה של המכשירים, אם זכאי ל RECALL)
לאחר ניוד לאורנג' (הסתיימה חבילת הגלישה) פניתי לסניף אחר של אורנג' (כזה שגם עושה תיקונים במקום),
אבל אמרו לי להשאיר את המכשיר ליומיים. זה היה ביום ראשון 21.9.2014 (וזכאי למכשיר חליפי שעליו ויתרתי, בסה"כ יומיים)
ביום שני ניסו להתקשר אליי. ביום שלישי חזרתי אליהם
1. החלפת בטריה תעלה 180 ש"ח
2. החזרת המכשיר תתבצע רק ביום שני 30.9.2014!
נקודות
א. קודם נראה שהמכשיר מוחזר
ב. ניוד לגולן של הקו יבוצע כבר ביום ראשון
ג. האם לדעתכם אני זכאי לפיצוי?

*פורסם גם בפורום סלולר וצרכנות

noa_f

New member
לא הבנתי, השארת שם את המכשיר כשהם אמרו שהם יחליפו בחינם ואז

הם ביקשו כסף כתנאי להחזרה שלו?

k-don

Well-known member
לא, הם אמרו שאם אני רוצה שיחליפו את הבטריה,

זה יעלה לי 180 ש"ח (כלומר אני לא זכאי להחלפה במסגרת ה RECALL)

noa_f

New member
אז זה אומר שהם לא מחליפים לך כי אתה לא קנית בישראל/דרכם

אורנג׳ איננה נציג של אפל, גם איידיגיטל לא. הן יבואניות. איידיגיטל גם מחזיקה מעבדה שמשרתת מוצרי אפל בעלי אחריות בינלאומית. אבל האייפון איננו מוצר כזה (המוצר היחיד של אפל שאיננו כזה).
&nbsp
אפשר להבין למה לא יתנו לך את השירות הנ״ל. יותר קשה לי להבין למה הם אמרו בהתחלה שהם כן יתנו, אבל אלו אורנג׳ - אני לא צריכה לספר לך עליהם...

גם אני לא מבין...

בעיקרון - החלפת סוללה האייפון 5 במסגרת האפשרות להחלפתה נעשית במקום שהמכשיר נקנה (מדינה וגורם מוכר). מכאן, שאם המכשיר נקנה באירופה (איפה?) הוא זכאי להחלפה ב"אירופה" (במדינה שבה נרכש ואצל הספק שממנו נרכש).
כלומר, אין קשר לשיוך או לניוד של המכשיר לאחד מספקי הסלולאר בישראל, וכל החלפה של סוללה כרוכה בתשלום. המחיר להחלפת סוללה הוא בערך הסכום שנקבת (180 ש"ח) בין אם זה במעבדה פרטית או מעבדה כגון אורנג' או איידיגיטאל.

k-don

Well-known member
גם באורנג' וגם באיידיגיטל אמרו שהם מחליפים בטריה במסגרת

ה RECALL

noa_f

New member
כן, למכשירים שנקנו פה

באיידיגטל הם גם בודקים שהמכשיר מעולם לא נפתח/תוקן שלא במעבדה רשמית (שלהם). אם הוא כן נפתח, הם לא יחליפו אותו, אפילו אם הוא נקנה בישראל.

amitp

New member
רק תיקון קטן- אם המכשיר נרכש באירופה

(באחת ממדינות האיחוד) ניתן יהיה להחליף בכל אחת ממדינות האיחוד. זה מצויין על ידי אפל בעמוד של תוכנית ההחלפה.

amitp

New member
ודאי שלא

אבל אם קנית בגרמניה, ואתה במקרה בטיול באנגליה (או בפולין, או באיטליה...) - דע שתוכל להחליף גם שם.

למעלה