Rebuy

Rebuy

היי לקראת ערב בנות מתוכנן, הייתי שמחה אם מישהו\מישהי יוכל להרים את הכפפה ולהסביר לי פעם אחת איך משחקים עם ריביי...? נניח כל אחת שמה 50 ש"ח, אז איך מחלקים את הציפים? איך נכנסים שוב? אפשר לצאת באמצע? ולפני שאתחיל לדבר שטויות.. איך זה עובד שאלה שטותית אני יודעת.. אבל עדיין, אשמח לעזרה :- )

alextoon1

New member
הסבר

טורניר ריביי הוא טורניר שבו יש אפשרות לשחקן שהפסיד את כל הצ'יפים שלו לקנות מחדש את אותה כמות שבה התחיל את הטורניר. יש מספר סוגים של טורנירי ריביי: בין היתר - טורניר שבו אפשר לקנות מחדש כמה פעמים שרוצים עד לשלב מסוים של הבליינידים, לחלופין אפשר גם לשחק כך שאפשר לבצע ריביי אחד ו"אד און" אחד. כל טורניר ריביי מחויב ב"אד און". אד און היא אפשרות (לא חובה) לקנות עוד כמות של צ'יפים שהיא בדרך כלל יותר גדולה מהכמות שבה התחלתן את הטורניר על מנת להתחזק במעבר שלב הפריזאאוט (מי שמפסיד כבר לא יכול לבצע ריביי ועף מהטורניר). כל ריביי ואדאון און זהים צריכים להיות זהים במחיר הכניסה לטורניר. דוגמא: כל שחקנית מתחילה את הטורניר עם 5000 צ'יפים (50 ש"ח). כל ריביי ב-50 שח היא תקבל 5000 צ'יפים. הטורניר עובר לשלב הפריזאאוט למשל בשלב 6 של הבליינדים, מתבצעת הפסקה במהלכה כל שחקנית רשאית לבצע אדאון של 7000 צ'יפים ב-50 ש"ח. בהצלחה.

LamLamos

New member
מי אמר שחייב אדאון?

אפשר טורניר עם ריבאיי בלי אדאון זה משחק ביתי אחי לא פולטילט

shaywh

New member
אפשר לעשות עם ריביי גם בלי להתרוקן

שאפשר לעשות כל עוד לא מחזיקים יותר מהערימה ההתחלתית. זה מה שמקובל אונליין. בכל מקרה, טורניר ריביי טוב הולך עם הרבה קניות והתפרעויות על ידיים במטרה להשיג הרבה צ'יפים, אם זה הכיוון אז צריך להתארגן מראש בהתאם. אם הכיוון הוא יותר של לתת צ'אנס שני לנופלות אז לקחת את זה בחשבון בשיקולים ולהגביל את הריביי בהתאם.

למעלה