Reborn1 אייה אתה ???

Reborn1 אייה אתה ???

אני לא מצליח להמיר ... ניסיתי סרט נוסף להמיר ואחרי 2.5 שעות הוא נותן לי הודעה כזאת ========) מה לא עשיתי בסדר ?

Reborn1

New member
Y. Welis ../images/Emo140.gif

צודק שם הסרט בגלל הסימונים וארוכו לא נתמכים טוב כמו שהסברתי לך ולכן תוכנה besweet ממירה את הקול נתקלת בקשיים שנה את שם הסרט למשהו פשוט movie.avi אם אינך יודע לשנות שם סרט שאל ונסביר לך ....

זה לא עובד

שיניתי את השם ל MOVIE.AVI ( ממש ככה , לא כתבתי את שם הסרט !!! אולי הייתי צריך לרשום שם של סרט בקצרה ?????) ואחרי שעה וחצי הוא הוא נותן לי הודעת שגיאה כמו בצילום מסך שנתתי מקודם . מה שמצחיק הוא כתב בהודעת השגיאה את השם המלא של הסרט למרות ששיניתי אותו ..... מה הדרך השנייה ?

Y. Welis

New member
אם הוא כתב את השם המלא, כנראה

שעוד קיימת גירסה כזו היכנשהו שהממיר קרא (אולי קובץ אחר?). בדוק מהיכן הוא לקח אותו.

Reborn1

New member
כנס ל..

המחשב שלי לאחר מכן בתפריט העליון כלים אפשרויות תיקיה לאחר מכן חפש אפשרות הסתר סיומות של קבצים מוכרים ואשר כעת שוב שנה את השם של הסרט והפעם יתאפשר לך לראות סיומות של סרטים במקביך הפעם בדוק שוב איך מופיעה הכתובית ובהתאם שנה את השם למשהו קצר subs.srt או כל סיומות שמופיעה (לא משנים סיומת אלא רק שם ) בהצלחה

הייReborn1 !../images/Emo24.gif

הכתוביות מופיעות בצורה כזאת :The)*(.CD1.Heb ב(*) מופיע שם הסרט אך מחקתי אותו והשארתי The.CD1.Heb. אך אני אנסה יותר מאוחר את מה שהצעת . האם לנסות משהו אחר ? "עדכון נוסף יבוא במהלך המהדורה מפי כתבנו בצפון "

למעלה