rebelde

r e n a t1

New member
מממ פרנקו עיוור../images/Emo152.gif../images/Emo135.gif

אין עיוור מי שלא רוצה לראות-no hay ciego que no quiere ver
מממ אני רק עכשיו שמתי
שהיא מנצלת את זה לטובתה זה דוחה
ועוד רוברטה אמרה לה "הוא מציץ לך תפקחי עיניים" והיא "מה מציץ לי" מה הפלא שרוברטה מתביישת באימה.. אלמה מרגיזה כבר מתנהגת כמו ילדה קטנה ויותר גרועה אפילו מרוברטה יש לך אולי סרטון של החטיפה
שיהיה לי יותר ברור אם מיגל לא מבקש ממנה סליחה אני באופן אישי אפתח נגדו מסע נקמה וחבל שמיה ככה היא משפילה את עצמה אחרי מה שמיגל עוד עושה לה.. מממ כן אליסיה מצחיקה נורא
איך היא צחקה על זה..וכן אני יודעת כבר מה יהיה בין דייגו לרובר.. מדריאגה היא נורא מכוער וזנוח עם הלוק הזה שיטפל בזה דחוף וניקו חייב גם למרות שאצלו יותר גרוע

r e n a t1

New member
היא=הוא../images/Emo122.gif../images/Emo135.gif

מדריאגה עבר שינוי מין בטעות בגללי

soy rebelde

New member
../images/Emo97.gif החטיפה של לוחאן?

ומדריאגה חמווד!! ראית יש מצב לאהבה?

r e n a t1

New member
לא ראיתי../images/Emo46.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif../images/Emo135.gif

וויוה המטומטמים האלה מהססים לשדר זאת שוב וזה שודר לפני קלאסה וזה לפני הרבה זמן ואילו את בובה חרשו עם על האם אימא שלה כבר...איזה סתומים ואם ייגמר בובה אד ישדרו את קצ'ורה יכול להיות
יימח שמם!! וכן אמרו שהוא היה טוב שם הוא היה שם אם ארוך
אני ראיתי אותו בלוסיה הוא היה רשע ואשתו גם שיחקה שם בתפקיד ראשי והוא רצה רק לשכב איתה והוא חטף לה את התאומים הרגו אותו בהמשך..כנראהה בגלל רבלדה וכן אם יש לך את הסרטון הזה של לוחאן והחטיפה

soy rebelde

New member
../images/Emo97.gifכן הוא היה יפה וטוב!! ../images/Emo99.gif

ואני אחפש לך יותר מאוחר את הסירטון, תזכירי לי

r e n a t1

New member
../images/Emo2.gifOMG איך הוא נראה פה../images/Emo135.gif

מתאים לו הלוק הזה הוא נראה כמו מציל בים או מורה חתיך לשחייה חבל שהוא מתעלל בעצמו ככה הוא לא רווצה להיראות טוב אני לא מבינה מה הייתי עושה לו
אם לא הייתי נאמנה לסבסטיאן
ולפונצ'ו

פרק מצחיק

רוברטה קרעה אותי מצחוק איך היא התחננה בפני אליסיה שלא תעניש אותה חחחח איזה מצחיקולה והקטע עם לוחן במישרד שאחרי השיחה היא שיחקה עם הפסלונים איזה מאמי חחחח מיה אלמה וולריה איזה סיפוררר אבא של מיה אשכרה עיוור אין הוא לא מאמין למיה היא בכתה מכל הלב והוא עדיין מאמין לולריה טיפששששש מיגל המתוק שלי איך הוא רדף אחרי מיה חחחחחח בשביל הכסףףף[ דייגו יאללה תנצל תהזדמנות ותוכיח לרוברטה שנועדתם להיות יחדד

למעלה