גסטון../images/Emo26.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif:-../images/Emo135.gif
קטעי עצבים וגועל
אימא'לה אני ידעתי מה שגסטון הולך לעשות וזה הזכיר לי אותו בקלאסה זה היה מפחיד
באיזה זכות אתה נוגע בה...אכן צודק מיגל/דייגו שאמר שזה מעשה נבזי..באשמתו רוברטה נמצאת במאסר לשבוע חוצפן!! ררר באיזה זכות ולריה מדברת ככה אל אימה של מיה
אוףף גם כן פרנקו העיוור הזה איך הוא מאמין לקולברה מאשר לבתו ועוד בנוסף לכך מקדים את חתונתו דווקא לפני ההופעה מה עובר עליו מרגיז יו כמה מיה סובלת יוו(אנהי איזה משחק מדהים הפגנת לאחרונה כל הכבוד כפרו'ש) עכשיו כבר הגעתי למסקנה שאלמה מנצלת את הבבז'ז'ים שלה כדי לפתות את פסקואל כדי לעשות בו מה שבא לה שזה כבר דוחה
וזנותי..איך היא מעדיפה שרוברטה תהיה "במעצר" כדי להרחיקה מסימון היא לא חושבת שהיא סובלת מה זה?? מה יש לה?? אני מסכימה עם הדס שיש כבר דברים לא הגיוניים חסרי תכלית שקורים ברבלדה שמוציא מהדעת
מה הקטע עם עניין החטיפה של לוחאן לא הבנתי? מה הקשר שלה לגנבים והחטיפה של מדריאגה אוווופפפפ לעזעזל עם הגירסה המזורגגת הזאת אני עד עכשיו לאא הבנתי למה לעזעזל הם חותכים קטעים חשובים והם משאירים קטעים משניים ולא משמעותיים נראה לי שמי שחתך אותם היה שיכור וחתך שטויות בלי לשים
מיגל שוב פעם אתה מעצבן למה? היית בסדר על תחילת הפרק למה לקלקל...ובמיוחד מיו'ש מסכנונת כמה היא סובלת כל הפרקים אני לא יכולה אותה בוכה מיגל או שאתה עכשיו ניגש אליה ומבקש ממנה סליחה על הרגליים וברכיים ומה שאפשר או שאני ומיה נארגן מסע נקמה נגדך!! קטעי צחוק
איזה חמוד דייגו שעוזר לרוברטה איך שניהם קפצו ודיברו ביניהם
אני מתחילה לאהוב אותו עכשיו הוא כזה מתוקיי איך היא דפקה בדלת והוא קיבל מכה באף יווו איזה קרוע הפסקואל הזה אייך שהוא הוציא את הבגדים והכניס את החזייה/תחתון לבגד שלו
וכולם היו נגדו והוא מתעקש על התלונה איזה קורע הקטע שרוברטה נשארה לבד ושיחקה עם הפסלים וכשלוחאן והיא נבהלו כשראו אחת את השנייה
ורוברטה התחננה בפני אליסיה שתתעזור לה איך שאליסיה שמחה על הכאפה שהכניסה רובר לגסטון
מדריאגה לך תסתפר דחוף וקח את ניוקי איתך מונטסראט("אשתו של סימון")
תעשי טובה לאנושות קחי את בעלך המדומה איתך ותלכו שניכם לעשות עוד סימונים רחוק אי שם בהודו גסטון
אתה החוליה החלשה!! שלום!!(ולא להתראות)!!