rebelde

ortal herrera

New member
בפרק הזה לא נראה לי שהורידו עוד משה

משהו אבל הורידו בפרקים אחרים.. כאילו אם הם מורידים דברים לא חשובים שיהיה אבל הם מורידים דברים חשובים! והם גם מקצרים בנשיקות! חחחח אין לי מושג למה היה שם בגדים... נראה לי שזה מחסן שם או משהו כזה...

soy rebelde

New member
../images/Emo97.gifכן, אף אחד לא מבין אותם../images/Emo67.gif

ואולי זה באמת מחסן..בקושי יש שם חלון

osh360

New member
תגובה על הפרק

היה פרק מאוד נחמד. אהבתי את הקטעים עם רובר ודייאגו כמה חמודים הם,ביחד. מיה הרגה אותי עם הקטע:"איזה פאדיחות..אל תיצעק עלי ככה,לפני כולם"
איך אלמה הייתה ליד פסקואל ככה?איכס כבר מגעילה גם כן היא והסיליקון שלה. חיחי..והיא לא עשתה כלום בקשר לרוברטה..אימא מוזרה. ולדעתי זה ממש לא הוגןן ופייר כול הקטע עם גסטון הזה שונאת אותוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו פונצ'ו חתיייייך שלייייי איזה יפה היית היום!!!!

soy rebelde

New member
../images/Emo97.gif כן הם היו חמודים ../images/Emo9.gif

וגם מ"מ שרצו אחד אחרי השני
גם אני לא הבנתי את הקטע עם אלמה..
ומה זאת אומרת "לא הוגן ופייר הקטע עם גסטון"?

osh360

New member
כנסי

זה לא פייר שכלאו את רוברטה. מה זה כאן?הוא ככה הגסטון הזה גם חרא וגם בסוף הוא יוצא הצודק?!

soy rebelde

New member
../images/Emo97.gif נכון, זה לא צודק

שכלאו אותה..אני מקווה שיבואו לחלץ אותה.. העונש שנתנו לה חמור מדי לטעמי.. והבעייה הנוספת היא שהמנהל לא יאמין שגסטון הרביץ למיגל וחבל

Hadas 87

New member
סיכום!!!!

כן חבר'ה! חזרתי לעשות סיכום! סוף סוף פרק שלא התעצבנתי בו חחח מסקנה- כמה שפחות מיה ומיגל. חח לא יאומן שאני זו שמגיעה למסקנה הזו. אבל בזמן האחרון הקטעים של מיה ומיגל רק גורמים לי להתעצבן. עד שמיגל לא מתחיל להתנהג כמו בן אדם אני מעדיפה לראות אותו כמה שפחות. גראסיאס. טוב נתחיל עם רוברטה- איזו חברה טובה היא! איך היא נלחמת בשביל כולם, זה ממש יפה! אבל זו חוצפה שנעלו אותה שם כמו איזו אסירה! מה זה הדבר הזה??? כאן זה המקום ללכת לפסקואל ולומר לו שהם ידווחו עליו לתקשורת, הוא תמיד מפחד מזה חחח ולמה אלמה הסכימה לזה?!?!?! רק כדי שרוברטה תיהיה רחוקה מסימון כמה ימים???? מהההה ההגיון?????? ואם היא תיהיה רחוקה ממנו שבוע אז? מה זה ייתן לא הבנתי! או שאולי היא מתכננת לכלוא אותה שם למשך כל החיים... חוץ מזה מה סימון כבר כ"כ מפריע לה? מי ישמע מה הם כבר עושים יחד חחח איזה פתרון מטומטם לבעיה שבכלל לא קיימת! שתתן לרוברטה לפתור את הענינים שלה בעצמה.. מה זה לכלוא אותה?? חחח איזה קטעים מפגרים יש פה לפעמים... ודווקא בקטע הזה אהבתי את אלמה ואת מה שהיא אמרה עד החלק שהיא מסכימה להשאיר אותה שם כמובן. מסכנה רוברטה אני הייתי מתחרפנת להיות כלואה שם. איזה חמוד דייגו איך שהוא קיפץ בחלון ואמר לה לא לעשות בלאגנים חחחחחחח !! אממ מדריאגה- נחמד שכולם התאחדו כדי לא להגיש תלונה על הילדים האלו... רנטה ומדריאגה יחד? כי היא ממש זינקה עליו כשהיא גילתה שלא קרה לו כלום חחח נראה לי חתכו לנו איזה קטע שלהם.. חח ואיזה חמודה רנטה איך שהיא התוווכחה עם ההיא חחח מיה ומיגל- איזו חמודה מיה איך שהיא אמרה "קה אוסו!" חחח מתוקקקהההה איך היא בכלל מצליחה לחייך אחרי כל מה שעבר עליה... פשוט מלאך. איך איכפת לה מסלינה, ממיגל, מאלמה, מאבא שלה, אפילו מרוברטה (ראיתם שהיא דאגה לה?) בזמן שעליה עוברים הזמנים הכי קשים בחיים. מלאך אין מה לדבר. ולריה ושות'- איזו סצינה היא דפקה היום חחח פשש... פרנקו אדיוט שהוא האמין לה כי זה לא היה נראה בכלל אמין... אבל שיהיה. גם מיה לא היתה בסדר אליה אף פעם אז אני לא יכולה להאשים יותר מדי את ולריה אבל כמובן שהיא לא צריכה לדבר על אמא שלה ככה אבל בקשר לאלמה היא לגמרי צודקת! האשה הזו כל הזמן פולשת אליהם הביתה חצי ערומה ומתחילה להגיד מה כן ומה לא לעשות ולעליב את ולריה, שגרה בבית. ולריה בהחלט צודקת שהיא לא רוצה שתכנס יותר. אין לה שום סיבה לסבול אותה. האלמה הזו היא מטרד לציבור, צריך להחזיק אותה במקום הזה שמחזיקים את הבת שלה שם. חוסה לוחאן- טוב את כל הקטע שחטפו אותה כמובן שחתכו לנו... אלא מה? אבל העיקר שהיא בסדר וכמובןןןן איך לא תגן על הגנבים האלו שחטפו אותה.. חח שתיהיה בריאה! אבל לא הבנתי מה הקטע עם הטוטור שלה.. הוא שילם או לא שילם את דמי ההרשמה? ואיך תאו שיחק אותה גיבור גדול שרצה שיביאו את החוטפים אליו חחח איך פסקואל קטל אותו חחחחח קורעעעע אותי הפסקואל הזה עם התגובות שלו! "קה טה פסה רואיס פלסיוס?!" חחחחחחח חמוווד! כן אני אוהבת את פסקואל! זכותי! חחח איך ויקו חיבקה את הגנבים חחח כ"כ מתאים לה להמרח עליהם.. הבנות חשדו בסלינה שזללה את הממתקים נכון? חחח כמובן שחתכו גם את זה אבל כ"כ ידעתי שזה הולך לקרות, עוד מאתמול שראו אותה זורקת את החטיפים לפח כשגנבים היו בחדר. לגבי סימון והחברה שלו- החברה שלו צודקת! למה שהיא תשב בבית תטפל בילד כל הזמן בזמן שהוא עובד ומכיר בחורות? למה שזה לא יהיה הפוך? אה??? למה כי היא אשה והוא גבר? לא לא לא חח הילד של שניהם, ששניהם ישלמו על הטעות שהם עשו ויטפלו בו ביחד שווה בשווה... זה לא פייר שהוא יתחיל חיים חדשים עם מישהי אחרת והיא לא. חוץ מזה שאני שונאת את סימון, אני מתה שהוא ורוברטה יפרדו. לא אהבתי את השילוב. טוב זהו להיום.. נתראה מחר ידידי...

Hadas 87

New member
כן יצא לי קצת ארוך חח

עכשיו אני רק קולטת חח אבל אל תיהיו מניאקים- תקראו! זה כבר כמה ימים שלא כתבתי סיכום! חחח אז עכשיו פרקתי הכל חח

soy rebelde

New member
../images/Emo97.gif תגובה

חח עכשיו אני אנסה לעשות תגובה קצרה לכזאת מגילה..נראה מה ייצא
רוברטה-מסכימה! אלמה-כנ"ל גם אני לא הבנתי את הקטע שלה
ודייגו היה חמוד חח רנטה ומדריאגה-חמודים ביחד
"האשה הזו כל הזמן פולשת אליהם הבייתה חצי ערומה"
חח לשים את אלמה בהסגר במקום רוברטה? נשמע טוב חח אבל אפילו לה לא מגיע כזה חדר עלוב.. נראה לי שהוא שילם את הלימודים ללוחאן, אבל פסקי התבלבל או היה עצבני אז..בגלל העניין עם פופאי
את אוהבת את פסקי?
לבריאות
ויקו ממש נמרחה עליהם חח איפה ג'ו היה?
גם אני הבנתי שחתכו את הקטע עם סלינה..היו חותכים את הכל וזהו
סימון והחברה
איפה התגובה על ניוקי חריף אש?

Hadas 87

New member
מה קיצרתתת?? חח

ז"א שכל שאר הדברים שרשמתי לא חשובים?? זה מה שאת אומרת? חח סתםם חח האלמה הזו צריכה להרגע ודחוווףףף מהפרק הראשון של הסדרה היא רק מבקרת (יענו מעבירה ביקורת, לא מבקרת עושה ביקורים) את קולוצ'י ומעצבנת את כולם.. חלאס! ושתתחיל ללכת לעוד חנויות בגדים חוץ מחנויות להלבשה תחתונה... חח זה לא הגיוני שלאשה לא יהיו חולצות! פשוט לא הגיוני! אף פעם לא שמעתי על בן אדם ללא חולצות.. ויש לה כסף, היא יכולה להרשות לה עצמה חולצה אחת או שתים חח מה זה פסקי התבלבל? גסטון בעצמו הופתע כשהוא ראה שהתלמידה לוחאן רשומה.. וגסטון הוא זה שבעצם רושם אותה חח את ג'ו לא הראו בכלל היום למיטב זכרוני וגם את ניקו לא.. בגלל זה אין עליו תגובה. חוץ מזה שהוא לא שווה את השתי שורות שעכשיו כתבתי עליו. מסכנה סלינה חחח גם כשהיא לא אוכלת חושבים שהיא אוכלת חחחחחח מאמי קטנה...
(יותר נכון מאמי גדולה אבל שיהיה חח)

soy rebelde

New member
../images/Emo97.gif חחחח ../images/Emo6.gif

חח זה פשוט יותר נח לאלמה להגיע לבושה מהמופע ישר לבית שלה ולהפך
אבל אליס אמרה שלוחאן רשומה, לא? ונראה לי שגסטון רשם אותה.. עדיין כועסת על ניוקי??
חחח ובקשר לסלינה טוב שהיא מצליחה ושה"גנבים" היו אלו שאכלו את האוכל שלה..

Hadas 87

New member
עונה לך

חחח כן אבל גם שאין לה מופעים היא מתלבשת ככה, זו הבעיה חח נו נכון וגסטון התפלא לראות אותה רשומה.. למה הוא התפלא אם הוא זה שרשם אותה? לא חושבת עליו פשוט. הגעתי למסקנה שזו לא אשמתו זה אשמת הכותבים (הסתומים!) של הסדרה הזו.. שלא יודעים לכתוב סצינה נורמלי... הם חיפשו דרך שמיה תגלה שאבא של מיגל התאבד.. יפה. אז הם עשו כאילו ניקו מאשים אותה. לא יכלו למצוא דרך יותר הגיונית? פסיכים.. בקשר לסלינה היה הכי טוב אם היא היתה מרזה קצת... היא באמת שמנה באופן מוגזם.

soy rebelde

New member
../images/Emo97.gifאולי היא אוהבת להתלבש

ככה וזהו?
גם אני לא הבנתי את הקטע עם גסטון
ככה זה היה גם במורדים עם ניקו?

r e n a t1

New member
כן באמת היא אוהבת להתלבש ככה../images/Emo135.gif

אני ראיתי תמונה שלה בויוה+
חשופה לגמרי שעל הבז'ז'ים שלה יש מדבקות קטנות כאילו זה עוזר

soy rebelde

New member
../images/Emo97.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מזכיר קצת את בובה פראית כשמילי שמה את הסמיילים הצהובים
אבל זה לפחות הסתיר יותר חחח

r e n a t1

New member
מממ כן אבל אין מה להשוות../images/Emo135.gif

לנינל ראו ולמילגרוס לא וחוץ מזה היא נהנית כנראה להיות עירומה מה שאני לא מבינה את זה
קנית החודש ויוה+ של נובמבר
(אגב ויוה+ צריך להגיע חדש
)

r e n a t1

New member
גסטון../images/Emo26.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif:-../images/Emo135.gif

קטעי עצבים וגועל
אימא'לה אני ידעתי מה שגסטון הולך לעשות וזה הזכיר לי אותו בקלאסה זה היה מפחיד
באיזה זכות אתה נוגע בה...אכן צודק מיגל/דייגו שאמר שזה מעשה נבזי..באשמתו רוברטה נמצאת במאסר לשבוע חוצפן!! ררר באיזה זכות ולריה מדברת ככה אל אימה של מיה
אוףף גם כן פרנקו העיוור הזה איך הוא מאמין לקולברה מאשר לבתו ועוד בנוסף לכך מקדים את חתונתו דווקא לפני ההופעה מה עובר עליו מרגיז יו כמה מיה סובלת יוו(אנהי איזה משחק מדהים הפגנת לאחרונה כל הכבוד כפרו'ש) עכשיו כבר הגעתי למסקנה שאלמה מנצלת את הבבז'ז'ים שלה כדי לפתות את פסקואל כדי לעשות בו מה שבא לה שזה כבר דוחה
וזנותי..איך היא מעדיפה שרוברטה תהיה "במעצר" כדי להרחיקה מסימון היא לא חושבת שהיא סובלת מה זה?? מה יש לה?? אני מסכימה עם הדס שיש כבר דברים לא הגיוניים חסרי תכלית שקורים ברבלדה שמוציא מהדעת
מה הקטע עם עניין החטיפה של לוחאן לא הבנתי? מה הקשר שלה לגנבים והחטיפה של מדריאגה אוווופפפפ לעזעזל עם הגירסה המזורגגת הזאת אני עד עכשיו לאא הבנתי למה לעזעזל הם חותכים קטעים חשובים והם משאירים קטעים משניים ולא משמעותיים נראה לי שמי שחתך אותם היה שיכור וחתך שטויות בלי לשים
מיגל שוב פעם אתה מעצבן למה? היית בסדר על תחילת הפרק למה לקלקל...ובמיוחד מיו'ש מסכנונת כמה היא סובלת כל הפרקים אני לא יכולה אותה בוכה מיגל או שאתה עכשיו ניגש אליה ומבקש ממנה סליחה על הרגליים וברכיים ומה שאפשר או שאני ומיה נארגן מסע נקמה נגדך!! קטעי צחוק
איזה חמוד דייגו שעוזר לרוברטה איך שניהם קפצו ודיברו ביניהם
אני מתחילה לאהוב אותו עכשיו הוא כזה מתוקיי איך היא דפקה בדלת והוא קיבל מכה באף יווו איזה קרוע הפסקואל הזה אייך שהוא הוציא את הבגדים והכניס את החזייה/תחתון לבגד שלו
וכולם היו נגדו והוא מתעקש על התלונה איזה קורע הקטע שרוברטה נשארה לבד ושיחקה עם הפסלים וכשלוחאן והיא נבהלו כשראו אחת את השנייה
ורוברטה התחננה בפני אליסיה שתתעזור לה איך שאליסיה שמחה על הכאפה שהכניסה רובר לגסטון
מדריאגה לך תסתפר דחוף וקח את ניוקי איתך מונטסראט("אשתו של סימון")
תעשי טובה לאנושות קחי את בעלך המדומה איתך ותלכו שניכם לעשות עוד סימונים רחוק אי שם בהודו גסטון
אתה החוליה החלשה!! שלום!!(ולא להתראות)!!

soy rebelde

New member
../images/Emo97.gif חחחחחחחחחחחח

באמת חבל שפרנקו לא רואה שולריה מדברת ככה על אמא של מיה.. אם הוא היה נכנס 2 דקות לפני..
כבר ממזמן ראינו שאלמה מנצלת את היתרונות[?] שלה חח על פסקי.. גם אני לא הבנתי למה אלמה העדיפה שהיא תהיה במעצר, רק בשביל שלא תיפגש עם סימון
הקטע עם החטיפה לפי מה שנראה לי הוא שה'גנבים' קשרו אותה ולקחו לה משהו כשבעצם הם חיפשו את מדריאגה, כדי לדבר איתו.. הרא שהם לקחו לתלמידים כל מיני דברים, אז אולי פתאום לוחאן ראתה שהם גונבים, וכדי שהיא לא תספר על זה, אז הם קשרו אותה, או משהו בסגנון חח מסע נקמה? חח נראה לי שמיה מאוהבת בו, כי על אף הכל היא מנסה לעזור לו.. היה מצחיק עם אליסיה חחחח והיה חמוד הקטע עם רובר ודייגו
מדריאגה לך תסתפר דחוף וקח את ניוקי איתך
נראה מה סימון יעשה בסוף חח החוליה החלשה חחח נראה מה יקרה עם רוברטה..

למעלה