../images/Emo97.gifניוקי חריף אש!!../images/Emo11.gif../images/Emo97.gif
זהירות|ההודעה הבאה לא מיועדת למעריצי ניקו
הכל התחיל בעצם אתמול, כשלפתע הדס התחילה להתקיף את ניוקי
לא הבנתי על מה הסיפור, עד שהועלה הקטע
הזה - קטע שכרגיל חתכו לנו
בקטע ניקו מדבר [או יותר נכון נושף או בוכה או מצונן-מחק/י את המיותר] ומאשים בעצם את מיה בכך שהיא אשמה במוות של אבא של מיגל וובכך שמיגל מרגיש רע.. והשאלה שעלתה היא למה??
אז לאחר שראיתי את הקטע בפעם השנייה, כי בפעם הראשונה הוא רק התנשף
הבנתי שניוקי בעצם האשים את מיה על זה שמיגל מרגיש גרוע, וזה לא בסדר!! לניוקי אין זכות להאשים את מיה!! אולי את פרנקו [אף על פי שידוע שהוא לא אשם] וחוץ מזה הרי מיה עזרה להם במבצע עם הכסף, אז מה הוא עושה??
משם התגלגל הסיפור והנה תגובת השצף קצף- אתמול זה היה צל"ש, היום זה שצף-קצף.. אז ניקו למה האשמת את מיה בעצם כשביכול אבא שלה אשם?! הרי היא לא בחרה את פרנקו כאבא שלה [בנוסף לזה שעכשיו היא תקועה גם עם וולריה
]! ולמה לא לקחת סוודר ויצאת לטייל ככה בגשם?!?!?!
לכן נפתח את הדיון הבא:
למה בעצם חתכו את הקטע? 1.כי ניוקי היה מצונן ופחד שיראו אותו משחק ככה [בכל זאת, הוא מחכה לעבודות ברחבי העולם
] 2.ניוקי פחד שאנשים מחוץ למקסיקו יחפשו אותו כדי להסביר לו בדרכים שונות שמיה לא אשמה? 3.כי העורכים לא יודעים מה לחתוך ומה לא
4.פרט
האם מישהו חושב שניוקי התנהג בסדר כאשר הוא אמר מה שאמר למיה? 1.לא 2.כן [נשמח לפירוט
]
האם כותבת ההודעה הטיחה את האשמות בצורה חריפה כראוי? 1.כן
2.לא
3.כן אבל אני גם רוצה להטיח בו האשמות..
יו, איזו מגילה יצאה לי מכל הבלאגן
הזה חח אגב לאור כל הדיונים התקבלו 2 כינויים חדשים לניקו: נוקיה שידועים בקליטה וזה
, וכבשה שחורע. אני מקווה שלהבא נשמע רק דברים טובים על ניקו, ומעריצה מהקהל גם רומזת לו להסתפר, כי אולי יש לו עתיד
-סוף-