Rebeccan צריכה רעיון לריבת ענבים מה את אומרת מה לשים?
ת תוכי New member 30/8/05 #3 בסוף הכנתי לבד לקחתי ענבים , מעט מים, סוכר, קינמון, וניל ומקל וניל והנה התוצאה
M merf New member 30/8/05 #16 נראה ממש, אבל ממש../images/Emo3.gif איזה כיף להכין ריבה לבד, ועוד מפרי כזה כיפי - בלי קילופים, גלעונים ושאר ביאוסים. תהנו ממנה!
נראה ממש, אבל ממש../images/Emo3.gif איזה כיף להכין ריבה לבד, ועוד מפרי כזה כיפי - בלי קילופים, גלעונים ושאר ביאוסים. תהנו ממנה!
Y yifatushc New member 30/8/05 #6 וואו...תוכי! באמת נראה יאממי ../images/Emo3.gif תוכלי לכתוב את הכמויות המדוייקות (או בערך...) של הרכיבים? אני מעוניינת להכניס את המתכון למאמרינו. תודה! יפעת
וואו...תוכי! באמת נראה יאממי ../images/Emo3.gif תוכלי לכתוב את הכמויות המדוייקות (או בערך...) של הרכיבים? אני מעוניינת להכניס את המתכון למאמרינו. תודה! יפעת
ת תוכי New member 30/8/05 #7 אז ככה ....ריבת ענבים המרכיבים: 1 קופסא גדולה של ענבי טלי 4 כפות קינמון 700 גרם סוכר 1 כוס מים 3 כפות תמצית וניל אמיתית 1 מקל וניל לשים בסיר עד שרוב המים מתאדים בתיאבון
אז ככה ....ריבת ענבים המרכיבים: 1 קופסא גדולה של ענבי טלי 4 כפות קינמון 700 גרם סוכר 1 כוס מים 3 כפות תמצית וניל אמיתית 1 מקל וניל לשים בסיר עד שרוב המים מתאדים בתיאבון
נ נירהמ1 New member 30/8/05 #10 תוכי נראה ממש טעים - ושאלה שמת 4 כפות קינמון? - אני שואלת כי אני רוצה להיות בטוחה אם אכין את הריבה. ותודה רבה על המתכון.
תוכי נראה ממש טעים - ושאלה שמת 4 כפות קינמון? - אני שואלת כי אני רוצה להיות בטוחה אם אכין את הריבה. ותודה רבה על המתכון.
ת תוכי New member 30/8/05 #12 בערך......... מכיוון שאני לא מודדת אלא "זורקת" נסו לשים אולי קצת פחות ותוסיפו לפי הטעם
M merf New member 30/8/05 #17 לא הוספת לימון? (אני לא מפגינה ידע, סתם תוהה איך זה התקרש, או שאולי הסוכר בענבים אחר מבפירות אחרים)
M merf New member 30/8/05 #18 לא הוספת לימון? (אני לא מפגינה ידע, סתם תוהה איך זה התקרש, או שאולי הסוכר בענבים אחר מבפירות אחרים)
R Rebeccan New member 30/8/05 #20 ../images/Emo13.gif מקסים אגב, בזמנו הבאתי לפורום ההוא ... בשרשור הריבות כמה מתכונים לריבת ענבים האם הריבה התקרשה ? הצבע מדהים אני עוד אתחיל לבקש ממך משלוחה פרינצסה בגן הפרחים
../images/Emo13.gif מקסים אגב, בזמנו הבאתי לפורום ההוא ... בשרשור הריבות כמה מתכונים לריבת ענבים האם הריבה התקרשה ? הצבע מדהים אני עוד אתחיל לבקש ממך משלוחה פרינצסה בגן הפרחים