Reason to Believe
S13E08

DeepThoughts

New member
Reason to Believe ../images/Emo58.gifS13E08

Luka and Abby treat a man injured after driving drunk, but differ about what should be done when his wife appears to have been abused. Later, Luka receives an unsettling package and Abby meets an intriguing stranger. A group of street kids come to the ER when they think one has rabies, and find a guardian angel in blue. Pratt disappears from the ER for a community-related reason, and learns a surprising truth about a family member. Kerry’s TV appearance becomes a real emergency.

DeepThoughts

New member
קליפים ותמונות-למטה בעמוד

http://www.gogoranvisnjicatbleuprofond2.com/messageboard/viewtopic.php?t=19&postdays=0&postorder=asc

lightanddark

New member
../images/Emo58.gif

איזה פרק מבאס ונראה לי האדי הזה לא סתם הופיע בבר (מי זה השחקן הזה?! לא יכלו למצוא מישהו מפורסם. נראה זה אבא של נאש ברידג'ס) נילה ודוד ג'סי חייבים להיפרד ומהר מישהו צריך לירות בבלונדה ופראט היה ממש מנייאק להוא מסמולוויל! ולמה אבל למה הם לא נותנים לילד למות בשקט!!!!! בשביל מה לנסות בכלל! סתם כדי שהוא יסבול יותר

cherryblossom

New member
../images/Emo58.gifאמממ...

עוד לראיתי את כל הפרק אבל ראיתי את הקטע עם אדי ולפי כל התיאורים זה אמור להיות אבא של אבי.

DeepThoughts

New member
יופי שיש youtube

בדרך הרגילה (אממ) אני אראה את הפרק בשנה הבאה נראה לי שאצפה בו דרך youtube אז.. כל הפרק פה.. http://www.youtube.com/watch?v=ItsfxYQe4Pw&NR יש 5 חלקים ובסוף החלק ה5 יש פרומו לשבוע הבא, שיהיה סוער במיוחד

נועה167

New member
וייי

ראיתי את הפרומו ונראה לי הולך להיות פרק מעולה שבוע הבא!!

DeepThoughts

New member
../images/Emo58.gif

rabies זה כלבת, נכון? ראיתי דרך youtube מה לעשות.. אממ הסיפור של הילדים היה נוגע ללב.. הופ מתחילה "לגדול" עלי זאת אומרת מתרגלים אליה. זה טוב שלוקה יודע שאיימס הלך אחרי אבי וג'ו, מה? זה אבא של אבי? (בפאב) קארי פישלה בטלביזיה אבל נראה לי שתהיה לה חברה חדשה. פראט, ידעתי שהוא יסלק את אח שלו וגם ידעתי שהוא יחזיר אותו משום מה.. נילה וגייטס לא מתחבבים עלי. איפה ריי ומוריס? כן הפרומו לשבוע הבא נראה טוב, אבל זה רק פרומו.. ותודה למי שהעלה לyoutube

ס ט ל נ ה

New member
../images/Emo58.gif

איפה קארי פישלה? היא הצילה את הילדה!! אני כל הסצינה בפאב הייתי בטוחה שאיימס שלך את הבחור הזה לדבר עם אבי... הופ ממשיכה לעצבן עכשיו היא בטח תהיה יחד עם פראט ולא מוריס גם פראט עיצבן ככה שאני חושבת שמגיע להם אחד את השני חוץ מזה פרק טוב:)

נועה167

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo27.gif

פרק סבבה, הילדים היו ממש חמודים, עשו סיפור יפה כזה. הופ התגלתה כחמודה! לוקה סתם היה עצבני כל הפרק בגלל איימס הזה! אררר מה שהיה עם קרי איך שהיא חתכה עם סכין, כן בשידור כמובן- כן בטח, קיצר סתמי. איך שאדי הגיב שאבי אמרה שהיא רופאה כבר היה חשוד כזה.. מוזר. אבל בעצם למה שתגיע לזה בכלל. הפרומו של שבוע הבא נראה משו מעולה.. שיבוא כבר :)

למעלה