real player הורדתי כרגע את התוכנה הזו, מישהו יודע איך מורידים לשם קליפים ושומרים?
R roger New member 5/4/02 #1 real player ../images/Emo53.gif הורדתי כרגע את התוכנה הזו, מישהו יודע איך מורידים לשם קליפים ושומרים?
real player ../images/Emo53.gif הורדתי כרגע את התוכנה הזו, מישהו יודע איך מורידים לשם קליפים ושומרים?
ש ש ו ק ו ל י ת New member 5/4/02 #2 מאיפה? מאיפה הורדת את התוכנה אני מחפשת כבר שניםטוב בערך שנים חמש דקות
ש ש ו ק ו ל י ת New member 5/4/02 #4 מוקדם יותר? ניסיתי להוריד והוא סיבך אותי בלתת פרטים איפה אני גרה ועוד.. אז עזבתי ת´עניין
R rizla New member 5/4/02 #5 אני אביא לינק מדוייק יותר עוד מעט מישהו הביא לי לא מזמן לינק ישיר לתוכנה בלה בלה בלה.
ש ש ו ק ו ל י ת New member 5/4/02 #6 טוב עוד שאלה שאלה על ריל פלייר אני מורידה מהקאזה אז איזה גירסה כדי לי להוריד איזה הכי טובה??? אם יש כזאת....
טוב עוד שאלה שאלה על ריל פלייר אני מורידה מהקאזה אז איזה גירסה כדי לי להוריד איזה הכי טובה??? אם יש כזאת....
R rizla New member 5/4/02 #7 ועוד תשובה../images/Emo132.gif רק בגלל שאני חולה על שוקולית. הגרסה החדשה נקראת ONE אני מעדיף את real player 8 PLUS
ועוד תשובה../images/Emo132.gif רק בגלל שאני חולה על שוקולית. הגרסה החדשה נקראת ONE אני מעדיף את real player 8 PLUS
ש ש ו ק ו ל י ת New member 5/4/02 #8 תודה תודה ותודה אני הוריד פלוס כי זה מה שהקאזה כותב שיפעל על 2000
ש ש ו ק ו ל י ת New member 5/4/02 #9 תגיד לי איך הצלחת? איך הצלחת להתקין? הוא מבקש ממני מספר סידורי אם יש לך אותו תן לי אותו פליז