Real-Mu חוזר ובקרוב!

XXVirusXX

New member
Real-Mu חוזר ובקרוב!

היום בלילה (ממש בשעות אלו) הדלקתי את השרת לבדיקות מעשיות של האיכות שלו. בימים הקרובים במשך השבוע השרת חוזר והכל יהיה באתר. פורום כרגע עוד לא מוכן. פרטים של השרת והכל: השרת כרגע בבדיקות אצלינו והוא עדיין לא עולה לרשת כדי לא לפתוח אותו מפוצץ בבאגים וכדי לא לקבל "ברכת קללות" מהשחקנים על הבעיות שיש אצלהם. קליינט עדיין לא סיימנו. הגירסא תהיה 1.02D פרטים על השרת החדש יהו באתר (אקספי דרופ בלס באג והכל). נשאר לכם רק לחקות עוד מספר ימים.

yadiday

New member
יוווווווווווווווווווווווווווווווווו

הווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

XXVirusXX

New member
חזרנו!!!Real-Mu שוב פועל!!!

זהו!!!השרת כבר פועל!!! הגירסא אותה גירסא אבל יותר מתוקנת! פועלת חנות פרטית (לקח לי חצי יום לתקן אותה כדי שקבוע תעבוד). צ'אט עשיתי את כל מה שצריך כדי שיעבוד אבל לא בדקתי אם הוא פועל. נעבור לפרטים: אקספי 100% (לא 1000 כמו שהיה פעם)כדי שיהיה יותר מעניין ולא כולם יהו אם מלא ריסטים תוך שבוע. דרופ 90% (זה מספיק או אולי אפילו הרבה) בלס באג לא פועל כדי שיהיה קצת שוק במישחק ולא יחלקו הכל סתם. בחנויות יש מלא חפצים חדשים סולים ובלסים במחיר רגיל (בלס 9 מיליון סול 6 מיליון) אחוזי הצלחה: בלס תמיד מצליח. סול 65% ללא מזל 85% אם מזל. לייף 95% מכוהת כאוס: +10 75% ללא מזל (אז מזל 100%) +11 70% ללא מזל (אם מזל 95) +12 65% ללא מזל (אם מזל 90%) +13 60% ללא מזל (אם מזל 85%). גילד מרמה 200 (תאמינו לי גם באקספי כזה "נמוך" בלי בלס באג תוך שבוע גג אתם תגיעו לרמה 200 או אפילו יותר,תלוי רק בכם וברצון שלכם) השרת מוגבל ל 100 מחוברים בו זמנית (המחשב מסוגל להחזיק אפילו פי שתיים יותר ללא לאגים,אבל האינטרנט לא). זה הכל לבינתים. כתובת האתר לר השתנתה. תהנו!

dan the man

New member
חח ומי הסוס שהכין ת'לוגו

יאללה אחי תודה על השרת..נתחיל לשחק

yadiday

New member
נרשמתי רק עכשיו O_O

בערב אנסה להוריד את הקליינט והפאטץ' - ולשחק......
כל-הכבוד - אלכס.....

dan the man

New member
לא....

כשאתה מגיע עם אחת משלושת הדמויות ההתחלתיות (DK,DW,elf) לרמה 220 ו250 נפתחות לך עדו דמויות.. ברמה 220 אתה הולך לכזה שומר..וצריך להביא לו פריט של קווסט איזה שהוא יבקש וזה יעלה לך כסף ואז נפתח לך המג'יק גלדיאטור וברמה 250 אתה עשוה דבר ושוב הוא אומר לך להביא פריט קווסט ואתה משלם כסף ואז נפתח לך הדארק לורד שמישהו יתקן אותי אם אני טועה

L o n L o n

New member
שאלות על המשחק?[כדי לדעת אם כדי להו

*האם אפשר לקנות חליפות טובות לאביר וקוסם[כגון: דרקון אדום,לגנדרי]? *האם קל להשיג כסף? *תוך כמה זמן אני אגיע לרמה 150? *למה אפשר רק 100 אנשים כל פעם[יש הרבה יותר אנשים שמשחקים,אני מאמין]?

L o n L o n

New member
ושחכתי

באיזה רמה עושים במשחק הזה רסט?[בכל משחק זה משהוא אחר]

L o n L o n

New member
בבקשה עזרה../images/Emo70.gif

נרשמתי לשמחק הורדתי והוא לא נותן לי להכנס למההההה זה לא פועל בבקשה אם אפשר לענות היום זה היה גדול זה ממש
לי

L o n L o n

New member
היתי שמח אם....

מישהוא שלא ממש משחק או לא ממש מתענין או שאין לא זמן וכל מני כאלה יביא לי את השחקן שלו או שיעזור לי לעשת משהוא בנידון

XXVirusXX

New member
כנרשמת קיבלת הודעה

"Account Registered succefully" אם לא אז השתמשת בסימנים שאסור להישתמש בהם (למטרות הגנה). או שאם אתה רוצה שלח לי הודעה פרטית פה בפורום או לאימיל [email protected] שלח לי שם משתמש סיסמא ודואר אלקטרוני (השאר זה לא כזה חשוב אבל באתר בלי זה אי אפשר להירשם).

XXVirusXX

New member
כבר נרשמת אבל אם סיסמא אחרת

05627423 זאת הסיסמא שרשמת אם אתה רוצה להחליף כנס לאתר ותחליף שם סיסמא. שם המישתמש אותו שם משתמש שרשמת לי באימייל.

למעלה