REAL FLIGHT G2

REAL FLIGHT G2

שלום לכל חבריי היקרים רכשתי לפני כחודש לערך את הסימולטור הנ"ל ואינני מצליח להתקינו בגלל בעיות DIRECTX למינהן (קובץ DIRECTINPUT ) אנא עיזרו לי , כבר החלפתי 3 כרטיסי מסך ( כרגע אני עובד עם VEGA TNT 32MB ) כבר נשבר לי מהסימולטור הזה לכל מי שמבין אנא עזרו לי תודה ניסים

Flash5

New member
תנסה:

1. תוריד את הדרייברים הכי חדשים לכרטיס מסך מהאתר של nVidia. זה בטוח לא הכרטיס, רק דרייברים למינהם ובעיות תוכנה - לא חומרה, אז אין טעם שתמשיך להחליף כרטיסים. 2. תוריד את DirectX 8 אם לא עשית את זה כבר, ותתקין (תוריד גם תוספות לזה אם יש להם באתר). אין סיבה שלא יעבוד לך הסימולטור אם תתקין הכל וטוב. מקווה שעזרתי.

G2

לניסים !!!! היתה לי את אותה הבעיה אתה צריך להוריד את עדכון מס´ 256 !!!! ואם יש עוד בעיות אתה יכול להתקשר לשרות לקוחות של G2 בארה"ב הם יעזרו לך בלי בעיות (בתנאי שהתוכנה חוקית !!!!)

עדכון !!

אני כרגע לא ליד המחשב שלי, אבל אתה צריך ללכת ל-Start משם לסיפרית של ה-G2. שם צריך ללכת לקונטרול פנל של ה-G2. משם יש עדכון דרך האינטרנט. שם צריך לבחור את ה-256. אם יש לך עוד שאלות אתה יכול להתקשר: 512227-057 ביי אוהד

לאוהד

אנסה זאת בכל אופן אני מאמין שעליתי על משהו בעזרתך וכנראה שהבעיה היא ב גויסטיק שלי הוא מחובר ב USB והם מסבירים באתר איך מתקנים זאת אני מאוד מודה לך על העזרה נ.ב אשמור לעצמי את הזכות להתקשר בשעת הצורך אלפי תודות ניסים

למעלה