תשובה רצינית ...
פאנק זו דרך חיים, זה לא לעשות מוהיקן וללכת לעשן במקום בית ספר ... זה טיפשי, ומי שחושב שזה באמת "פאנק" אז אז מאוד עצוב (אני מניח שזו הייתה בדיחה) "פאנק" זה לעשות מה שאת רוצה ... לא לשים על אף אחד, לא להיות צבועים ... אותי באופן אישי ממש מעצבנים אנשים צבועים, אנשים שאומרים דברים ולא מאמינים בהם, אנשים שאומרים דברים בגלל אחרים ואנשים שמושפעים מאחרים ועושים דברים בגלל אחרים ... קשה למצוא פאנקיסטים אמיתיים כי אלה שרואים בדרך כלל הם אלה שחושבים שמוהיקנים, ניטים וכו´ הופכים אותם לפאנקסיטים אם הם שומעים MINOR THREAT או מה שלא יהיה. האמת שלהיות פאנקיסט אמיתי בחברה זה מאוד קשה ... כי גם יש קטע בפאנק של מחאה, אבל לא בהכרח. ברור שזה נובע מלא לשים על אחרים ולא להיות צבועים ... כאן אני גם מדבר על המוזיקה עצמה שברובה מוקדשת למחאה, אך יש גם כל מיני שירים שקשה לאפיין אותם לפי נושא, אלא רק לפי המוזיקה והסגנון מילים (בדרך כלל אלה שירי דחקות). בקשר לתרבות פאנק, אני לא חושב שיש דבר כזה, כי "תרבות" לפי הגדרה קצת סותרת את הקטע של לא לשים על אף אחד ... ושוב, בטח לא יסכימו איתי רוב האנשים ... אבל זה נכון! מקווה שזה עזר לך אם היה לי זמן הייתי בעצמי כותב עבודה על פאנק (בסגנון פאנקיסטי כמובן, כמחאה על המהות השגויה שהפאנק קיבל בזמן האחרון בגלל כל אותם אנשים שהזכרתי קודם)