read please

ּpine appleּ

New member
read please

תקשיבו אני עושה עבודה ואני צריכה שתענו לי על שאלה במסגרת סקר.... מה אתם יודעים על פאנק, כתרבות וכמוסיקה (מאפיינים, לבוש, התנהגות, סגנון המוסיקה- לא משנה פשוט תרשמו כמה שאתם יכולים...) תודה

wolverine 

New member
פאנק זה מחאה...

נגד משהו... החברה... הסדרים הפוליטיים... התפיסה של הרוב למה שמקובל ומה לא... זה בכללי... נ.ב זה אני... ה-CRAPER האהוב עליכם....

Sham 69

New member
ניטים וסיגריות

למשל, להבריז מביה"ס וללכת לעשן בקניון עם חברים - זה פאנק

ּpine appleּ

New member
אההה אוקי הבנתי

תודה לכם על העזרה הרבה, אני מעריכה את זה אתם מאוד מתחשבים וכמובן לא סנובים.... לא צריך טובות..... ופעם הבאה אם אין לכם משהו נחמד לענות אל תענו בכלל

voodoo

New member
חחחח...כאילושהוא יכול להגיד משהו

שלא קשור ללהיות מאאגניב להבריז מבי"ס ולהגיד פאק ! מול אמא...

thepunk

New member
תשובה רצינית ...

פאנק זו דרך חיים, זה לא לעשות מוהיקן וללכת לעשן במקום בית ספר ... זה טיפשי, ומי שחושב שזה באמת "פאנק" אז אז מאוד עצוב (אני מניח שזו הייתה בדיחה) "פאנק" זה לעשות מה שאת רוצה ... לא לשים על אף אחד, לא להיות צבועים ... אותי באופן אישי ממש מעצבנים אנשים צבועים, אנשים שאומרים דברים ולא מאמינים בהם, אנשים שאומרים דברים בגלל אחרים ואנשים שמושפעים מאחרים ועושים דברים בגלל אחרים ... קשה למצוא פאנקיסטים אמיתיים כי אלה שרואים בדרך כלל הם אלה שחושבים שמוהיקנים, ניטים וכו´ הופכים אותם לפאנקסיטים אם הם שומעים MINOR THREAT או מה שלא יהיה. האמת שלהיות פאנקיסט אמיתי בחברה זה מאוד קשה ... כי גם יש קטע בפאנק של מחאה, אבל לא בהכרח. ברור שזה נובע מלא לשים על אחרים ולא להיות צבועים ... כאן אני גם מדבר על המוזיקה עצמה שברובה מוקדשת למחאה, אך יש גם כל מיני שירים שקשה לאפיין אותם לפי נושא, אלא רק לפי המוזיקה והסגנון מילים (בדרך כלל אלה שירי דחקות). בקשר לתרבות פאנק, אני לא חושב שיש דבר כזה, כי "תרבות" לפי הגדרה קצת סותרת את הקטע של לא לשים על אף אחד ... ושוב, בטח לא יסכימו איתי רוב האנשים ... אבל זה נכון! מקווה שזה עזר לך אם היה לי זמן הייתי בעצמי כותב עבודה על פאנק (בסגנון פאנקיסטי כמובן, כמחאה על המהות השגויה שהפאנק קיבל בזמן האחרון בגלל כל אותם אנשים שהזכרתי קודם)

xero1

New member
../images/Emo45.gif

אבל עדיין, בקשר ללבוש והכל, נכון שבאמת חלק מהם לא עושים כאן את כל מה שאמרת, אבל דרך הלבוש, למשל גופיות לבנות ושיער שחור וכאלה, פשוט.. איך אני אסביר את זה... נכון שלא שמים על אחרים, אבל מחפשים את אלה מהסוג שלהם. בוא ונגיד את זה ככה- לכל סוג מסוים יש לבוש, גם לפאנקיסטים, אין מה לעשות. זה יכול להתחיל בחולצות לבנות ומגפיים שחורות ויכול להגיע על למוהקון קטנטן וניטים.

Sham 69

New member
כל הקטע של הלבוש וכל זה..

זה בשביל להראות מחאה נגד הסביבה.. החברה.. ואם שכחתם.. פאנק זה היה גם בנוסף אופנה בשנות ה 80.. (שעכשיו הומואים כמו קאסטרו מנסים להחזיר עם חולצות של FAGS שכתוב עליהן " PUNK = ANARCHY = SYGARIOT = SATAN = VERY COOL") חוצמזה.. לדעתי האישית אני לא רואה שום דבר פסול בללבוש דברים כאלה.. ובטח ובטח שאם אתה לובש מעיל כזה או כל דבר אחר לא הופך אותך לפאנקיסט.. כי בסה"כ הכל עניין של אופנה.. למשל אצלי חצי מהתימניות בשכבה לובשות צמידים עם ניטים וחולצות "PUNK" כביכול..

voodoo

New member
זה לא מה שאתה לובש ...זה מה שאתה

חושב ( או עושה ? ) אז אולי אנשים כאן לא הולכים ברחוב צועקים אנרכיה ( ומי שכן אני מלא צער בשבילו ..) בכל מקרה, פאנק זו מחאה...בלי יותר מידי התפלספויות.. כל אחד יכול לזרוק על עצמו ניטים לעצב איזה מוהייקין קטן ולהגיד פאק לפני אמא וללכת לבי"ס ערום ( חח...אני מת על אנרכי בורגר של הוואנדלס ). בכל מקרה...תרבות הפאנק נעלמה, אין על מה למחות או לפחות משהו שלא טחנו מיליארד פעם לפני ( כל הקט של החברה בלה בלה וכאלו..) אני מסכים עם שאם בקשר לבגדים..פתאום זה הפך לטרנד מסריח, חבל...אבל זו המציאות וצריך לחיות גם עם הוונאביז האידיוטים האלו, בגדים מצד אחד זה סימן די חזק לפאנקיסטים..אבל זה לא משהו שיכול להגדיר קבוצה, כי אופנה זה דבר משתנה וכאלו..אי אפשר לשלוט על איזה ערס אחד ( חוצמה xPFOIx..you go guys ! ) בכל מקרה..בגדים זה סבבה...תלוי איזה..ולא בהגזמה גם..

ּpine appleּ

New member
תאמין לי שיש מספיק דברים למחות

עליהם גם בימינו תוך שניה אני יכולה לרשום לך רשימה די ארוכה של פאקים בעולם (בעיקר בארץ שלנו משום מה....) אבל כנראה שלרוב כבר לא מספיק אכפת.... וחבל!

KATCHA

New member
אז מה אתם אומרים,

פאנקיסטיות אמיתיות לא מורידות שערות ברגליים? Oi! תמיד ידעתי שאני אחת מהחבר´ה. -אחיותיי הפאנקיסטיות, הצטרפו עוד היום גם אתן למחאה!-

ּpine appleּ

New member
חחחח די לסבל ולכאב!

טוב תודה לכם חברה אין לכם מושג כמה עזרתם לי אני יעלה לכאן את העבודה כאן כשהיא תהיה מוכנה.....

TimBuck2

New member
אוי... אופנת פאנק זה איכס

הייתי בת"א לפני חודש בערך, ואני תמיד נגררת לחנויות הבגדים האופנתיות... בכל אופן, הייתה באחת מהחנויות האלה חולצה שכתוב עליה "your´e not punk and I´m telling" (אני לא בטוחה שאלו היו המילים המדויקות) והיא הייתה גזורה וחיברו אותה מחדש או משהו... בההה. יענו די איי ויי, על-ידי מישהו אחר. בההה... ויש גם את הג´ינסים שמשופשפים באופן תעשייתי.... רק היום ראיתי גומיות עם מין עיגולי מתכת קטנים כאלה, מראה הפאנק לשיער... חוץ מזה, בגדים פאנקיסאטיים זה נחמד והכל, אבל מי שמתמרד ע"י לבישת בגדים כאלה, לא ממש מתמרד, כי הוא עושה מה שאלפי "מורדים" עשו לפניו. בגדים זו צורת מחאה די דפוקה... לטעמי. אבל זה מקום נחמד להתחיל בו. אה, ושערות ברגליים הם שאריות מתקופת הקופים, וחסרות כל ערך פונקציונאלי (או אסטטי...) אז אני עוזרת לאבולוציה להיפטר מהן...

KATCHA

New member
אל תקחי כל דבר ברצינות...

זה לא בריא. במיוחד אם מדובר בי. אגב (וזה דווקא ברצינות גמורה!), קראתי שאחד מעשרת הסרטים שנשלחים השנה לתחרות הבינלאומית לסרטי סטודנטים נקרא "שעווה זה כואב".

למעלה