Re-Release Therapy

Self Made

New member
Re-Release Therapy

http://www.5gproductions.com/re-releasetherapy אחלה דבר את האלבום הרגיל לא שמעתי,לא מעניין כמו לודה של פעם אבל זה נשמע בנזונה

גם האלבום הרגיל מעולה

וגם ההפקה המחודשת הזאת של ג'י ג'י בראון בת זונה! נשמע ממש טוב, חובה לשמוע גם את האלבום הרגיל ששומעים את זה, ממש מגניב ומוסיקה טובה.
שיחקת אותה

Self Made

New member
הרגיל לא מעניין

ת'כלס זה לודה שלא מעניין פעם הוא היה מצחיק ושיט היום הוא סו קולד "התבגר"

glass vegas

New member
אח שלו

אין מה לדבר הכי כיף בעולם לזוז לצלילי הליהטים הישנים של לודה. אבל לדעתי אין בכלל מה להשוות בין ראנאווי לוב ומוב ביץ'...(למשל) פשוט שיר שחודר וגורם לך לרגע לחשוב באמת על אנשים שחווים כאלה דברים... אני יותר אוהב את לודה הבוגר.. ליל מנוחה ושלום על ישראל

comer789

New member
Runaway love

זה שיר יומרני,אפור ומשעמם. כמו הדיסק האחרון של לודאקריס.

glass vegas

New member
אחי...

אני גם חשבתי על זה כי איך אני באמת יקשיב לאמן שמנסה למכור כזה דבר כשבאותו דיסק יש שיר שקוראים לו מאני מייקר... אבל אני נוטה להאמין לאנשים ולהאמין שהבנאדם התבגר... (אבל זה אני ..לך תדע אולי יש לי פאקים..)

Self Made

New member
האמת שזה נכון שהשיר יומרני ומשעמם

אחרי די הרבה שמיעות אני עדיין לא מאמין שזה לודה עזבו שוואלה ההפקה דפקה הכל ושזאתי בלייג' נשמעת מעפנה בפיזמון לודה עצמו לא נשמע שמה יותר מדי טוב פשוט קשה להאמין לזה כשבן אדם שהוציא ת'שיר area codes יוציא את runaway love

מה יומרני ומשעמם מה?!

יופי של שיר, עברו שנים מאז שהיה במצעדים שיר עם מסר חזק שכזה. לודה הביא אלבום מעולה, אף ראפר לא נוגע בו מבחינת סקילז והוא כתב כאן טקסטים שחייבים להקשיב להם (כמו ב tell it like it is שמדריך מוסיקאים צעירים עד הפרט האחרון). גם כיף לא חסר שם, מה עם girls gone wild? הפלואו שם פוער עיניים. מה עם freedom of speech שיכול למרוח חיוך גם על הפנים של ביל אוריילי? מה עם SLAP שהוא השיר הטוב בקריירה של לודה? אם אתה קורא לזה אפור ומשעמם, אני לא רוצה לדעת למה אתה קורא צבע.

חולוני

New member
Girls Gone Wild השיר הכי טוב באלבום

Slap דווקא זה שיר די על הפנים. בכללי לא אלבום גדול אבל די מהנה (כי זה בכל זאת לודה), בין 3 ל-3.5 כוכבים.

למעלה