Re-imagining - סקר פתוח

zoetrope

New member
Re-imagining - סקר פתוח

אם היתה לכם היכולת, אילו סדרות הייתם מעלים מן האוב בגרסה מחודשת? איך הייתם מחיים אותן? מה הייתם משנים? מה היה הפוטנציאל המפוספס? מה אהבתן בהן? נסו להפתיע אותנו עם איזה סוד שמור ונידח מירכתי שנות השמונים... או אפילו שישים! הכול אפשרי. גם גופות טריות מהניינטיז. יאללה שגרו...

הפנדה

New member
סרטים אפשר?

אם כן אז הייתי משכתב מחדש את כל הסרטים של מלחמת הכוכבים,ויוצר גם טרילוגיה נוספת לאחר הטרילוגיה הראשונה(יצירת פרקים 7,8,9). יש הרבה חורים בעלילה שם שמולאו שלא בצדק על ידי סופרים שסטו בדרך הישר...

סוקט

New member
פיירפליי...........................

למרות שעשו לנו סרט לא מזמן... יש הרגשה של פספוס עם הסדרה

Mr Majar

New member
A TEAM

הריסון פורד כחניבעל תום קרוז כפייס ג'ים קרי כמרדוק ויין דיזל כ BA מי לא היה רואה את זה?

Iced Hammer

New member
Sliders

ומתעלם לגמרי ממה שהם עשו אחרי עונה שניה ... (פשוט מוריד כל דבר שהקומג מופיעים בו)

מיכאל ג

New member
הייתי מחדש אנימה מהסבנטיז

חלוצי החלל - הידועה גם בשם star blazers או space battleship yamato. כדור הארץ תחת מתקפה חייזרית שהורסת את כל פני כדור הארץ והסיכוי היחיד להציל אותו הוא לבנות ספינת חלל שתוכל לעבור 150,000 שנות אור בתוך פחות משנה כדי להביא מכשיר שיוכל להחזיר את כדור הארץ לקדמותו. המכשיר, והתוכניות למנוע החללית, מגיעים מחייזרית ששלחה לבני כדור הארץ שדר. את החללית הם בונים מהשלד של משחתת יפנית ישנה שטבעה בשנות הארבעים, ככה שמדובר בספינת חלל שנראית כמו ספינה. הסדרה מאוד יפנית ומלאה בכל מיני רמיזות פטריוטיות יפניות וגם קצת אנטי אמריקאיות. אהבתי אותה בעיקר כי הייתי בן חמש כשראיתי אותה - ניסיתי לראות אותה לא מזמן והיא היתה לא משהו. הפיזיקה בעיקר מגוחכת, משום מה היוצרים לא ממש הבינו את ההבדל בין מערכת שמש לגלקסיה. והחייזרים הם אנשים כחולים. טוב נו, סדרה לילדים. אבל יש לה בסיס נפלא לדמיון מחדש...

למעלה