RDP ו Terminal Server

dneebrkr

New member
RDP ו Terminal Server

שלום, אנו עובדים בארגון על Terminal Server דרך RDP. האפליקציות הן חלונאיות סביבת מג'יק, VB, SAP. האם בעבודה ב RDP יש שימוש בקבצים זמניים בתחנת העבודה ממנה מופעל ה RDP

hg1979

New member
תלוי

חוץ מהאפשרות של ה Bitmap Caching אין סיבה עקרונית לשמור מידע לדיסק באופן קבוע.

dneebrkr

New member
מה ז"א אין סיבה עקרונית../images/Emo35.gif

האם יש שימוש בקבצים זמניים או אין
והשאלה לא היתה האם הקבצים נשמרים באופן קבוע אלא האם קיים שימוש בהם בכלל (סליחה אם אני בוטה...)

hg1979

New member
טוב

בדרך כלל ככל שהשאלה ממוקדת יותר ככה גם התשובה. אני הבנתי את השאלה שלך בכמה רמות לכן גם ככה התשובה. אם השאלה שלך היא, האם התוכנות שרצות על השרת שומרות קבצים זמניים בתחנה בה רצה תוכנת ה CLIENT, התשובה היא לא, כל הקבצים לעבודה של התוכנות נמצאות על השרת (עוד פעם, גם פה יש סייגים, יש אפשרות למפות את הכוננים במחשב של ה CLIENT אל השרת, ככה שהתוכנות כן יוכלו לכתוב למעשה לתחנות) אם התכוונת לשאלה, האם תוכנת ה CLIENT של ה RDP - MSTSC משתמשת לצורך העבודה בקבצים זמניים, התשובה היא כן, לדוגמא אם Bitmap Caching מופעל, לא אני ולא נראה שאף אחד בפורום הזה כתב את התוכנה הזאת ויכיל להבטיח לך שהיא לא משתמשת. מהכרות שלי עם תוכנות מיקרוסופט מודרניות, כמעט כולם דוחפות איזה קובץ או שנים לספריה הזמנית של הפרופיל משתמש... עכשיו, האם בשאלה לא ממוקדת של שתי שורות ציפית לקבל תשובה ארוכה כזאת ? הפעם הרווחת מהספק...

dneebrkr

New member
לא טוב - בוא נהיה יותר עניינים

כשכתבתי RDP לא התכוונתי לשום דבר אחר מאשר תוכנת MSTSC. אז אם לא הייתי ממוקד אפשר היה להגיב בהערה טיפה יותר מכווינה והייתי מוסיף כל פרט אפשרי. האמת שלא היה לי מושג שיש שימוש בפרוטוקול באפליקציות אחרות (אשמח לקבל עוד פרטים). האמת שלא הבנתי את הפיסקה הראשונה בתגובתך ציטוט: האם התוכנות שרצות על השרת שומרות קבצים זמניים בתחנה בה רצה תוכנת ה CLIENT, התשובה היא לא, כל הקבצים לעבודה של התוכנות נמצאות על השרת אני פשוט מנסה להפריח/לאשר טענה שבמקרים מסוימים עצם השימוש ב mstsc אומר שתוכנה חיצונית (כמו שאנחנו משתמשים) הרצה על השרת גוררת שימוש בקבצים זמניים על המחשב שיזם את ה Session. בוא נניח שקיים הבדל רמות בפורום "מומחי IT". חלק מהמשתתפים הן אכן מומחי IT (כמוך,כמו מנהלי הפורום בוודאי) ואני בטוח שהרוב הם לא (כמוני). בשורה התחתונה כנראה שרוב באי הפורום לא לקח חלק בכתיבת התוכנות של מייקרוסופט לכן כנראה שהתשובות הן בגדר השערה ולמעט ה Bitmap Caching לא באמת קיבלתי תשובה.

hg1979

New member
טוב

אם השאלה שלך היא, אני מתחבר ב RDP לשרת ומריץ עליו תוכנה, האם התוכנה הזאת יוצרת קבצים זמניים במחשב שלי, התשובה היא לא, התוכנה רצה בשרת, אתה מקבל רק תצוגה וקול אם הגדרת...

למעלה