RBW נכנס השבוע

tatababa

New member
RBW נכנס השבוע

למקום השלישי במצעד של רדיו BU. בתקווה למקום הראשון, חשוב לבקש את שיר גם בתחנות דריו נוספות בארץ (כשהחשובה מבין כולן - גלגל"צ). האם RBW הולך להיות השיר מס'1 הבא של קיילי בישראל? בתקווה שכן.

kyliefan18

New member
למרות ש....

גם אמרתי ש SLOW לא יהיה מקום 1 וש RBW כן יהיה (במצעד הבריטי...)

Malcolm X

New member
התזמון של קיילי עם RBW היה שגוי...

כל הילדים בעולם אוהבים את בריטני..ומצביעים לTOXIC...אם קיילי הייתה מוציאה ת'סינגל בערך עכשיו...זה היה עולה ישר למקום הראשון. עוד דבר..לדעתי הקליפ של TOXIC הרבה יותר יפה מRBW. התאכזבתי מאוד מרמת הקליפ של RBW. עוד סיבה שאין מקום ראשון.

לדעתי אם קיילי הייתה מוציאהRBW

באיחור היא באמתה ייתה מצליחה יותר אני מסכימה אבל מה לעשות....כנראה היא הייתה חייבת להוציא אותו ולהילחם ראש בראש עם בריטני

Malcolm X

New member
גם הקליפ של RBW נורא מאכזב..

השיר חזק, אבל הקליפ ממש נפילה.....

ממש לא...לדעתי הקליפ ממש מהמם

וחמוד
וצבעוני ונחמד ומושך אתה עין
אבל כנראה שהוא לא מספיק זנותי כמוה קליפ של בריטני.......
וטוב שכך

Malcolm X

New member
לא חייב להיות זנותי..אבל זה לא זה..

RBW קליפ בינוני ביותר של קיילי...לא ברמה של SLOW או CANT GET U OUT OF MY HEAD. מתחיל טוב, אבל בהמשך די יבש, הן מבחינת הצגת קיילי והן מבחינת הצילום...וחבל שכך

מבחינת הצילום???זה לא בכוונה ככה../images/Emo35.gif

סלואו???חחחח סלואו הוא סתם בלה ... אבל נחמד נורא בתור קליפ אבל נוב אמת RBW הרבה יותר טוב ממנו.... קנט גט יו אאוט אוף מייה אד?מה?אתה רוצה עוד בגדים חשופים???

Malcolm X

New member
אם תקראי טוב-טוב את ההודעות שלי..

את תראי שכתבתי שRBW שיר חזק, אבל קליפ בינוני.... SLOW שיר לא משהו, אבל הקליפ ענק...

הבנתי ת'כוונה מעולה - מה שהתכונתי

יקירי! א-י-ן מה להשוות!!! כקליפ-סלואו בעעעע כשיר הוא חמוד נורא וממש לא שיא הגיאוניות... RBW כשיר חזק וגם כקליפ חזק!

Malcolm X

New member
אם RBW היה קליפ חזק....

זה היה מטפס מיד למקום הראשון...SLOW סתם שיר בלי ערך מוזיקלי, אבל קליפ חדשני ומעניין...ואם RBW היה קליפ טוב, קיילי הייתה מקום ראשון...קיילי צריכה לתת קליפים הרבה יותר נועזים בסגנון CANT GET U OUT OF MY HEAD...עובדה שזה הלהיט הכי גדול שלה מאז הקאמבאק... אני די אנטי בריטני, אבל היא באמת שיחקה אותה עם הקליפ של TOXIC...פשוט שיר+קליפ מדהים...אין מילים...עובדה שבריטני כבר כמה שבועות בפסגה עם הקליפ המדליק וחם שלה וקיילי לא מצליחה להדביק אותה עם RBW...

כן...אנחנו מדברים הרבה בטלפון:)נפגש

נפגשנו כבר *סופרת* נראה לי שלוש פעמים....
אני הוא נחמד אבל אני מנצחתא ותו בגסויוווות! חחחחחח
אתה מכיר אותו? מה ראית אותו במפגש פורןם מנהלים היה בפורים ושאלתי את עצמי אם אתה היית שם תגיד אתה מגיר את מור מנהלת פורום זהות בדויה
וליאתי? מנהלת פורום נטליה אוריירו? בלהההה ואתי מנהלת פורום ארץ נהדרת ורק בישראל?[וגם עמוס מרון הוא מנהל של איזה מלא פורומים לא?חחחח] אתה בא לתפוח הזהב
אבי מגיעעעעע! חחחחחחחחחחחח הוא הולך עם ליאת

p i n g o

New member
הקליפ של סלואו פשוט גאוני.

זה שהוא קצת משעמם זה משהו אחר, אבל הוא ללא ספק אחד הקליפים היותר איכותיים של קיילי, לדעתי.

למעלה