RAW IS WAR : 22/10/´01

king flash

New member
RAW IS WAR : 22/10/´01

ב :RAW האחרון וינס מקמהן הודיע על הקרב המרכזי ב: Survivor Series קבוצת WWF נגד קבוצת ה-Aligns ומי שזוכה מקבל את השליטה על ה-WWF או ה- Aligns. כמו כן הרוק וג´ריקו זכו בחגורת הזוגות נגד הדאדליס. אנגל ניצח את Rayno וזכה ב- wcw :u.s. championchip . ברדשואו זכה בחגורת ´אירופה´ נגד הוריקן. טאג´ירי זכה בחגורת ה- cruiserweight נגד קידמן . ואן דאם ניצח את ביג שואו ונשאר אלוף ה-hardcore. חברים אין כמו לראות את זה LIVE. כאן רון זוהר ,דאלאס ,טקסס.

עזבו אותכם מחגורות...

בסופו של דבר הסיבה שרסלמניה הוקדמה השנה היא כדי לאפשר את קרב הקתרזיס של רוק נגד אוסטין, כל מה שיוביל עד לשם, משני (בעיני הWWF בכל אופן).

זוהר וכולכם

בבקשה אם אתם כותבים על דבר שלא התקיים עדיין בארץ תכתבו ספוילר!!! כי אני למזלי לא קראתי, אבל אחרים קראו וזה הרס להם את הראו שיבוא רק עוד חודש אז בבקשה תכתבו ****ספוילר****** בפתיחת ההודעה...... ועוד משהו אל תכתבו תגובה כמו "אה באמת, רוק זכה בנו מרסי?" כי אז גם אתם הורסים תנסו לשמור על ההודעת נושא שלכם כמילים כמו "מה" "וואלה" "לא מסכים איתך" או "כנס לפה" בבקשה

את הסימן ../images/Emo58.gif אתם מכירים?

זהו הסימן המקובל לציון ספויילרים. ואני מסכים בקשר להערותיך על תוכן הדברים, חבל סתם לקלקל לאחרים.

king flash

New member
ספוילר הכיצד? ../images/Emo90.gif

או קי זה לא יקרה שוב , אבל איך אני שם ספוילר? רגע ראיתי אני חושב...בדיקה

מה שטוב בזה

שלאלה שיש להם ארט 2 יוכלו לראות את זה ביום חמישי

פשוט מאד... ../images/Emo58.gif

אתה לוחץ על הקישור שכתוב עליו "סמיילים וסימנים לנושא" (משמאל לשדה הנושא), יפתח חלון קטן שכתוב עליו "לחצ/י על איקון על מנת להכניסו לנושא ההודעה" ושם אתה לוחץ על אייקון שכתוב לידו ספויילר. הוא נראה כך:

dbzb

New member
You sound very sure ../images/Emo55.gif

<div align=left dir =ltr> I didn´t notice the WWF officially anounced it will happen. I hope it will not be the main event at WrstleMania. Two of these were enough for me

למעלה