raw - מה זה לעזזל ?

• פותח הנושא ¥Pol
  • פורסם בתאריך

¥Pol

New member
raw - מה זה לעזזל ?

טוב יש לי שאלה בנושא סקריפטינג, מה זה לעזזל ה raw הזה, ואיך משתמשים בו??? מה הוא עושה? איפה אני יכול ללמוד עליו ? ניסיתי help raw/ אבל לא קיבלתי הרבה...

PsYcHo-BoY

New member
raW-זה המיניפולציות החדשות של המירק

זה משהו מאוד מסובך ומסוכן לדוגמא , אם תעשה : /raw {%format/my{computer}=%and $all%/the$computers/$in$(the/world} ואז תקיש אנטר זה משפר את הסיקולציות הדו צדדיות לאפקטים של המירק.

spheonx

New member
pay no attention to the fool

סיקולציות דו צדדיות? קיים כזה דבר בכלל? אם כן אני אשמח שתסביר לי מה זה בקשר לraws אממ..בוא נאמר ששרת המירק שולח ללקוח שלך הודעות חלקן על עזיבה של ערוץ, חלקן על כניסה לערוץ, חלקן על התנתקות כל אחד מאלה ניתן לשליטה על ידי ה on join ו on part וכן הלאה וכן הלאה אבל! שמת לב פעם שכשאתה מתחבר למשל לשרת השרת שולח לך welcome שכולל את ה motd ואת ה lusers בד"כ איך אפשר לערוך את ההודעות הללו? בדיוק בשביל זה יצרו לנו את ה raw לכל ארוע שאתה מקבל מהשרת יש איזשהו מספר לא כמו privmsg part join וכאלה אלא הודעות כמו ה lusers ו motd וכו´ בעזרת ה raws אתה יכול לערוך את ה lusers לדוגמא ולעצב אותו כאוות נפשך לדוגמא raw 1:*: echo -s this is raw number 1 $1- יראה לך בחיבור לשרת את ההודעה הזו ואז את ההודעה הראשונה עוד פקודה שאני משתמש בה מדי פעם כדי לגלות raws שלא זכורים לי (אתה לא יכול לזכור את כל המספרים בע"פ) היא: raw *:*: echo -s $numeric $1- זה ייראה לך את מספר ה raw ואת תוכן ההודעה אבלללללללללללללללללללללללל מצד שני אם התכוונת לפקודה /raw עד כמה שזכור לי היא שולחת פקודות ישירות לשרת בלי לבדוק ב aliases אם קיימת כזו פקודה פשוט שולח טקסט (תקרא לזה טהור) לשרת. מקווה שזה יעזור

PsYcHo-BoY

New member
תומר, מספיק לעבוד על הילד

ולעשות עליו רושם! תקשיב פולי, raw זה פקודה שמונעת גישת הסיקולציות דו צדדיות במקרה של גישה אנטי אקראית בין 2 משתמשים. זה מונע פירמוט כלל עולמי של מחשבים, אבל אף אחד לא הצליח להשתמש בפקודה הזאת כי יש קוד סודי שחייבים לגלות. אקרים רבים ישבו שעות על גבי שעות, אקרים מירקרים שמירקרים(אלו מהגירסה החדשה של המירקרים)ניסו ולא הצליחו. אבל יש הטוענים שרק ילדים קטנים יש להם את הכוח הלא ידוע של גילוי על טבעי את הסיסמאות (במיוחד אם הם בגילאים 14) הא וואי אתה גם בן 14 לא?!!?!?! איזה מגניב שניה תנסה את זה: raw format all the copmuters in the world(passward/

PsYcHo-BoY

New member
תומר, מספיק לעבוד על הילד

ולעשות עליו רושם! תקשיב פולי, raw זה פקודה שמונעת גישת הסיקולציות דו צדדיות במקרה של גישה אנטי אקראית בין 2 משתמשים. זה מונע פירמוט כלל עולמי של מחשבים, אבל אף אחד לא הצליח להשתמש בפקודה הזאת כי יש קוד סודי שחייבים לגלות. אקרים רבים ישבו שעות על גבי שעות, אקרים מירקרים שמירקרים(אלו מהגירסה החדשה של המירקרים)ניסו ולא הצליחו. אבל יש הטוענים שרק ילדים קטנים יש להם את הכוח הלא ידוע של גילוי על טבעי את הסיסמאות (במיוחד אם הם בגילאים 14) הא וואי אתה גם בן 14 לא?!!?!?! איזה מגניב שניה תנסה את זה: raw format all the copmuters in the world(password/

¥Pol

New member
חחח איזה צחוקים איתך

כמעט כמו יוסי חביבי (המורה שלי למטמטיקה) איזה כלי אתה לצחוק על ניוביז במירק... "אקרים"... עלק... (אני מקווה שזאת שגיאה מכוונת). אגב תודה תומר אתה לא כזה מניאק אביוזר כמו שחשבתי שאתה (סתם סתם בצחוק...)

spheonx

New member
מניאק אביוזר?

שיהיה לא הבנתי את ההערה בקשר ל"אקרים" כל ההודעה שלו הייתה בצחוק, דווקא לחלק הזה התייחסת ברצינות?

Err0r

New member
כשניובים מבקשים עזרה

לא צריך לעשות מהם צחוק...

PsYcHo-BoY

New member
אני לא עשיתי ממנו צחוק

אני לא עושה ממנו צחוק ואני לא א-ע-ש-ה ממנו צחוק :)

PsYcHo-BoY

New member
יאללה אפשר לחשוב

נדפק לי המוח מרוב שלמדתי כ"כ הרבה לבגרות בפילוסופיה אז החלטתי להתחרפן קצת פה.... ולשגע לאנשים ת´שכל (תומר ביקש ממני) :)

shugi1

New member
בקשר ל RAW

זה נותן לך מין כמו פרטים נוספים כמו שמות אדמינים שאתה עושה WHO נותן לך תשמות או תכתובת דרך זה או מי אופרטור אבל אם אתה מישתמש במירק רגיל אתה יכול ליראות את כול ה REW ב- STATUS אם אתה רוצה ליראות אותו במקום אחר קח אתר עם הסבר על כול RAW זה לא הרבה אבל מקוה שזה יעזור http://www.pairc.com/raw/

למעלה