Raveolution?

• פותח הנושא Gleeb
  • פורסם בתאריך

Gleeb

New member
Raveolution?

או קיי. אז כאחד שהולך להרבה מסיבות טראנס אני יכול להגיד. גועל נפש אבל ממש ממש ממש גועל נפש. ל-RAVOLUTION היו שלוש בחינות. 1. מוזיקה. 2. אנשים. 3. הפקה. והדירוגים: 1. מוזיקה: הייתי נותן 9.5 מ 10. באמת אבל איך אפשר שלו. הביאו את האמנים הכי טובים שאפשר למצוא. (רק אסטריקס פישל על סט משעמם) ואינפקטד... יחבורה של מכוערים, אלקטרו פאניק.... דיפלי דיסטרבד. !!!!!!!!!!!!די כבר!!!!!!! אפשר לחשוב שאין לכם מוזיקה לשים, כל שנה אתם מוצאים איזה דיסק כפול ואתם עדין שמים לי את דיפלי דיסטרבד. מי ישמע אינפקטד סמל הטראנס הישראלי. בנינו כל אחד מהאמנים שם עולה עליכם ב 1000 רמות. אתם אמנים של ערסים. יאללה לכו תקנו איזה שרשר ותסתובבו בTLV, יש לכם מוזיקה טובה ללא ספק אתם בסטייל אחד מכולם תמיד הערכתי אותכם, אבל זה לא מגעיל אותכם העדר של הבבונים שרצו לרחבה כשעליתם?. 2. מה שמביא אותי לנושא הבא. אנשים: אני מתאמץ לתת לזה 1. באמת... פגשתי שם איזה אחד שהיה בסדר אז אני יניך שהיה שם מישהו נורמאלי. חבורת בבונים מגעילים. תחזרו לדום. איך יכולתי לחזוב שהערסים הישראלים לא יציפו את המקום כמו ארבה ויהרסו לכולם את הכיף. יפה בכלל שאתם יודעים מי זה סקאזי. 90% ממכם בכלל לא אוהבים טראנס מה באתם בכלל. אני יכול לכתוב מגילת אסטר על הגועל נפש שראיתי שם. מישהו צועק לדאלי בוז בגלל שנכבה לה הציוד באמצע. איזה בן זונה אחד יושב באמצע הרחבה עם תיק בגודל בניין ומפריע לכולם לרקוד. מליון אנשים פשוט עומדים באמצע ולא רוקדים כאילו אנחנו בדום. ושוב מפריעים לכולם. אההה והכי טוב, כל הזונות עם חוט ומכסה את הפטממות. ימגעילות לא באתי לכאן לראות אותכם זאת בדיוק הסיבה למה אני לא הולך למועודונים כדי לא ראות את הפוזה שלך ושל החברים הערסים שלך. וזה רק אולי אחוז... אוי כמעט שחכתי. הכי נהנתי מהערסים שמגיעים לרבולושן ונהיים שנטי. זה גמר אותי, יאללה אני עכשיו שם מכנסי דייגים וחולצה עם פסים ואני שנטי. תגידו יבבונים אתם באמת חושבים שלא רואים את הפוזה יוצאת לכם מהאוזניים. טוב להרגע לנשום עמוק... 3: הפקה. 0 גדול.! איך בכלל אפשר להתחיל. תגידו אתם שמתם לב שהמקרנים לא היו בפוקוס על המסך. במקום skazi היה רק sk. כל פעם שהיה DJ משהו ראו רק את ה DJ. גם מזל שVOID לא ראה ששמתם את השמות של הטרקים שלו מאחורה עם COUNT DOWN. וגם ה "ח" עמד מול המסך אז עוד יותר לא ראו כלום. ואז גם הבאתם את המצלמה שתזוז מול זה. פשוט נהדר. ומה עם הרקדניות המסריחות שהבאתם מתנשקות על הבמה. מה זה מעניין אותי אני לא באתי לכאן כדי לראות את זה. באתי לשמוע טראנס טוב ולהנות זה ממש לא מעניין אותך. תקחו את הדברים האילה לפורום לא לכאן. וזה רק קמצוץ ממה שהיה. ולא נדבר על השמירה. ממש מסריח. כל זה ולא חשבו לשים גלאי מתכות. קיצר לא תראו אותי שם יותר זה בטוח.

the movie man

New member
"הופה הופה ידיים לאויר"

אפילו וויד צעקו את זה למי שזוכר. אז איך אתם מצפים שהקהל שלהם לא יצעק את זה. ועוד כמה גיבוביי שטויות מפי וויד. "תן לה פקה פקה [או משהו כזה] ו...אקטסי אקסטנו חחחח גמרו אותי. המקום מפוצץ ב... "מבליטי טוסיקים וצעקני יאאא זה טוב" "קופים דלוקים שהולכים מהר בין הקהל ומניפים ידיים" "סימות עם מגפיי בוקרים ליפסטיק של זונה בצומת. ומיני מיתעופף ברוח שאת כל ה...רואים ומריחים." "ערסים שעושים רכבת באמצע הטראק...[מה לעזאזל חשבתם שאתם עושים רכבת???!"] "וכמובן חובשי מישקפי השמש בלילה כי הירח מסנוור ת'צורה נכון?!!!" ובנוסף לכל הזבל. גם ביטלו את אתניקה [שלשמם הגעתי לשם]. רציתי כבר לפרק על מישהו את אחד מ"מונדו במות" אז ככה ביום הראשון רק קסרוס העיף לי ת'תחת. כל השאר המיץ של הזבל. ביום השני סדום ועמורה. רק סדריק [טלמסקה] עשה ת'עבודה וקירחן אותי. בקיצור אם שנה הבאה אין איזה טים שולץ או משהו ברמתו אני לא שם!

weedgirl18

New member
זה היה צפוי....

זה מה שהולך בכל המסיבות האלה... :) יהיה בסדר........

Mike A

New member
חחחחחח יא מלך

איזה תיאורים

למעלה