rav 4 טוסון או ויטארה?

golans

New member
rav 4 טוסון או ויטארה?

שלושת הג'יפים הבינוניים, הצורך המרכזי שלי הוא להסיע את המשפחה (שני ילדים) ופחות שטח. הם יחליפו את האקורד שיש לי היום, כך שאני לא מעוניין באובדן ביצועים גדול.

פרטנר

New member
2 אופציות עקריות:

או שתבחר בטויוטה שהיא הטובה ביותר בכביש , החדשה ביותר ובעלת מספר כריות אויר הרלונטי גם לילדים מאחור. או שתכניס לרשימה את סובארו פורסטר המוצלחת (עדיפות קלה בשטח על הטויוטה, פחות בכביש). בויטראה תקבל יכולת שטח גבוהה יחסית אך תשלם על כך בכביש.

golans

New member
הטויוטה מאד איטית

יש הבדל של 3 שניות מ 0 למאה, זה משמעותי. הטוסון מגיע בחבילה משופרת עם מנוע 2.7 לעומת הטויוטה 2 ליטר בלבד.

פרטנר

New member
מאוד איטית...

אם חשקה נפשך ברכב שמאיץ חזק ממצב עמידה ישנן , במחיר הזה, אופציות טובות יותר. אתה בטוח שתנצל את התאוצה הזו ביום יום? נתונים של תאוצת בינים חשובים יותר (ואין לנו אותם). החבילה הכללית ותחושת הנהיגה והנסיעה הם החשובים יותר ברכב , בצע נסיעת מבחן בשניהן והקדש פחות תשומת לב למספרים ושניות שכל יצרן מתהדר בהם בפרוספקט הנוצץ שלו.

הטוסון מומלץ ביותר....מנסיון.

אני הייתי ממליץ על הטוסון בנזין 2700 סמ"ק ,מנוע חזק ובשרני, זריז וקליל,רמת האבזור הרבה יותר גבוהה מהממוצע בקטגוריה ,עלויות ביטוח מ-ג-ו-ח-כ-ו-ת בסביבות 4200 ש"ח ביטוח מקיף,ושוק היסטרי. אם אתה לא ממש מעוניין ברכב שטח אלא יותר במראה ובנוחות ,ממליץ על גרסת הדיזל החסכונית יותר ובעלת הנעה קדמית בלבד.מנוע הדיזל שודרג השנה מ112 כ"ס ל-140 כ"ס ומומנט מצויין.התמורה הכי נכונה לכסף היום בשוק הג'יפונים.

למעלה