Raptor או Sceadu

Raptor או Sceadu

הבנתי ששני אלה הם המסוקים הכי משתלמים למישהו שרוצה להתחיל במסוקים ועם זאת לקבל ביצועי אוירובטיקה מרשימים. השאלה החשובה היא שנגיד והתרסק המסוק למי החלפים זולים יותר? למי שיפורים זולים יותר? בנוסף אשמח לקבל מחיר לכל מסוק ואת ההבדלים המשמעותיים. אם מישהו יכול לענות לי ואין לו כוח לכתוב פה שישאיר בבקשה מספר ואני אתקשר אליו. תודה, אורן.

בוסטר

New member
האמת היא

זהשוואה שלך לא נכונה כי מבחינת עלות שווה לך ללכת על הרפטור אבל מומלץ להחליף שם את המנוע לos אבל הסקידו יותר אירובטי ... אבל בעניין החלקים יש הפרש מחירים משמעותי לטובת הרפטוש כך שם יש לך איזה 3000 פנויים לך על הרפטור אם אין מגבלה לך על הסקידו ... למרות שלי יש שאטל ואני דיי מבסוט ... הוא לא הכי יציב ולכן אתה צריך להילחם כדי לשלוט בו ! בדיוק כמו בטיסנים אני התחלתי עם ברנש ולא פרונטיר ! עם אתה מעוניין בשאטל צור קשר ! בברכה גיא

Cyber heli

אם אני לא טועה ב CYBERHELI.COM סקידו עולה כמו רפטור. סקידו הוא מסוק חדיש יותר. אם אין הפרש משמעות בתיקון אני הייתי הולך על סקידו. דני

אקסל 30

אני יכול להעיד רק על השדה שאני מטיס בו, ועל הפורומים בארה"ב שאני קורא. אצלי בשדה מסוקי ה 30 היחידים שראיתי הם רפטור שאטל ופאלקון. לא נראה לי שאקסל הוא מסוק פופולארי בקטגורית ה 30. מה שמאד לא נכון להגיד על קטגוריית ה 60 ..... 30 בדרך כלל קונים מתחילים/בינוני ולא נהוג לקנות מסוק שיקר לתקן אותו בהתחלה. דני

Arnon528

New member
תקנה - KYOSHO-CALIBER 32

שלום, רכשתי לפני שלושה וחצי שבועות את הקליבר 30 של קיושו לאחר שהיה לי את הרפטור ולא נהנתי בעיקר בגלל המנוע. המסוק מצוין ולפי המדריך טוב יותר אף מהסקאדי. לדבריו וניסיונו מתנהג ויציב כמו מסוק 60. החלקים מחירם מניח את הדעת לדוגמא בום אחורי 75.00 ואני מקבל 10% הנחת לקוח של החנות וזה 68.00 ש"ח. השירות והגישה של החנות בה קניתי מעולה ואני מאוד מרוצה. ארנון

Arnon528

New member
טיסני ראשון

החנות בראשון לציון טל: 03-9677101 ישנם איציק ואשר

למעלה