random question

קידבו

New member
בור ועם הארץ אני

התבלבלתי עם האנתוני השני של החצי האפל. אנתוני מייקל הול נראה לי השם שלו. סלח לי רופרט.

Stansfield

New member
קיבלתי אבל...

המחשב פה קרציה לא נורמלית ולא נותן לי לפתוח את ההודעות, אני אבקש לעבור מחשב עוד כמה דקות כדי לבדוק אותן, מבטיחה!

kittycatbone

New member
לירון?../images/Emo2.gif

אז את רואה את אורלנדו בלום איזה מליון פעמים, ועוד שחקנים שווים מהקאסט של שרה"ט ועכשיו פלשת גם לשחקנים מבאפי?
*מקנאת
*

Stansfield

New member
not really!!

Joss Whedon, well, I didn't even plan to go to Serenity premiere but well, you get FREE tickets to go in, how can you resist?! Anthony I met by accident before and because he was so lovely I decided to go see him again... and again... and well again! My friends want to go see him tonight but I don't want him to see me (long story lol) so I'll be hiding I only met Orlando once, and saw him once since but didn't meet him then (that was a few weeks ago when he was doing TRL and the security guards shoved him in the car, was well funny!) Most important is that I've bump into my favorite person in the whole world just two weeks ago... BUMPED!! By accident!!

Stansfield

New member
אוקי אני במצב רע חח

למדתי לאהוב את אנטוני יותר מדי, ובגלל שהוא מזהה אותי אני מאוד מובכת לראות אותו. הלכתי היום עם חברות שלי שרצו לראות אותו. הם היו שם בדיוק אותו מספר פעמים כמוני אבל אין להן בעיה כי אותן הוא לא זוכר. ברגע שראיתי את הראש שלו צץ מהדלת, אוטומטית התחבאתי מאחורי חברה שלי, ולמזלי הוא לא ראה אותי. הוא כזה מקסים אבל אני ממש מובכת מלראות אותו כבר חח אני כן אלך עוד פעם אחת ואדבר איתו אבל, אמרתי לו שאני אלך כדי להגיד להתראות, אני פשוט לא רוצה שהוא יראה אותי יותר מהפעם האחת הזאת חח

למעלה