לא שכחתי לכלול כלום...
עכשיו אני אסביר את הבעיה שלי יותר בפירוט: יש לי מערך בגודל 75 שהאיברים שלו הם מחלקה מסוג CCUBE
CCube Cubes[][]
איתחלתי אותו לגודל של 75 ושמתי בו 75 קוביות (כל קוביה שונה מחברתה) אוקיי? עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה דבר כזה: לעשות לולאה שרצה 100 פעמים, ובתוך הלולאה קורה הדבר הבא: נוצרים שני מספרים רנדומאליים בין 0 ל75, ואז מה שקורה זה שהאיברים שמקומותיהם במערך הוא המספרים הרנדומאליים פשוט מתחלפים ביניהם זה הכל. וככה אני אערבב את הקוביות ברור? עכשיו אני אתן דוגמא: נגיד שבאיטרציה הראשונה של הלולאה יצאו המספרים הבאים: 2, 53 אז האיבר ה2 מתחלף עם האיבר ה53. וככה אני מריץ את הלולאה 100 פעמים (אם צריך יותר זה אפשרי) וזה יתן לי אפקט של ערבוב הקוביות. אלא שזה פשוט לא עובד. בהתחלה חשבתי שיש בעיה עם החלפת האיברים במערך (אני משתמש באיבר TEMP ומבצע את ההחלפה בעזרתו) אז חשבתישיש איזה בעיה בהחלפה אז מה עשיתי? העפתי את הלולאה של המספרים הרנדומאליים ועשיתי פעם אחת החלפה של האיבר השני עם האיבר ה17 תוך שימוש בקבועים ולא ברנדום , וזה כן עבד!!! האיבר השני אכן התחלף עם האיבר ה17 אז מן הסתם אפשרי להחליף בין שני איברים במערך. נו מה התשובה??? יאיר