"Rammstien"

"Rammstien"

התאהבתי בלהקה הזאת במיוחד בקולות רקע שלה שריקות וגם התלהבתי מהצעקות שלהם... ! קיצור הם פגזי על!

N o N 123

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אהאההאה RAMMSTEIN איזו להקה...אחת ה-להקות

Beautiful Scar

New member
אכן../images/Emo99.gif אף ש..

כל משפט ומשפט בשיר שלהם לא קשור..

T r A u m A

New member
היא לא יודע אם היא היית יודעת אז

היא לא היית מדברת כי יש להם שירים עם מילים ממש חזקות חבר שלי הביא לי אתר שמתרגם שירים בלעז וראיתי כאילו תמילים באנגלית והן ממש חזקות מי שלא מבין במוזיקה שלא ידבר...

Beautiful Scar

New member
רגע קצת בילבלת כאן. בין הזכר ולנקבה

יודעת* *הייתה האמ שמעתי שיר שלהם באנגלית
יענו זה ראמשטיין וזה היה כ"כ דומה לאנגלית כי לאדעת ס.O

T r A u m A

New member
אני מאמין ששמעת את השיר אמריקה

את שומעת שיר את מסתכלת עליו בפשט את לא מחפשת את התיחקום של המילים אומנם הם ספיד\טראש מטאל אבל למילים שלהם יש הרבה חשיבות תסתכלי מתחת לפני השטח... אל תסתכלי על שירים שמדברים על מוות ותראי מוות אל תהיי כמו כל הוואנבי קשוחות האלה ששומעות אוטפ ובגלל שהסולנית עברה קשיים בחיים שלה אז הן מחליטות להזדהות עם הכאב שלה... תמיד תביני שיש הבדל בין מוזיקה למציאות... ואל תשמעי בלאק מטאל זה יטמטם לך תראש XD

Beautiful Scar

New member
נמנמ.. אנלא שומעת אופט' כי הסולנית

יש לה כל מיני דברים קשיים בחיים זה לא מזיז לי. אני שומעת אופט' כי הם טובים. אני יודעת שקוראים את הלירקס זה נשמע אחרת ואתה מבין את השיר אחרת..
אז אקרא את הלירקס :) וזה לא יטמטם הוא בכל מקרה מטומטם XD מוזר כרגע המדיה שלי שם ראמשטיין

T r A u m A

New member
לא דיברתי על אופת' יש הבדל

בין אוטפ לאופת' שני להקות שונות באופת' יש סולן אגב... והשירים שלהם גאוניים ומי ששונא מזרחית ואוהב אותך אגב זה צביעות...

Beautiful Scar

New member
נמנמ

לפעמים אני קוראת לא נכון.. אז התבלבלתי מה קרה?
ובאמת שלא הבנתי מאיפה הפלצת סולנית.. ואנלא מתמקדת אם זה סולן או סולנית. כי אחרי שתשמע היהודים אתה לא תבין אם היא בן/בת
אבל אנלא שומעת אותם יותר D: ואנלא הבנתי את הקטע של ה: "ומי ששונא מזרחית ואוהב אותך אגב זה צביעות..." אני רוצה אותך אדום!
קשה להיתרגל עד שהתרגלתי לזה שאתה אדום

T r A u m A

New member
היהודים להקה מצוינת להקת הרוק

הטובה ביותר בארץ... ואני שומע היהודים בובל'ה שומע היהודים עוד לפני שפתאום כולם נזכרו בלהקה המדהימה הזאתי... ואם לא שמת לב אופת' המקצבים של התופים מידי פעם כלים הם הכי מזרחיים שיש מקצבים של דרבוקות מזרחי בקיצור כמו orphaned land למי שלא מכיר כופי שלהם רק ישראלים אחת הלהקות הטובות מומלץ... כך שזאת צביעות לאהוב את אופת' ולומר שאתם שונאים מזרחית הנגינה...

Beautiful Scar

New member
אה.. הבנתי!

לשירים יש שירים ממש עמוקים אפשר להגיד:\ אבל שמתי את כל השירים שלהם ברשימת השמעה כלשהי
ובMP3 אז מחקתי אותם כי רציתי להשים שירים חדשים :\ לא נורא :)

Lp Fairy

New member
אהההמ

יש להם משפטים דיי קשורים אחד לשני!!! יש לי את הדיסק שלהם אין לי מושג איך קוראים לו אבל כול שיר בגרמנית הם גם נותנים את הליריקה באנגלית אז דיי קל להבין את זה..[= חוצמזה להקה מדהימה...אחת מהאהובות עליי..[=

T r a v i s

New member
ע"פ מה שאני זוכר, האנגלית שלך

בכלל לא משהו. חוץ ממילות סקס, את יודעת את כולן משום מה.

T r a v i s

New member
../images/Emo45.gif

אחלה להקה. ידעתם שבאחד השירים שלהם, יש את אותה מנגינת רקע שמנגנים בטקסי השואה?

זה בגלל שהם נאצים!

שיחנקו אמן! רק היום גיליתי את זה אני מוחק אותם עוד היום! גרמנים מסריחים שכמוהם!

T r a v i s

New member
אויש בחייך..

אני בטוח שהם לא ידעו למה המנגינה הזו משמשת, זה סכ"ה צירוף מקרים מוזר.

למעלה