ram כמה ולמה

yosom

New member
ram כמה ולמה

יש לי 1 גיגה ram ונפל בחלקי עוד 1 גיגה התקנתי אותו על לוח האם שאלותי: 1 באיזה מצב של עבודה יהיה שינוי לטובה עקב ההוספה. כי סך הכל ה cpu ממשיך לחגוג. 2. איפה בהגדרות אוכל לנצל ram זה.

austin power

New member
זה תלוי

מה הייעוד שלך למחשב לרוב בכל תוכנה מיקצועית יש אפשרות לראות מה המצב הזיכרון מבחינת היכולת דבר שני שקשור הוא לכל סיגנן עבודה יש הגדרות מיחדות וכו.....

dmt4me

New member
תראה..

יכולהיות שהCPU גבוה מכמה סיבות..אולי ישומים שהם לא בשימוש מצידך,פתוחים וסתם משתמשים בזכרון שאתה צריך,או שאוליי קיימת איזו בעיה או וירוס..או אני לא יודע מה..כי בנינו-2 גיגה זכרון והCPU חוגג?? *תן את המפרט שלך כאן אולי התמונה תתבהר.

yosom

New member
בוודאי שאני מדבר על cubase

כשאני מעלה כלים וירטואלים מה שמכביד זה ה cpu אז שמישהוא יגיד לי לאיזו פעולת עיבוד ה ram הנוסף עוזר לי.

Shape Shifter

New member
ה RAM הוא לא כלי עיבוד

הפקודות ש ה CPU מקבל לעיבוד אינם קשורות ל RAM ה RAM ככל שיהיה יותר גדול יאיץ את נגישות המעבד לעבודה על אותם VSTים שאתה מפעיל , ה RAM הוא כלי איחסון מהיר הרבה יותר מהדיסק הקשיח. וככל שה RAM שלך יותר גדול המעבד/"מחשב" יגש אל הRAM ולא יגש אל ה דיסק קשיח לביצוע פקודות שמגיעות מה CPU. ה CPU שלך עובד קשה מכמה סיבות לפי דעתי , ה VSTים , חלקם היותר גדול ה"משוכללים" ומתקדמים יותר דורשים הרבה פעולות עיבוד , הרבה יותר חישובים כדי לבצע או להוציא לפועל את מה שאתה רוצה מהם. ככל שתפעיל יותר VSTים במיוחד הכבדים למינהם , המעבד יעבוד יותר קשה. מה גם שאם אתה עובד עם המחשב שלך לאינטרנט באותו זמן ומריץ עליו תוכנת אנטי וירוס , שרותי מערכת כללים לתפקוד בסביבת רשת האינטרנט - המחשב שלך יעבוד קשה. המלצה שלי , לעבוד עם מערכת הפעלה שניה לטובת אולפן + אם זה לא אפשרי , ערוצים שסיימת לעבוד איתם שים את ה VST שלהם ב FREEZE. בהצלחה.

mirstudio

New member
הram בהחלט עוזר לעבודה עם ה vst

אבל אן שום קשר למעבד תגדיר את הזיכרון החדש בהגדרות של ה windows עכשיו אתה יכול לעבוד עים baffer יותר קטן-כלומר פחות litency בהצלחה

למעלה