rak im yesh lachen koach leHEBRISH...

McBlack

New member
rak im yesh lachen koach leHEBRISH... ../images/Emo10.gif

bachiti kol haboker (etmol betzohoraim-erev shelachen). shalachti lo SMSim mehaICQ, "ani sonet et ze po, ani rotza habaita", hitcharateti al shebichlal bati... adain dey mitcharetet, kshechoshevet alav... akatzer veagid sheani margisha po lo tov, physit vebeikar mentalit. bekoshi medaberet, bli matzavruach...
hachaver omed latzet rav"ush lachag veani omedet lihiot po. fucking po, ksheyacholti lihiot ito besofash aroch. yodaat shetihiena lanu od harbe hizdamnuyot aval kol kach kashe li, ani mitgaagaat elav kmo shelo hitgaagaati, nim'as li mehamakom haze, ani rotza elav habaita. pashut basa. hu omed latzet hasofash im chaverim shelo shegam ken yachzeru habaita lasofash, yehene, veani amshich im kol habasa hazot po. ad kama sheze tov sheihie lo tov gam bil'aday, li kol kach ra bil'adav. hachi ra, velo yodaat im ze rak mehagaaguim o shepashut chara kan tamid. hapaam hayechida shetzachakti vemamash hetzchakti ba-4 yamim haachronim hi lifney chatzi shaa ksheasiti sichat video im yadid baMSN. veani ben'adam shel tzchok, ksheani lo ze siman ra. davka haya li yom nechmad (lamrot sheani nir'et kmo dubi mikol habechi) aval hagaaguim elav gormim li lidmo'a kol paam mechadash, vehaSMSim mimeno madhimim oti, ani kol kach ohevet vemaaricha oto. chaval li shehu tzarich lihiot ze shechazak achshav bishvili, ani yodaat shegam lo kashe im ze sheani mitmaskenet po... \= ah ken ve'en li baaya likro ivrit, en tzorech beanglit latguvot.

מותק...

נגבי את הדמעות וצאי לבלות. אין טעם שתשבי ותבכי כל הזמן שאת שם, כי זה לא עושה טוב לאף אחד. יהיה לו הרבה יותר קשה לדעת שרע לך , מאשר שאת נהנית שם. ופעם הבאה תכתבי בעברית, הוצאת לי את העיניים. http://www.gate2home.com/?language=he&sec=2

red butterfly

New member
עד אתמול הייתי במצב שלך...

היום בבוקר חזרתי מטיול של שבועיים באוסטרליה (שהיה אמור להיות 3 שבועות, החלטנו לקצר ולחזור לפני החג), שאת רוב הזמן שמה העברתי בגעגועים לבית ובעיקר לחבר. הרבה רגעים של בכי ושל "למה נסעתי לפה בכלל כשיכולתי להיות איתו", והוא עוד עובר תקופה לא קלה עכשיו ככה שבכלל הרגשתי חרא עם עצמי על זה שאני לא יכולה להיות איתו. אני לא יודעת איפה את ומתי את חוזרת, אבל תנסי להנות בכל זאת מהזמן שאת שם. אני יודעת שזה קשה, אני לגמרי מבינה את זה, אבל זה שכל היום תבכי לא יעזור לך ובטח שלא לו. מקווה בשבילך שתרגישי יותר טוב

..

לדעתי את במילא שם אז לפחות תהני מזה כמה שאפשר. אם תרצי לחזור אז תחזרי אבל אם את שם אל תתייסרי סתם זה לא טוב בכלל לך וגם מבאס אותו על הדרך. כשתחזרי תיהיו מלא מלא ביחד כי בתכלס כמה שזה קשה זה לא יכול להזיק לקשר שלכם (מלבד הגעגועים המטורפים). זה ממש יכול לחזק קשר מרחק כזה אז באמת מבינים עד כמה הקשר מדהים:) ואוהב.. ושוב, תהני!

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo24.gif מאמי אל תיהי עצובה

בינתיים תחשבי איך את יכולה להרגיש יותר טוב, איך את יכולה לבלות שם. אני מכירה את המצב, גם אני הייתי בחו''ל כמעט חודש. ותאמיני לי גם בשבוע הראש הייתה לי את ההרגשה הזאת שהנה הוא יוצא לאיזה 4 ימים בבית ואני תקוע בחו''ל. אבל בסוף התגברתי והתחלתי להנות. אומרים שכשמתגעגעים זה מחזק את הקשר. והאמת זה נכון. בינתיים אל תחשבי כמה ימים את מפסידה איתו,ף אלא תחשבי כמה אהבה תרוויחי כשתחזרי :)

McBlack

New member
סגידה לאירנה על העברית! ../images/Emo9.gif

דודה שלי שמחה מאד
מממ היום דווקא השתפר... עשיתי קניות וזה שיפר לי את המצברוח, אני כזאת בת
מממ ומחר אוכל לדבר עם אהובי במסנג'ר בוידאו ומיקרופון
זה לא שזאת הפעם הראשונה שאני טסה ולא רואה את החבר, כמו שנראה לי שאמרתי, עם האקס יותר מ-5 פעמים יצא שלא התראינו ל-5-6 שבועות... אבל עכשיו הכל הרבה יותר חזק ואני רוצה את הבחור שלי לידי, קרוב. אף פעם לא הייתי מהאנשים שמתגעגעים בקלות אבל איתו אפילו יום-יומיים אחרי והוא כבר חסר לי, עכשיו אני שבוע וחצי אחרי (מתוך ה-4.5 הצפויים, משמע עברתי שליש) והגעגועים רק הולכים ומשגעים אותי יותר. אני יודעת שזה לא פייר בשבילו שאני מתבכיינת ככה וכמו שאמרתי, אני לא אוהבת את העובדה שאני צריכה להיות זו שבוכה כשאני יודעת שגם לו קשה, אבל זה פשוט בלתי נשלט, כמו שהרבה מכן אמרו... נו מילא. עוד קניות יעזרו למצברוח

אני מסכימה עם כל מה שאמרו פה..

זה עניין של תקופה, זה יעבור, ואת עוברת את זה כמו גדולה. ברור לך?! עכשיו אני רוצה לראות חיוך גדול על הפרצוף וכשתחזרי יהיה מדהים

למעלה