Rainbow too וכולם לכאן

earth8

New member
התרמת אור ואהבה../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif

רוצים לקבוע מועד לשליחה משותפת של אור ואהבה? קדימה שרשרו כל אחד הוא אור קטן
ליאור

יצאנו לדרך עם....../images/Emo50.gif

.... Rainbow too
Lizard
נושא מגבעת
כוכב זהב
Talia E|
earth8
אורלי_ל
המתבוננת
יה-יה
Wisdom16
ואני - אור ואהבה שולחת
(לכולם) אנחנו מתחילים כקבוצה קטנה אך איכותית... כולכם כל כך יפים, מלאים באור ואהבה. היום בשעה 20:00 בערב, כולנו (ולא משנה היכן אנו) עושים את ה- סטופ כדור הארץ ממלאים את גופנו בקרן אור המכילה אהבה תקווה אחווה סבלנות סובלנות ושלום לאחר מכן, נשלח את האור הישר מליבנו אל ארץ ישראל וליקום כולו. בהצלחה שיהייה לכולנו. אוהבת אתכם המון אור ואהבה

rainbow too

New member
../images/Emo24.gif

בשעה זו אני אהייה בעבודה. אך אני אעשה את המייטב שביכולתי. אוהב

earth8

New member
דרושים

דרושים דוביי אכפת לי למשרה חלקית
. דרישות-אור ואהבה לא דרוש ניסיון קודם שכר-עולם טוב יותר מועד התחלת תפקיד- היום ב-20:00 מי אמר שיש אבטלה בארץ? יש מעונינים שטרם התפקדו?

wisdom16

New member
חח...../images/Emo6.gif

פעם מישהו אמר לי שבסוף הפרק הם עושים את התנועה של היטלר עם היד אז הוא קורא להם נאצים אבל הוא דפוק וחוץ מזה הוא התכוון בצחוק...

הצעה קטנה, כדי לא לשכוח...

לא חלילה כי זה לא חשוב לנו. רק בגלל שכולנו עסוקים וטרודים במליון ואחד דברים. אז אני הכנסתי הודעה לפלאפון שלי לשעה 20:00 אפשר גם לשים שעון מעורר, חחחחחחחחחחה אולי משהו יתעורר כאן אור ואהבה

לאור ואהבה ולכולם ../images/Emo23.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif

ראשית, אני רוצה לברך על היוזמה לשליחת האור והאהבה. אני חושבת שזהו רעיון פנטסטי, אבל יש בעיה. אני מאמינה שכל שלווה, כל אהבה, כל אנרגיה צריכה להתחיל מהפרט אל הכלל. לפי האמונת הפילוסופיה האינדיאנית, אהבה ואושר אמיתיים, יכולים לבוא רק מתחושת המלאות האישית. רק כשהאדם היחיד, השולח אהבה וחמלה, מלא בעצמו באהבה וחמלה, הוא יכול לשלוח את האהבה באופן אמיתי. אהבה שתהיה אמיתית, ללא סייג וללא כל גבולות ותבוא ישר מהלב.. לכן לדעתי, אף עפ"י שאני מברכת את היוזמה, שליחת האהבה והאור תהיה אמיתית ואפקטיבית אך ורק אם היא תבוא מהלב. הצרה היא שלעתים רבות לא תמיד כל אחד מסוגל לשלוח באופן טהור אהבה מהלב, מאחר ולא כל אחד חש מלא באהבה בעצמו. לכן רציתי להציע רעיון אחר, שהושפעתי ממנו בהשראת ספר שקראתי בשם "הגנת הנפש" של ויליאם בלום. ויליאם בלום, כותב בספרו כיצד ליצור ביטחון ורצון טוב בתוך התוהו ובוהו של העולם המודרני, המוקף במלחמות.. הרעיון הוא שכפי שהשליליות מעלה גלים באמצעות המערכת כולה, כך עושים גם היופי והאהבה. ויליאם בלום כותב, שכל פעולת אנרגיה קטנה של טוב-לב יכולה להספיק להכרעת כף-המאזניים במצב אחר, הקיים במרחק של אלפי קילומטרים. כל פעולה קטנה של אנרגיה נדיבה, כל ברכה והתמרה קטנות מסייעות. עצם היותם של אנשים מחוברים לקרקע וממורכזים עוזר, מאחר והוא מקרין שלווה המסייעת לאנשים אחרים למצוא את מרכזם שלהם. לפעמים עבודת אנרגיה גדולה יכולה להיות גם לחייך לזרים ברחוב, ולהעניק לחברים, ידידים את הכרתנו הסבלנית והחמה. מעשים קטנים כאלה יכולים להעלות גלים על פני כל העולם. השרות האמיתי בא מהיחס ומהאנרגיות שאנחנו מקרינים.. במקרה האישי שלי, אני מנסה להעלות את האנרגיות של האהבה בתוכי ורק כך אני מסוגלת להעניק לאחרים. מתי שאני מחוסרת באנרגיות, אני יכולה עדיין לשלוח אנרגיה לכל העולם, אך אנרגיה כזאת לא תהיה טהורה, מאחר והיא באה ממקום של חוסר.. הדבר שאני עושה בתקופה האחרונה הוא "מילוי אנרגיה" לעצמי. אני עושה זאת דרך חשיבה חיובית, טיהור מרחב, תפילה, שמיעת מוסיקה מדיטציונית שאני אוהבת, הדלקת נרות ושליחת אהבה ללא תנאי לתוך הנפש והגוף שלי. לאחר שאני חשה מלאה באנרגיה של אהבה ללא תנאי ואור בתוכי, פשוט כל אחד שבא בדינמיקה איתי, חש גם באנרגיה טובה. מאחר ואני אוהבת את עצמי, קל לי יותר לאהוב כל אחד מסביבי, לסייע לאנשים מסביבי, הזקוקים לעזרה ולשלוח אנרגיה של אור ואהבה לכל אדם או מקום בעולם שאני חשה שצריך אותה, וכמובן לכל עם ישראל, כל הפצועים, כל המתיישבים הזקוקים להגנה, וכל תושבי ישראל באשר הם. למלא אותם באור ואהבה ללא תנאי.

אני דווקא חושבת שאין בעייה, כי

זה בדיוק מה שאמרת, האהבה צריכה להתחיל מהפרט. וברגע שאנחנו מעלים את המודעות אצל הפרט, (במקרה הזה אנחנו) שרוצים באמת ובתמים להעביר אנרגיה של אהבה, אנחנו מתחילים כדור של שלג שיתחיל להתגלגל. אז רגע, אני חושבת על דברייך, בגלל שהכל תהו ווהו בחוץ ויש הרבה אנשים שאינם במודעות של אהבה, אז אנחנו צריכים להיכנע לשנאה? לא ולא! אני ואת וכל חברי הפורום הנפלאים האלה ועוד הרבה אנשים אחרים, שיודעים מה כוחה של אהבה, יתחילו להראות, להשפיע באנרגיה הרבה שלהם. נר אחד קטן יכול להאיר חדר אחד חשוך (גם אם החדר ג-ד-ו-ל) וזאת המטרה האמיתית, להפיץ בקרב כמה שיותר אנשים את האמת, את הדבר האמיתי שיכול להציל אותנו מתוך התהום, מהבלגאן. את בעצמך כתבת ש"כל פעולת אנרגיה קטנה של טוב לב יכולה להספיק להכרעת כף המאזניים במצב אחר, הקיים במרחק של אלפי קילומטרים" אז ככה זה פועל בעצם, ברגע שאנחנו יוצרים מאסה קריטית, ברגע שאנחנו "מכניסים" לתודעה של היקום כמה שיותר אנרגיה של אהבה ושמחה, כך זה יפעל. תחשבי על אדם חמוץ ועצבני, שכל הזמן משדר לאנשים סביבו את האנרגיה העצבנית והמתוסכלת שלו. האנשים שנמצאים סביבו הרבה שעות ביום יהיו מושפעים מאנרגייה זאת. אך לעומת זאת, אנשים הנמצאים במודעות, יבינו כי הכעס הוא של האדם הזה בלבד ולא צריך לקחת ולהמשיך את זה הלאה. אלא להיפך, לשלוח גם לו אנרגיה של אהבה, לחייך אליו. וזה עובד!!!!!!!!!! תאמינו לי אני ראיתי וחוויתי זאת מקרוב. ככל שיהיו אנשים בקירבנו עם אור, אהבה, שמחה ומסירות נפש, יש לנו סיכוי לנצח באהבה. שוב ציטוט ממה שכתבת "השרות האמיתי בא מהיחיד ומהאנרגיות שאנחנו מקרינים..." כל כך נכון!!!!!!!!!!! אז כל אחד מאיתנו, הוא נר שמדליק את האור בחדרים החשוכים של המדינה הזאת, של היקום הזה. אנשים, אתם קולטים אותי? אנחנו שליחים? יש כאן מחוייבות לאור, לאור אינסוף, לאנרגיית האהבה. אל תפסיקו לשלוח אנרגיה של אהבה ולו לרגע אחד כל היום! כל פעם שאתה כועסים, מתעצבנים אתם משרישים את האנרגייה הזאת ביקום. אני יודעת שזה לא קל, אך יש לנו מחוייבות. אני בטוחה שיחד כולנו, כמו החלוצים שבנו את ארץ ישראל, והקימו את מדינת ישראל. היום יש לנו מלחמת אנרגיה. השלילי מול החיובי השנאה מול האהבה ואנחנו רוצים רק א-ה-ב-ה תודה לך, רוצה לצלול באור שכתבת את מה שכתבת, כי העלית בי את המחוייבות את התשוקה לשנות. אוהבת אותך המון ואת כלכם (אני לא יודעת מה כתבתי כי זה בער בי ויצא הישר מנישמתי)

רק רציתי להוסיף ש....

אף אחד מאיתנו לא מושלם, וכולנו כאן במטרה לתקן... נכון שלא תמיד אנחנו במצב רוח הכי טוב, ולא תמיד אנחנו מלאים באהבה אבסולוטית. אבל זה לא משנה, העיקר שאנחנו באים מאהבה, העיקר שיש לנו כוונות טובות. העיקר שאנחנו מנסים! מלאכים טהורים יש בשמיים, אבל אנחנו כאן בעולם הגשמי... וזה התיקון שלנו, אנחנו צריכים ללמוד להזרים לעצמנו (הפרט) כמה שיותר אנרגייה לתוך החיים הפרטיים שלנו, ואח"כ או תוך כדי לשלוח אנרגייה של אהבה לקרובים אלינו וכן, גם להשפיע על היקום כולו. שמעתי פעם מישהו שניסה להסביר את עניין של לא להפסיק לנסות.... והוא אמר כך: ברגע שאנחנו עולים לשמים, לא שופטים אותנו על הטעויות שלנו, כי כך אנחנו לומדים. למעלה ישפטו אותנו על שלא ניסינו, על שהפסקנו לנסות.... העשירים הגדולים בעולם - קחי את וולט דיסני לדוגמא.... הוא נכשל שבע פעמים, כן 7 פעמים פשט את הרגל עד שהוא הצליח לצבור את ההון שלו. והוא לא התייאש, כי הוא האמין, כי היה לו חזון, כי הוא רצה לשמח ילדים בכל העולם (וגם מבוגרים) והוא הצליח ובגדול. תארו לכם, שהוא היה מתייאש אחרי הפעם הראשונה, השנייה או חלילה הפעם השישית! אנחנו ננסה שוב ושוב, עד אשר נצליח להיות מלאים באור ואהבה. ואפרופו, איך היה לשלוח אור ואהבה אתמול. אני הרגשתי אושר אמיתי. הגעתי היום לעבודה ולא הפסיקו לאמר לי כמה אני נראית טוב, כמה אני זורחת. כלומר, בעצם הכוונה, בעצם הנתינה אנחנו מקבלים כיפליים. אוהבת ללא תנאי וללא גבול

rainbow too

New member
../images/Emo24.gif

אתמול, כשהגעתי לעבודה שיתפתי את אחת העובדות בעבודה, וסיפרתי לה על כוונתנו ליצור מאסה קריטית, היא לא הבינה למה אני מתכוון והתחלתי להסביר לה.. חששתי שהיא תצחק לי בפנים.. אך היא הקשיבה, והתלהבה אפילו מהרעיון. ואמרה שהיא תחשוב מחשבות חיוביות בשעה 20:00 ותנסה לשלוח אור ואהבה. זה כשלעצמו ממש שימח אותי, בהמשך הערב קצת אחרי 20:00 עשיתי סטופ כדור הארץ(למרות שהיו הרבה לקוחות באותו זמן בחנות), הלכתי לצד,התמלאתי באור מהיקום, ושלחתי אותו אל כל האזורים שנפגעו בפיגועים, ואל אזורי המריבה. הרגשתי אחר-כך רגוע יותר, עם כל העבודה שחיכתה לי. בקרוב נבצע עוד מאסה קריטית. פרטים בקרוב...

תודה../images/Emo140.gif

על ששיתפת פעולה. על ששיתפת עוד אדם ופתחת בפניו את המודעות לאהבה. על זה בדיוק אני מדברת... ככל שאנשים יהיו מודעים לאנרגייה הזאת, ככל שיותר אנשים ירתמו לעניין, כך גם נוכל באמת ליצור את המאסה הקריטית ולחולל שינוי ביקום. אף אחד לא יכול לנצח את האהבה. אני אוהבת מאוהבת מתאהבת בחיים כל בוקר כל רגע מחדש

למעלה