לאור ואהבה ולכולם ../images/Emo23.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif
ראשית, אני רוצה לברך על היוזמה לשליחת האור והאהבה. אני חושבת שזהו רעיון פנטסטי, אבל יש בעיה. אני מאמינה שכל שלווה, כל אהבה, כל אנרגיה צריכה להתחיל מהפרט אל הכלל. לפי האמונת הפילוסופיה האינדיאנית, אהבה ואושר אמיתיים, יכולים לבוא רק מתחושת המלאות האישית. רק כשהאדם היחיד, השולח אהבה וחמלה, מלא בעצמו באהבה וחמלה, הוא יכול לשלוח את האהבה באופן אמיתי. אהבה שתהיה אמיתית, ללא סייג וללא כל גבולות ותבוא ישר מהלב.. לכן לדעתי, אף עפ"י שאני מברכת את היוזמה, שליחת האהבה והאור תהיה אמיתית ואפקטיבית אך ורק אם היא תבוא מהלב. הצרה היא שלעתים רבות לא תמיד כל אחד מסוגל לשלוח באופן טהור אהבה מהלב, מאחר ולא כל אחד חש מלא באהבה בעצמו. לכן רציתי להציע רעיון אחר, שהושפעתי ממנו בהשראת ספר שקראתי בשם "הגנת הנפש" של ויליאם בלום. ויליאם בלום, כותב בספרו כיצד ליצור ביטחון ורצון טוב בתוך התוהו ובוהו של העולם המודרני, המוקף במלחמות.. הרעיון הוא שכפי שהשליליות מעלה גלים באמצעות המערכת כולה, כך עושים גם היופי והאהבה. ויליאם בלום כותב, שכל פעולת אנרגיה קטנה של טוב-לב יכולה להספיק להכרעת כף-המאזניים במצב אחר, הקיים במרחק של אלפי קילומטרים. כל פעולה קטנה של אנרגיה נדיבה, כל ברכה והתמרה קטנות מסייעות. עצם היותם של אנשים מחוברים לקרקע וממורכזים עוזר, מאחר והוא מקרין שלווה המסייעת לאנשים אחרים למצוא את מרכזם שלהם. לפעמים עבודת אנרגיה גדולה יכולה להיות גם לחייך לזרים ברחוב, ולהעניק לחברים, ידידים את הכרתנו הסבלנית והחמה. מעשים קטנים כאלה יכולים להעלות גלים על פני כל העולם. השרות האמיתי בא מהיחס ומהאנרגיות שאנחנו מקרינים.. במקרה האישי שלי, אני מנסה להעלות את האנרגיות של האהבה בתוכי ורק כך אני מסוגלת להעניק לאחרים. מתי שאני מחוסרת באנרגיות, אני יכולה עדיין לשלוח אנרגיה לכל העולם, אך אנרגיה כזאת לא תהיה טהורה, מאחר והיא באה ממקום של חוסר.. הדבר שאני עושה בתקופה האחרונה הוא "מילוי אנרגיה" לעצמי. אני עושה זאת דרך חשיבה חיובית, טיהור מרחב, תפילה, שמיעת מוסיקה מדיטציונית שאני אוהבת, הדלקת נרות ושליחת אהבה ללא תנאי לתוך הנפש והגוף שלי. לאחר שאני חשה מלאה באנרגיה של אהבה ללא תנאי ואור בתוכי, פשוט כל אחד שבא בדינמיקה איתי, חש גם באנרגיה טובה. מאחר ואני אוהבת את עצמי, קל לי יותר לאהוב כל אחד מסביבי, לסייע לאנשים מסביבי, הזקוקים לעזרה ולשלוח אנרגיה של אור ואהבה לכל אדם או מקום בעולם שאני חשה שצריך אותה, וכמובן לכל עם ישראל, כל הפצועים, כל המתיישבים הזקוקים להגנה, וכל תושבי ישראל באשר הם. למלא אותם באור ואהבה ללא תנאי.