Rainbow too וכולם לכאן

Rainbow too וכולם לכאן../images/Emo36.gif

הלכתי לישון במין כבדות כזאת... התעוררתי עם עצבות שכזאת... לאחר השיחה שלנו (Rainbow too) כששאלת מה אני עושה? ואני אמרתי שאני שולחת אור ואהבה לכל הפצועים... אז הבנתי ששניינו חשבנו על אותו דבר... גם אתה רצית לשלוח אור ואהבה, ורצית ליצור מאסה קריטית. והאמת, הנושא הזה מעסיק אותי כבר למעלה משבוע. אני מאמינה שככל שיותר אנשים יחשבו על אור ואהבה, על שלום ואחווה, כך נוכל להשפיע... אז חשבתי על הפורום הזה, שיש בו כל כך הרבה אנשים מופלאים. אנשים שרוצים להתחבר לאור אינסוף. אנשים שיודעים מה כוחה של האהבה. אז חשבתי על אפשרות לקבוע זמן מסויים, מועד מדוייק. כשכל אחד מאיתנו יתחייב ליידע לפחות X מסויים של אנשים. ולבקש מהם לשלוח אור ואהבה- לכל עם ישראל לכל הפצועים וכן גם לכל הערבים באשר הם. זהו, די למלחמות, די לאלימות. הגיע הזמן להזרים אנרגייה של אהבה. אני לא רואה פיתרון אחר. ככל שיש יותר אלימות, המצב נהייה גרוע יותר! רק אנרגיית האהבה יכולה להמיס אויב הכי גדול, שנאה הכי גדולה!!!!!!!!!! אז מה דעתכם? מי מצטרף לגיוס הכללי? הערה: לא חייב לגייס אנשים שיודעים לעשות מדיטציות. מספיק שיהיו אנשים שאכפת להם. אנשים שרוצים להשפיע/לשנות.. מי שמוכן להצטרף שיכניס הערה... ובהמשך נחליט יחד איך ומתי. אור ואהבה היום קצת עצובה... (כמו רוב עם ישראל) מישהו רוצה לעזור ?? בבקשה....

אז זה אומר שצריך להפסיק לנסות?

גם ילד קטן שמתחיל ללכת מנסה שוב ושוב עד שהוא מצליח. וחוץ מזה, פעם אחת לא מספיקה. התדר של אור ואהבה צריך להישאר לזמן ארוך יותר. כיום התדר של שינאה ואלימות קיים ביקום בעוצמה חזקה יותר מכל רגש אחר. לכן, אנחנו צריכים להחריז מלחמת אהבה, כאן ועכשיו!

earth8

New member
אני איתכם../images/Emo42.gif

ואפשר להפיץ גם בפורום רייקי, התחברות תקשור וריפוי וכו... בדיוק כתבתי הודעה דומה בפורום רייקי לפני יומיים אך התשובה הגיעה כאן
ליאור

Talia E

New member
ומוסיפה גם

את בעלי החיים המעונים במעבדות, בתעשייה החקלאית ועל-ידי כל תעשיה אחרת או פרט - למי שירצה...

אני מרגישה....

שכבר התחלנו להפיץ את האור והאהבה... תודה תודה תודה תודה אוהבת המון המון

rainbow too

New member
מלחמת האהבה....אהבתי../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

נראה לי שזו תהיה המלחמה הראשונה שאני אוהב.

אורלי_ל

New member
לא פחות חשוב, לדעתי

להתכוונן גם לעבר המנהיגים בשני הצדדים, והקיצוניים בשני הצדדים. אני בפנים

גם אני מוכנה להצטרף ../images/Emo23.gif

אני מתכווננת ומעבירה אנרגיות של אור בכל פעם גם אישי וגם כללי, כמה שיותר יותר טוב.

למעלה