rail pass - קנייה בארץ

alexit1

New member
rail pass - קנייה בארץ

שלום, אולי תוכלו לעזור. אני טסה ליפן בעוד שבוע וחצי ורוצה לקנות רייל פאס העניין הוא שאמרו לי בחברת נסיעות היום שאני לא יכולה לקנות דרכם. אז אני מנסה לראות מאיפה אני יכולה לקנות בארץ. תודה רבה.

Tenguy

New member
סוכנות נסיעות אופיר בן יהודה 32 ת"א

ראי קישור לסוכנויות מורשות למכירת JR PASS : http://www2.jrhokkaido.co.jp/global/english/railpass/middleeast.html

Fantasy WRC

New member
מה הבדל בין HRP לבין JRP?

JRP=JAPAN RAIL PASS/ HRP=HOKKAIDO RAIL PASS זה מהשהו פנימי וחיצוני? איך שבאתר לכולם יש את שניהם ורק לישראל לא?

GnomeBubble

New member
אני מניח ש-HRP

הוא רק להוקאידו (האי הצפוני של יפן). עד כמה שאני יודע חברת הרכבות של יפן, JR, מחולקת בעצם לכמה חברות לפי איזורים, ויש פאסים נפרדים לכל איזור.

Fantasy WRC

New member
אם אני קונה HRP, אז מה אני קונה

בעצם? מה אני זכאי לעשות עם HRP? כאילו איפה מותר לי לנסוע?

Fantasy WRC

New member
הכוונה היא באיזור טוקיו והסביבה

אני יהיה רק בסביבת הטוקיו.. אז אני צריך HRP לטוקיו?

GnomeBubble

New member
נראה לי ש-JR East Pass

אם מזדמן לך לקפוץ לדובאי, אתה יכול לקנות אחד כזה

Kawaii Baka

New member
אתה מקבל נסיעה ללא הגבלה

ברחבי הוקאידו ואזור צפון יפן, אני מנחש. >.> אפשר פשוט להסביר לסוכן הנסיעות איכן אתה רוצה לבקר והוא כבר יגיד לך איזה פאס אתה צריך בדיוק.

GnomeBubble

New member
סוכני הנסיעות בארץ לא מוכרים פאסים

מקומיים. רק את ה-JR Pass הכלל ארצי. זה לפחות מה שרשום באתרים של החברות המקומיות. את הפאסים המקומיים אפשר לקנות במשרדים של JAL (חברת התעופה היפנית) אבל אין כאלה בארץ (או שהם לא מוכרים את הפאס בכלל).

Kawaii Baka

New member
עוד יותר טוב, זה אומר שיש פחות

דברים שהמטייל צריך להבין. לקנות כרטיס אחד ולגמור עם העניין.

Fantasy WRC

New member
קל לך להגיד, לקנות כרטיס אחד וזהו

אני צריך להבין איפה אני יכול להשתמש בכרטיס.. אני בעיקרון טס לטוקיו ויהיה שם שבועיים (וחצי אולי) טוקיו והסביבה ואז אני צריך כרטיס חופשי שבועי לאיזור זה.. דרך אגב, כמה עולה כרטיס כזה?

GnomeBubble

New member
כנראה שלא

סביר להניח שאם אתה לא לוקח נסיעות ארוכות בכלל אז זה לא ישתלם לך. ואתה יכול לבדוק כמה הוא עולה באתר.

Fantasy WRC

New member
אל תשכח שמדובר בטוקיו ולא בי-ם ../images/Emo13.gif

טוקיו והסביבה זה כמו ירושלים כפול 10.. יקח הרבה זמן לנסוע.. באיזה אתר לבדוק, אם אתה מדבר על האתר שרשמו מעלה, אז לא רשום שם מחירים, רק מי מוכר אותם..

tals56

New member
טוקיו גדולה מתל אביב בשטח

מתל אביב פי 40 מירושלים פי 20. =\ למרות שאם היה כביש ישר שחוצה את כל טוקיו היינו מגיעים מהדרום לצפון טוקיו ב20 דקות בערך...אפילו פחות

Kawaii Baka

New member
קל להגיד משום שהעניין פשוט

בעיקר אם אתה נוסע רק לטוקיו ולטוקיו רבתי. >.> קונים JRPASS פשוט למדי לתקופה המתאימה ועוקבים אחרי הבירוקרטיה הפשוטה להחריד (מקבלים טופס => מביאים טופס לתחנת רכבת => מקבלים את הפאס => נוסעים) http://www.seejapan.co.uk/transport/rail/jrpass.html#advantages ^ מחירים.

Kawaii Baka

New member
מהסוכן. >.>

אתה בעצם קונה תופס פאס, לא את הפאס עצמו. את הטופס אתה מביא לתחנת רכבת ומקבל את הפאס.

למעלה