Ragtime and The wizard of Oz

Ragtime and The wizard of Oz

היי, אני פה המון זמן ואף פעם אין לי מה להגיד... אבל עכשיו יש לי. ובכן עברתי לקליפוניה בקיץ, ולפני שבוע הלכתי לראות את המחזמר "רגטיים". זה היה... ארוך. המחזמר התחיל בשתיים ונגמר בחמש עם הפסקה של רבע שעה אחרי שעה וארבעים... המוזיקה היתה נחמדה, היא היתה קליטה באותו הרגע אבל לא שום דבר שנשאר בזכרון כשהתזמורת מפסיקה לנגן. לא ברור על מה זה מספר, אבל זה היה משעמם. היה שווה רק בגלל השחקן שהיה הבעל של שרה (מישהו בלכל שמע על המחזמר הזה פעם
) ששר מדהים, קול מחוספס ועמוק. לפני שבועיים הלכתי עם אחותי הקטנה לראות את ההפקה של סאן חוזה לקוסם מארץ עוץ. ובכן כשראיתי את זה בארץ עם מיכל ינאי לא קנו זכויות ולכן כל העלילה שונתה שם (היא בכלל לא נועלת נעליים אדומות
) ולכן לא ממש זיהיתי את השירים שהיו במחזמר. התלבושות היו מדהימות
והקאסט מנה לפחות 60 אנשים בהצגה אחת... התקציבים... התקציבים... דורותי היתה קצת משעמם לטעמי, לא ממש הצליחה להרים את העיניים מהרצפה, אבל המכשפה פיצתה על זה עם קול נפלא ואומץ לספןרט אקסטרים (עשתה אומגה מעל הקהל ונעלמה בקיר הסאונד). השירים לא ממש קליטים וזה למרות שהשיר של פחפח, הדחליל והאריה הוא על אותו מנגינה. השיר של המכשפה נחמד והיא כמובן ביצעה אותו בצורה נהדרת
הו. זהו. זו לא ממש ביקורת עניינית אבל רציתי לספר.

Cabaret

New member
דווקא בראגטיים

יש כמה שירים מצויניים... יש שם כמה שירים שאני ממש אוהב.. אחד אפילו תרגמתי (you're daddy's son). יש לי את המחזה של זה בבית, אבל אף פעם לא ממש התפניתי לקרוא אותו... הוא באמת קצת ארוך... יש לי את הפסקול ויש בו מלא שירים. לא הבנתי אם הקוסם מארץ עוץ היה כמו ההפקה המקורית של הסרט עם ג'ודי גארלנד או שזה היה משהו חדש לחלוטין...

למעלה